Libnet.ro
UNICEF

23:45

Firea, un nou atac la Nicusor Dan: Primarul apa calda si pe teava de rece. imi voi continua lupta pentru binele orasului in Parlament

Adevărul Adevărul,
Firea, un nou atac la Nicusor Dan: Primarul apa calda si pe teava de rece. imi voi continua lupta pentru binele orasului in Parlament

Primarul Capitalei Gabriela Firea afirma, intr-o postare pe Facebook, ca, pentru a-si continua activitatea si proiectele, i-au lipsit doar 30 de mii de voturi si da asigurari ca isi va continua lupta pentru binele orasului in Parlament, unde nu va chiuli, asa cum a facut deputatul de Bucuresti ajuns primarul apa calda si pe teava de rece, referindu-se la contracandidatul sau Nicusor Dan, castigator al alegerilor locale din 27 septembrie. continuă pe Adevărul

Firea, un nou atac la Pieleanu: Va ramane in cartile de sociologie ca cel mai trucat exit-poll de pe planeta, pregatind frauda

Primarul general in functie Gabriela Firea a lansat un nou atac lasociologul Marius Pieleanu, omul de casa al PSD, precizand ca exit-poll-ul Curs-Avangarde a batut toate recordurile negative pe plan mondial si va ramane in cartile de sociologie ca cel mai trucat exit-poll de pe planeta, pregatind frauda.

Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei: Prima problema este sa vedem situatia bugetara, sa vedem cum putem sa o echilibram (VIDEO)

Primarul ales al Capitalei a oferit miercuri, 30 septembrie, informatii despre probleme pe care isi doreste sa le rezolve in Bucuresti, la inceput de mandat, dar si despre planurile pe care le are pentru.

Ce se va intampla cu Companiile Municipale ale Gabrielei Firea. Nicusor Dan a facut anuntul radical

Razboiul dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea, cel inceput acum patru ani, de-abi de-acum in colo incepe sa se incinga. Nicusor Dan, primarul ales, al Capitalei, dar nu inca in functie, promite revolutie in primaria generala. Ce se va intampla cu Companiile Municipale ale Gabrielei Firea Oda ta instalat, conform Anten3, noul primar promite ca .

Nicusor Dan, despre acuzatiile Gabrielei Firea: A fost o campanie absolut murdara impotriva mea (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei a oferit o serie de declaratii in cursul zilei de miercuri, prezent la sediul PNL din Bucuresti. Candidatul sustinut de Partidul National Liber si de USR PLUS la.

Gabriela Firea continua razboiul cu Nicusor Dan. E halucinant ce a spus acum

Gabriela Firea s-a recunoscut infranta, spune ca nu mai are ce face, dar tot sustine ca a fost furata in lupta cu Nicusor Dan. Gabriela Firea spune ca au despartit-o doar 30000 de voturi pentru a-si putea continua proiectele de la primaria Capitalei. Gabriela Firea sustine in continuare ca a fost furata. E halucinant ce .

Prima schimbare pe care o va face Nicusor Dan la PMB Primarul General ales: O sa vedeti apoi demiteri de oameni din administratie (VIDEO)

Nicusor Dan, Primarul General ales al Capitalei, a declarat, miercuri, ca nu va taia subventiile la caldura si transport public, asa cum fals au sustinut adversarii sai politici in campania electorala recent.

Nicusor Dan: Nu exclud sa ma inscriu in PNL, dar acum ma concentrez pe Capitala. Sustinerea PNL a fost momentul psihologic al alegerilor locale

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, nu exclude inscrierea in PNL pana la finalul mandatului, insa deocamdata isi concetreaza toate energiile pe problemele Capitalei. Nicusor Dan crede ca momentul decisiv al alegerilor a fost, de fapt, in primavara, cand PNL a anuntat ca-l sustine pentru Primaria Capitalei.

Surpriza lui Nicusor Dan pentru USR PLUS: cere includerea PMP in noua majoritate pentru Consiliul General. Ce spune despre Basescu

Nicusor Dan, primarul ales al Bucurestiului, a anuntat ca ar vrea ca in noua majoritate sa a Consiliului General al Municipiului Bucuresti sa fie cooptat si PMP, ceea ce ar insemna o colaborare intre PNL, USR-PLUS si PMP. in vara alianta condusa de Ciolos si Barna s-au opus alierii cu partidul lui Traian Basescu.

Nicusor Dan: Trebuie sa asiguram protectie sociala pentru cei vulnerabili. Nu este adevarat ca voi taia subventiile sau ajutorul pentru persoanele cu dizabilitati

Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei, a explicat miercuri ca intentioneaza sa apere interesele bucurestenilor si saasigure protectia sociala pentru cei vulnerabili, nu sa taie.

Nicusor Dan: in vara asta, din motive electorale, nu s-au facut reparatii. O sa avem foarte multe avarii peste iarna asta, mai multe decat poate Termoenergetica sa suporte. Repararea trebuie sa fie cat mai rapida (VIDEO)

Nicusor Dan, Primarul General ales al Capitalei, a explicat ca municipalitatea trebuie sa pregateasca interventia pentru ca eventualele avarii sa fie remediate cat mai rapid. in direct pe B1 TV, miercuri.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )