Libnet.ro
UNICEF

06:15

Firea cauta locuri de carantina, in Bucuresti: cat poti castiga pe o noapte de cazare

Playtech Playtech,
Firea cauta locuri de carantina, in Bucuresti: cat poti castiga pe o noapte de cazare

Gabriela Firea foloseste postari pe retele sociale in cele mai ciudate moduri cu putinta. in urma cu cateva ore, a anuntat ca are nevoie de locuri de cazare pentru oamenii care intra in carantina pe teritoriul Capitalei. Cei mai multi bolnavi de coronavirus din tara noastra sunt in Bucuresti. Cu exceptia inchiderii unor restaurante, baruri . continuă pe Playtech

Firea: 198 noi locuri de carantina, obtinute in mai putin de 24 de ore de la lansarea solicitarii catre hotelieri

Primarul general, Gabriela Firea, anunta, vineri, ca s-au asigurat 198 de locuri noi de carantina, in mai putin de 24 de ore dupa ce a adresat solicitarea catre hotelieri, iar alte sapte cladiri sunt in analia. Toate ofertele de cladiri care sunt in Bucuresti vor fi transmise catre administrare primariilor de sector, iar cele care sunt in judetul Ilfov vor fi directionate catre Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta.

Gabriela Firea: Locurile pentru carantina din Bucuresti sunt ocupate. Analizam alte sapte cladiri

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca spatiile de carantina sunt ocupate, motiv pentru care analizeaza alte sapte locatii pentru a putea adaposti persoanele suspecte de coronavirus.

Ce pot invata elevii din Bucuresti cat nu se duc la scoala. Primaria anunta o platforma speciala

Pe fondul suspendarii activitatii scolilor, Primaria Bucuresti a anuntat ca pune la dispozitie o platforma speciala. Are peste 2. 000 de ore cu lectii din 10 domenii diferite. Orele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )