Libnet.ro
UNICEF

22:15

Nicusor Dan: Nu exclud sa ma inscriu in PNL, dar acum ma concentrez pe Capitala. Sustinerea PNL a fost momentul psihologic al alegerilor locale

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan: Nu exclud sa ma inscriu in PNL, dar acum ma concentrez pe Capitala. Sustinerea PNL a fost momentul psihologic al alegerilor locale

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, nu exclude inscrierea in PNL pana la finalul mandatului, insa deocamdata isi concetreaza toate energiile pe problemele Capitalei. Nicusor Dan crede ca momentul decisiv al alegerilor a fost, de fapt, in primavara, cand PNL a anuntat ca-l sustine pentru Primaria Capitalei. continuă pe Adevărul

Emil Boc despre victoria lui Nicusor Dan la Bucuresti: Fara PNL nu iesea primar

Emil Boc a sustinut ca victoria lui Nicusor Dan la alegerile din Bucuresti este cea mai mai victorie a dreptei si a PNL-ului. Fara ajutorul liberalilor, Nicusor Dan nu ar fi reusit, mai spune Boc.

Orban, intrebat daca l-a anuntat Nicusor Dan ca ar vrea sa se inscrie in PNL: Nu am avut discutii pe tema asta

Ludovic Orban a declarat, intrebat daca l-a anuntat Nicusor Dan despre intentia de a se inscrie in PNL, ca nu a vorbit cu acesta despre subiect si ca discutiile si inainte de a decide sa candideze la Primaria Capitalei si dupa au fost legate de problemele si solutiile pentru Bucuresti.

Nicusor Dan, intrebat daca va intra in PNL: Am fost invitat la sedinta de conducerea PNL. Ce se va intampla in viitor, o sa vedem

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a fost prezent, miercuri, la sedinta Biroului Permanent National al PNL si, intrebat daca va deveni membru al acestui partid, a afirmat ce se va intampla in viitor, o sa vedem, precizand ca a fost invitat sa participe la aceasta intalnire si a venit sa-si reafirme parteneriatul cu liberalii, care l-au sustinut in alegerile locale, alaturi de Alianta USR-PLUS.

VIDEO Nicusor Dan: S-a furat mai mult decat la alte alegeri. Sustinerea PNL a fost mai importanta decat a USR-PLUS. Am recunostinta pentru Orban

Primarul ales al Bucurestiului, Nicusor Dan, a explicat, la Adevarul Live, faptul ca renumararea voturilor in Bucuresti ar fi inutila, pentru ca diferenta e prea mare fata de Gabriela Firea: 30. 000 de voturi. Desi PNL si USR PLUS au majoritate in Consiliul General, Nicusor Dan vrea un parteneriat si cu PMP si nu exclude intrarea in PNL pe viitor.

Nicusor Dan participa la sedinta conducerii PNL: Am venit sa-mi reafirm parteneriatul cu PNLpentru ca este un partid care m-a sustinut puternic in aceste alegeri locale (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei, participa, miercuri, la sedinta conducerii PNL, in care liberalii analizeaza rezultatul alegerilor locale si urmeaza sa stabileasca politica de aliante la nivelul.

Ce se va intampla cu Companiile Municipale ale Gabrielei Firea. Nicusor Dan a facut anuntul radical

Razboiul dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea, cel inceput acum patru ani, de-abi de-acum in colo incepe sa se incinga. Nicusor Dan, primarul ales, al Capitalei, dar nu inca in functie, promite revolutie in primaria generala. Ce se va intampla cu Companiile Municipale ale Gabrielei Firea Oda ta instalat, conform Anten3, noul primar promite ca .

Nicusor Dan, despre o posibila inscriere in PNL: Ce se va intampla in viitor o sa vedem

Ales primar al Bucurestiului cu sprijin important de la PNL, Nicusor Dan a venit miercuri la sedinta conducerii liberalilor, sustinand ca vrea sa-si reafirme parteneriatul cu ei.

Emil Boc, declaratie neasteptata despre victoria lui Nicusor Dan la Bucuresti

Primarul Emil Boc a comentat, luni rezultatele PNL in tara si a sustinut ca victoria de la Bucuresti a lui Nicusor Dan este cea mai importanta. Edilul Clujului subliniaza ca fara PNL Nicusor Dan nu ar fi reusit sa castige alegerile.

Nicusor Dan primeste inca o veste buna. Ce mosteneste la Primaria Capitalei

Pare-se ca noul primar general al Capitalei, Nicusor Dan, nu se confrunta cu aceleasi probleme de care s-a lovit Guvernul PNL cand s-a instalat la conducere si anume o mostenire ce consta in datorii, lasata de PSD. Din contra, candidatul independent sustinut de PNL si USR-PLUS se bucura de excedent bugetar. Care sunt principalele cheltuieli .

Nicusor Dan, in PNL dupa alegeri? Raspunsul primarului ales la intrebarea momentului

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a ajuns in fata sediului Partidului National Liberal unde a si a anuntat daca va intra in PNL, dupa ce a fost invitat sa participe la sedinta conducerii partidului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )