Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se va intampla cu Companiile Municipale ale Gabrielei Firea. Nicusor Dan a facut anuntul radical

Playtech Playtech,
Ce se va intampla cu Companiile Municipale ale Gabrielei Firea. Nicusor Dan a facut anuntul radical

Razboiul dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea, cel inceput acum patru ani, de-abi de-acum in colo incepe sa se incinga. Nicusor Dan, primarul ales, al Capitalei, dar nu inca in functie, promite revolutie in primaria generala. Ce se va intampla cu Companiile Municipale ale Gabrielei Firea Oda ta instalat, conform Anten3, noul primar promite ca . continuă pe Playtech

Ce se intampla cu apa calda si caldura, la iarna. Nicusor Dan a facut anuntul pentru toti romanii de la bloc

Se stie ce se va intampla cu apa caldasi caldura, la iarna. Nicusor Dan tocmai a facut anuntul de care sunt interesati toti locuitorii de la bloc care locuiesc in Bucuresti. Ncusor Dan, primarul ales al Bucurestiului, a dat asigurari ca bcurestenii vor avea caldura si apa calda, in iarna lui 2020-2021, dar a avertizat .

Andreea Berecleanu reactioneaza dupa ce Nicusor Dan a facut-o pe Gabi Firea panarama: Cred ca este

Andreea Berecleanu readuce in fata scandalul in care protagonisti sunt actualul primar general al Primariei Municipiului Bucuresti si fostul edil. Ce spune despre jignirea adresata de Nicusor Dan Gabrielei Firea? Fosta stirista a fost foarte transparenta in legatura cu tot ce s-a petrecut in timpul campaniilor electorale pentru alegerile locale 2020. Andreea Berecleanu, reactie dupa .

Nicusor Dan a facut anuntul oficial: ce se intampla cu targurile din Bucuresti, de Craciun si de Pasti

Nicusor Dan a fost ales primar al Capitalei la alegerile locale de duminica. La scurt timp dupa eveniment, a anuntat primele sale planuri de viitor. Acestea vizeaza viitorul targurilor de.

Nicusor Dan face curatenie in primarie. Vrea sa dea afara directorii lui Firea si sa-i desfiinteze Companiile Municipale

Nicusor Dan incepe curatenia inPrimaria Capitalei. Edilul ales a declarat astazi ca acordul cu fortele politice din timpul campaniei a fost ca, odata ajuns in functia de primar, sa fie desfiintate Companiile Municipale infiintate de fostul primar, Gabriela Firea. Vor mai ramane insa companii vitale, cum este Termoenergetica, cea care a preluat activitatea fostului RADET, a explicat Nicusor Dan.

Nicusor Dan: Aproape toate companiile municipale vor disparea, mai putin Termoenergetica (VIDEO)

Nicusor Dan, Primarul General ales al Capitalei, a precizat ca nu vede vreo companie municipala care sa aiba vreo sansa sa ramana in mandatul sau, cu exceptia Termoenergetica, care este, de fapt,.

Nicusor Dan desfiinteaza stimulentul de 1.000 de euro al Gabriela Firea pentru donarea de plasma: Este ilegal!

Nicusor Dan anunta ca va opri multe dintre proiectele Gabrielei Firea. Vizat direct este si cel referitor la acordarea unui stimulent de 1000 de euro pentru cei care doneaza plasma. Gabriela Firea a reactionat dur si l-a provocat pe noul edil sa se uite in ochii familiei unui bolnav grav de COVID-19 si sa spuna ca anuleaza programul care a salvat 400 de vieti.

infrangerea Gabrielei Firea, felicitata de presa internationala. Ce spun jurnalistii straini despre noul primar

Alegerile locale din Romania au fost atent urmarite atat de presa din Romania, cat si de cea internationala. Victoria lui Nicusor Dan pare sa fi avut atractie la jurnalistii straini, dat fiind faptul ca pune capat unei conduceri de lunga durata a PSD-ului. Cum este privit din exterior rezultatul alegerilor locale Eliminarea Gabrielei Firea a .

Dana Budeanu, sustinatoarea Gabrielei Firea: TotiGii sarbatoresc adunati cu pensatii da la PNL ce au votat 10% din aia cu drept de vot din Bucuresti

Dana Budeanu, sustinatoarea Gabrielei Firea, sotia lui Radu Budeanu, anchetat de DNA, sustine pe Facebook ca victoria lui Nicusor Dan la primaria Capitalei reprezinta TotiGii sarbatoresc adunati cu pensatii da la PNL ce au votat 10% din aia cu drept de vot din Bucuresti.

Nicusor Dan, despre acuzatiile Gabrielei Firea: A fost o campanie absolut murdara impotriva mea (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei a oferit o serie de declaratii in cursul zilei de miercuri, prezent la sediul PNL din Bucuresti. Candidatul sustinut de Partidul National Liber si de USR PLUS la.

Ce a spus Gabriela Firea dupa rezultatele oficiale de la BEC. Ce i-a lasat lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei

Gabriela Firea a recunoscut infrangerea in fata lui Nicusor Dan. Primarul General al Capitalei a sustinut o declaratie pe pagina sa de Facebook dupa ce Biroul Electoral Central l-a desemnat castigator la alegerile locale 2020 pentru fotoliul de Primar al Capitalei pe Nicusor Dan. Gabriela Firea, mesaj pentru Nicusor Dan dupa ce acesta a fost .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2524 seconds )