Libnet.ro
UNICEF

13:30

Finala cu happy-end la Cupa Mondiala, pentru brazilieni. Joachim Low, impresionat!

România Liberă România Liberă,
Finala cu happy-end la Cupa Mondiala, pentru brazilieni. Joachim Low, impresionat!

Cupa Mondiala din Brazilia s-a incheiat cu victoria Germaniei, care a cucerit titlul, in finala, in fata Argentinei. Brazilienii, cu toate ca au fost eliminati la scor in semifinale de catre nemti, le sunt recunoscatori elevilor lui Low pentru ca nu i-au lasat pe rivalii lor de moarte, argentinienii, sa castige titlul chiar pe stadionul Maracana. continuă pe România Liberă

Olanda invinge Brazilia cu 3-0 si termina Cupa Mondiala pe locul 3

Brazilia nu a reusit sa se revanseze in fata fanilor dupa esecul rusinos din semifinala cu Germania si a incheiat in genunchi Cupa Mondiala pe care a gazduit-o. in finala mica a turneului, disputata la.

Cupa Mondiala: Germania a incheiat fiesta la cel mai scump Mondial din istorie

Cupa Mondiala din Brazilia s-a incheiat, duminica, o data cu incoronarea Germaniei drept noua campioana mondiala. Elevii lui Low au castigat cu 1-0 finala cu Argentina si au pus capat unui mondial al surprizelor, al marilor sperante, al dezamagirilor, dar mai ales al costurilor exorbitante.

Argentinienii se bazeaza pe Papa Francis pentru a castiga Cupa Mondiala!

In anul 1986 Argentina castiga Cupa Mondiala cu ajutorul trimisului lui Dumnezeu Diego Armando Maradona, insa de aceasta data argentinienii sunt convinsi ca au nevoie de rugaciunile compatriotului lor Papa Francis pentru a birui in finala de duminica contra Germaniei.

FOTO TOP 10 Golgheteri la Cupa Mondiala 2014. Trei jucatori sunt de la Bayern

Cupa Mondiala 2014, castigata de Germania, dupa ce a invins, in finala, cu 1-0, Argentina, a fost o lupta a celor mai valorosi jucatori ai lumii. in total s-au marcat nu mai putin de 171 goluri, cifra care nu a mai fost atinsa de la turneul din 1998.

Asistentul Microsoft, Cortana, a prevazut 15 din 16 rezultate la Cupa Mondiala

Asistentul virtual de la Microsoft, folosit pe Windows Phone, cu numele de Cortana, a prevazut 15 din 16 rezultate de la meciurile din Cupa Mondiala. Asistentul virtual Microsoft a reusit in timpul cupei mondiale sa prezica rezultatul a 15 meciuri din totalul de 16 disputate. Totusi, a ghici cu astfel de acuratete cine va castiga fiecare meci este un lucru de laudat, chiar si pentru un expert in domeniu. Probabil ca Microsoft ar fi fost si mai multumiti daca asistentul [].

Van Gaal: Sunt mandru ca Olanda a incheiat Cupa Mondiala neinvinsa

Selectionerul Olandei, Louis van Gaal, a declarat, sambata, ca este extrem de mandru ca echipa sa a incheiat Cupa Mondiala neinvinsa, dupa ce batavii s-au impus in meciul pentru locul trei cu Brazilia, scor 3-0, informeaza AFP, citat de Mediafax.

Meciurile de la Cupa Mondiala aduc teraselor cu pana la 20% mai multi clienti

Meciurile de la Cupa Mondiala din Brazilia au atras cu peste 15%-20% mai multi clienti pe terase, iar cele mai urmarite confruntari au fost cele ale Germaniei si Braziliei, prima fiind apreciata pentru jocul ei, iar cea de-a doua antipatizata din cauza prestatiilor slabe.

Columbia, cea mai fair-play echipa la Cupa Mondiala

Reprezentativa Columbiei a castigat premiul fair-play la Cupa Mondiala din Brazilia, incheiata, duminica seara, cu victoria Germaniei, scor 1-0, in fata Argentinei, informeaza FIFA.

Cupa Mondiala: in 63 de meciuri au fost marcate 170 de goluri, un gol pana la atingerea recordului din 1998

Cu 170 de goluri marcate in 63 de meciuri si inca o partida ramasa de disputat, Cupa Mondiala din Brazilia este la un singur gol de recordul competitiei detinut de turneul final din Franta, din 1998, cu 171 de.

Cupa Mondiala: in Brazilia a rasunat glasul rotilor de tren din Romania

Romania a vazut Mondialul la televizor. Putini stiu ca, de fapt, romanii au fost prezenti in Brazilia. Trenurile cu care s-au deplasat suporterii echipelor nationale la Cupa Mondiala au fost produse in Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )