Libnet.ro
UNICEF

01:05

Firea: Educatia, cel mai mic buget din ultimii 30 de ani, raportat la PIB. Guvernul Citu si-a umplut pusculita pentru a da bani clientelei politice

Antena3 Antena3,
Firea: Educatia, cel mai mic buget din ultimii 30 de ani, raportat la PIB. Guvernul Citu si-a umplut pusculita pentru a da bani clientelei politice

Gabriela Firea, senator PSD, spune ca jungla de dreapta isi arata efectele, astfel ca bugetul intocmit de Citu aduce taieri si saracie, nu bunastare. continuă pe Antena3

Buget 2021: 14 miliarde de lei ajung la Transporturi. Drula: E cel mai mare buget alocat in ultimii 10 ani

Proiectul de buget pe 2021, abia aus in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Finantelor aloca, in total, 14,1 miliarde de lei Ministerului Transporturilor, o crestere de aproape 10% fata de executia din 2020, dupa cum a anuntat ministrul de resort, Catalin Drula.

Rapel, cel mai cautat cuvant din luna februarie, pe platforma Dexonline.ro. Ce inseamna si de unde provine

De la inceputul lunii februarie, cuvantul rapel a fost cautat de minim 890 de ori pe zi, devenind astfel cel mai cautat cuvant al lunii de pe platforma. Potrivit Digi24, interesul pentru termen a crescut in.

Situatia nasterilor din fiecare judet in 2020, anul in care s-au nascut cei mai putini copii din ultimii 100 de ani. in Vaslui, nasterile au scazut cu aproape 25%

Anul trecut, in Romania s-au nascut cei mai putini copii din ultimii 100 de ani. Cei mai putini copii s-au nascut in Tulcea putin peste 1500), iar cei mai multi in Bucuresti, arata datele transmise de Institutul National de Statistica la solicitarea HotNews. ro. Daca luam in calcul populatia feminina fertila cea cu varsta de 15-49 de ani), judetul cu cea mai mica pondere a mamicilor a fost in 2020 Caras-Severin, unde putin peste 3% din populatia feminina fertila a adus pe lume un nou-nascut.

Cel mai performant primar din Vrancea, propus pentru a fi exclus din PSD. Ce acuzatii ii aduc colegii edili

Stefan Moscu, in varsta de 60 de ani, este primar al comunei vrancene Cirligele din anul 1996 si se afla la al saselea mandat,.

Cel mai spectaculos domeniu schiabil din Romania si lectiile invatate din mers FOTO VIDEO

Cel mai spectaculos domeniu schiabil din Romania, Transalpina - Voineasa, atrage din ce in ce mai multi turisti, dar si atentia promotorilor de travel,dupa un sezon inceput cu intarziere si lectii invatate din mers.

Cel mai mare cartier de locuinte din Blaj intra in modernizare. Investitie de 6 milioane de lei

Cel mai mare cartier de locuinte din municipiul Blaj va intra de luni, 15 februarie, in reabilitare si modernizare.

Ce trebuie sa faci in fiecare dimineata pentru a slabi. Trucul numarul 2 e cel mai simplu

Care sunt obiceiurile de dimineata care te ajuta sa slabesti? Iata cateva trucuri pentru cei care simt nevoia sa dea cateva kilograme jos si sa-si schimbe stilul de viata! Trucurile sunt foarte simple. Cum sa slabesti usor? Trucuri pentru dimineata Multi oameni si-au propus ca in timpul pe care il consuma exclusiv acasa din cauza .

IN LUNA IANUARIE Energia electrica, transportul aerian si uleiul comestibil s-au scumpit cel mai mult

Energia electrica, transportul aerian si uleiul comestibil s-au scumpit cel mai mult in luna ianuarie, fata de luna anterioara, in timp ce singura scadere de pret s-a consemnat la mierea de albine.

Planeta pitica Farfarout este cel mai indepartat obiect observat in sistemul solar - Distanta medie fata de Soare este 20 miliarde kilometri

Astronomii au confirmat ca un obiect ceresc descoperit in 2018 este cel mai indepartat observat in sistemul solar. A fost denumit Farfarout si se gaseste, in medie, la 132 de unitati astronomice UA) de Soare, o unitate fiind echivalentul a 150 milioane km distanta Terra - Soare). Farfarout este o planeta pitica ce are un diametru de 400 km si dureaza 1. 000 de ani sa faca o orbita completa in jurul Soarelui.

LONDON STOCK EXCHANGE, DEPASITA Euronext Amsterdam a devenit cel mai important centru european de tranzactionare a actiunilor

Valoarea medie a tranzactiilor zilnice la Euronext Amsterdam a fost de 9,2 miliarde de euro in luna ianuarie 2021, fata de 8,6 miliarde de euro la London Stock Exchange, potrivit datelor Cboe Europe * Rezultatele financiare ale pietei olandeze au crescut puternic anul trecut Euronext Amsterdam, Bursa de valori din Amsterdam, a devansat piata de profil din Londra - London Stock Exchange LSE) - in luna ianuarie 2021, devenind cel mai important centru european de tranzactionare a actiunilor, in conditiile in care Brexitul a fortat investitorii din Uniunea Europeana sa foloseasca platforme din interiorul blocului comunitar.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )