Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Dan: in vara asta, din motive electorale, nu s-au facut reparatii. O sa avem foarte multe avarii peste iarna asta, mai multe decat poate Termoenergetica sa suporte. Repararea trebuie sa fie cat mai rapida (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan: in vara asta, din motive electorale, nu s-au facut reparatii. O sa avem foarte multe avarii peste iarna asta, mai multe decat poate Termoenergetica sa suporte. Repararea trebuie sa fie cat mai rapida (VIDEO)

Nicusor Dan, Primarul General ales al Capitalei, a explicat ca municipalitatea trebuie sa pregateasca interventia pentru ca eventualele avarii sa fie remediate cat mai rapid. in direct pe B1 TV, miercuri. continuă pe B1

Nicusor Dan, despre angajarile din primarie: Cei adusi pe ochi frumosi vor pleca in mod sigur

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a vorbit, luni seara, despre angajarile din Primaria Municipiului Bucuresti. Ce masuri va lua edilul? Nicusor Dan: Ma voi uita cu mare.

Radu Banciu: Aceasta catastrofa de struto-camila de USR-PLUS e cea care a incercat sa-i dea foc lui Nicusor Dan, scotandu-l din propriul partid. Barna si Ciolos, niste pinguini (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu, despre rezultatele alegerilor din unele orase. Jurnalistul s-a referit si la victoria detasata a lui Dominic Fritz, candidatul USR-PLUS, in.

Nicusor Dan: Sistemul de termoficare din Bucuresti e intr-o situatie foarte dificila

Nicusor Dan, primarul general ales al Capitalei, a fost marti la o intalnire cu reprezentantii ELCEN, unde a constatat situatia dificila a sistemului de termoficare. Asta in conditiile in care Dan recunostea cu o zi in urma ca singurele solutii pentru aceasta iarna vor fi interventiile mai rapide la avariile din cartiere.

NICUSOR DAN, DESPRE RETEAUA DE TERMOFICARE A CAPITALEI: Trebuie sa facem un management de avarie

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat astazi ca, din momentul in care va prelua functia, va face un management de avarie in ceea ce priveste situatia retelelor de termoficare, respectiv a caldurii si apei calde din Bucuresti.

Emil Boc despre victoria lui Nicusor Dan la Bucuresti: Fara PNL nu iesea primar

Emil Boc a sustinut ca victoria lui Nicusor Dan la alegerile din Bucuresti este cea mai mai victorie a dreptei si a PNL-ului. Fara ajutorul liberalilor, Nicusor Dan nu ar fi reusit, mai spune Boc.

Gabriela Firea, atac la Nicusor Dan dupa votare: Tinerii NU vor CAINI la Primarie. Fratii interlopilor nu stiu decat sa-i serveasca pe interlopi

Gabriela Firea vine cu replica pentru Nicusor Dan in urma celor declarate de contracandidatul ei la urnele de vot, in aceasta dimineata. Razboiul continua intre cei doi candidati din cursa pentru Primaria Capitalei. Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicusor Dan Spiritele s-au incins de-a lungul campaniei electorale in special intre Nicusor Dan si Gabriela .

Ce scrie in diploma de studii a lui Nicusor Dan. Contracandidatii lui ar trebui sa se teama de asta

Astazi, 27 septembrie, bucurestenii si-au ales viitorul Primar al Capitalei, in persoana lui Nicusor Dan. Rezultatul este doecamdata partial real, pana la momentul oficializarii de catre BEC a rezultatelor alegerilor locale. Ce scrie in diploma de studii a lui Nicusor Dan Nicusor Dan, candidatul PNL-USR PLUS la functia de primar al Capitalei, putina lume stie .

Nicusor Dan, despre sistemul de termoficare: Suntem aproape de nivelul critic. O sa avem foarte multe avarii iarna asta, este absolut clar

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca si-a propus ca in termen de trei ani sa reabiliteze, in cadrul unor proiecte care implica si fonduri europene, sistemul de termoficare al Bucurestiului. Nicusor Dan sustine ca sistemul administrat de Termoenergetica este aproape de nivelul critic si ca vor fi foarte multe avarii peste iarna asta, iar ceea ce pot face autoritatile este sa intervina operativ.

VIDEO Nicusor Dan: Iesiti la vot inca din momentul asta pentru a evita aglomeratia Cautati cu rabdare pe buletinul de vot

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, ii indeamna pe bucuresteni sa iasa la vot inca din momentul asta pentru a evita aglomeratia si spune ca este un moment al revansei. El a acuzat ca in ziua votului continua campania murdara. Nicusor Dan a mai spus ca a primit sesizari din partea alegatorilor ca se descurca mai greu cu buletinul de vot pentru primar si i-a indemnat pe oameni sa caute cu rabdare si sa aleaga candidatul preferat.

Nicusor Dan: O sa avem un final fericit in seara asta daca ritmul de vot se pastreaza

Candidatul sustinut de PNL si USR la Primaria Generala a Capitalei, Nicusor Dan, spune ca, toate informatiile converg catre ideea ca o sa avem in seara asta un final fericit daca se mentine ritmul de vot.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )