Libnet.ro
UNICEF

15:00

Planeta pitica Farfarout este cel mai indepartat obiect observat in sistemul solar - Distanta medie fata de Soare este 20 miliarde kilometri

Hotnews Hotnews,
 Planeta pitica Farfarout este cel mai indepartat obiect observat in sistemul solar - Distanta medie fata de Soare este 20 miliarde kilometri

Astronomii au confirmat ca un obiect ceresc descoperit in 2018 este cel mai indepartat observat in sistemul solar. A fost denumit Farfarout si se gaseste, in medie, la 132 de unitati astronomice UA) de Soare, o unitate fiind echivalentul a 150 milioane km distanta Terra - Soare). Farfarout este o planeta pitica ce are un diametru de 400 km si dureaza 1. 000 de ani sa faca o orbita completa in jurul Soarelui. continuă pe Hotnews

Sorin Cimpeanu, intrebat ce se poate face pentru elevii din anii terminali astfel incat sa nu se mai puna problema generatiilor pierdute: Asta este cel mai trist lucru care se poate intampla in orice tara (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a explicat, vineri seara, in emisiunea Actualitatea, moderata de Tudor Musat, cum a fost adaptata materia din acest an pentru elevii care vor sustine Evaluarea.

CLOTILDE ARMAND: Cel mai mare actionar Romprest este ingrijorat de actuala conducere

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, il invita la dialog pe cel mai mare actionar al companiei Romprest - Detaco Ltd - pentru a gasi impreuna cele mai bune solutii in privinta salubrizarii din Sectorul 1. Cel mai mare actionar Romprest este ingrijorat de.

Clotilde Armand: Cel mai mare actionar Romprest este ingrijorat de actuala conducere. Cum vrea primarul sa rezolve problema salubritatii din Sectorul 1

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, il invita la dialog pe cel mai mare actionar al companiei Romprest - Detaco Ltd - pentru a gasi impreuna cele mai bune solutii in privinta salubrizarii din Sectorul 1. Cel mai mare actionar Romprest este ingrijorat de actuala conducere si si-a cerut scuze pentru felul in care aceasta companie trateaza comunitatea locala si institutia Primariei, afirma Armand.

Horoscopul dragostei Cristina Demetrescu. Zodiile care se indragostesc in cel mai scurt timp

Pentru ca e luna iubirii, astrologul Cristina Demetrescu a venit la Teo Show, de la Kanal D, unde a prezentat horoscopul dragostei. Sunt zodii care se indragostesc in cel mai scurt timp. Horoscopul Dragostei Cristina Demetrescu Berbec Iubirea se poate transforma dintr-o prietenie. Important este sa ramana in contact, de acolo vine iubirea. Taur Taurii .

Cel mai cautat cuvant pe internet in 2021 are legatura cu pandemia, dar nu-l ghicesti

Dexonline este cea mai importanta platforma din Romania cand vine vorba de a oferi definitii pentru cuvinte si tocmai a publicat un nou set de statistici interesante. Romanii sunt incredibil.

Ce trebuie sa faci in fiecare dimineata pentru a slabi. Trucul numarul 2 e cel mai simplu

Care sunt obiceiurile de dimineata care te ajuta sa slabesti? Iata cateva trucuri pentru cei care simt nevoia sa dea cateva kilograme jos si sa-si schimbe stilul de viata! Trucurile sunt foarte simple. Cum sa slabesti usor? Trucuri pentru dimineata Multi oameni si-au propus ca in timpul pe care il consuma exclusiv acasa din cauza .

IN LUNA IANUARIE Energia electrica, transportul aerian si uleiul comestibil s-au scumpit cel mai mult

Energia electrica, transportul aerian si uleiul comestibil s-au scumpit cel mai mult in luna ianuarie, fata de luna anterioara, in timp ce singura scadere de pret s-a consemnat la mierea de albine.

LONDON STOCK EXCHANGE, DEPASITA Euronext Amsterdam a devenit cel mai important centru european de tranzactionare a actiunilor

Valoarea medie a tranzactiilor zilnice la Euronext Amsterdam a fost de 9,2 miliarde de euro in luna ianuarie 2021, fata de 8,6 miliarde de euro la London Stock Exchange, potrivit datelor Cboe Europe * Rezultatele financiare ale pietei olandeze au crescut puternic anul trecut Euronext Amsterdam, Bursa de valori din Amsterdam, a devansat piata de profil din Londra - London Stock Exchange LSE) - in luna ianuarie 2021, devenind cel mai important centru european de tranzactionare a actiunilor, in conditiile in care Brexitul a fortat investitorii din Uniunea Europeana sa foloseasca platforme din interiorul blocului comunitar.

Cum scapi de burta, in cel mai scurt timp. Dr. Mihaela Bilic a dezvaluit trucurile simple

Mihaela Bilic vine cu sfaturi de folos pentru cei care se chinuie sa scapa de burtica. Ce trebuie sa faci pentru a te bucura din nou de un abdomen frumos, mai ales ca in curand vine sezonul cald? Cum sa scapi rapid de burta? Sfaturi de la Dr. Mihaela Bilic Perioada pandemiei ne-a afectat pe .

Efectele Brexit: Amsterdam a depasit Londra, devenind cel mai mare centru financiar din Europa

Amsterdam a luat fata Londrei pentru a deveni cel mai mare centru financiar al Europei in luna ianuarie dupa ce Brexitul a fortat investitorii din Uniunea Europeana sa foloseasca platformele de tranzactionare din interiorul blocului comunitar, relateaza Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2825 seconds )