Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cupa Mondiala: Germania a incheiat fiesta la cel mai scump Mondial din istorie

România Liberă România Liberă,
Cupa Mondiala: Germania a incheiat fiesta la cel mai scump Mondial din istorie

Cupa Mondiala din Brazilia s-a incheiat, duminica, o data cu incoronarea Germaniei drept noua campioana mondiala. Elevii lui Low au castigat cu 1-0 finala cu Argentina si au pus capat unui mondial al surprizelor, al marilor sperante, al dezamagirilor, dar mai ales al costurilor exorbitante. continuă pe România Liberă

Cel mai scump ceas din lume va fi scos la licitatie pentru 12 milioane de euro

Cel mai scump ceas din lume, o capodopera a ceasornicarilor elvetieni, estimat la 12 milioane de euro, va fi scos la vanzare intr-o licitatie care va fi organizata de casa Sothebys pe 14 noiembrie, la Geneva,.

LICITATIE. Cel mai scump ceas din lume, in valoare de 12 milioane euro, va fi scos la licitatie

Cel mai scump ceas din lume, numit Supercomplication Henry Graves, estimat la 12 milioane de euro, va fi scos la vanzare intr-o licitatie care va fi organizata de casa Sotheby039;s pe 14 noiembrie, la Geneva.

Messi: Acesta este cel mai important meci al vietii noastre. Suntem pregatiti!

Internationalul argentinian Lionel Messi a afirmat, sambata, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca el si colegii sai sunt pregatiti pentru cel mai important meci al vietii lor, finala Cupei Mondiale, cu.

Cel mai scump ceas din lume, estimat la 12 milioane de euro, scos la licitatie

Expertii in domeniu considera ca acesta este Graalul ceasurilor din lumea intreaga.

Meciurile de la Cupa Mondiala aduc teraselor cu pana la 20% mai multi clienti

Meciurile de la Cupa Mondiala din Brazilia au atras cu peste 15%-20% mai multi clienti pe terase, iar cele mai urmarite confruntari au fost cele ale Germaniei si Braziliei, prima fiind apreciata pentru jocul ei, iar cea de-a doua antipatizata din cauza prestatiilor slabe.

Olanda invinge Brazilia cu 3-0 si termina Cupa Mondiala pe locul 3

Brazilia nu a reusit sa se revanseze in fata fanilor dupa esecul rusinos din semifinala cu Germania si a incheiat in genunchi Cupa Mondiala pe care a gazduit-o. in finala mica a turneului, disputata la.

Cum l-a motivat selectionerul Germaniei, Joachim Low, pe Mario Gotze, cel care a adus nemtilor Cupa Mondiala

Germania este noua campioana mondiala, dupa ce a invins, duminica, Brazilia. Nemtii au avut nevoie de un singur gol, inscris in reprizele de prelungiri, de Mario Gotze 113).

Van Gaal: Sunt mandru ca Olanda a incheiat Cupa Mondiala neinvinsa

Selectionerul Olandei, Louis van Gaal, a declarat, sambata, ca este extrem de mandru ca echipa sa a incheiat Cupa Mondiala neinvinsa, dupa ce batavii s-au impus in meciul pentru locul trei cu Brazilia, scor 3-0, informeaza AFP, citat de Mediafax.

FOTO TOP 10 Golgheteri la Cupa Mondiala 2014. Trei jucatori sunt de la Bayern

Cupa Mondiala 2014, castigata de Germania, dupa ce a invins, in finala, cu 1-0, Argentina, a fost o lupta a celor mai valorosi jucatori ai lumii. in total s-au marcat nu mai putin de 171 goluri, cifra care nu a mai fost atinsa de la turneul din 1998.

Finala cu happy-end la Cupa Mondiala, pentru brazilieni. Joachim Low, impresionat!

Cupa Mondiala din Brazilia s-a incheiat cu victoria Germaniei, care a cucerit titlul, in finala, in fata Argentinei. Brazilienii, cu toate ca au fost eliminati la scor in semifinale de catre nemti, le sunt recunoscatori elevilor lui Low pentru ca nu i-au lasat pe rivalii lor de moarte, argentinienii, sa castige titlul chiar pe stadionul Maracana.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )