Libnet.ro
UNICEF

10:45

Firea propune 11 spatii in aer liber unde pot avea loc spectacole in conditii adaptate actualului context medical

Adevărul Adevărul,
Firea propune 11 spatii in aer liber unde pot avea loc spectacole in conditii adaptate actualului context medical

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, propune Consiliului National pentru Situatii de Urgenta 11 spatii in aer liber unde pot avea loc spectacole in conditii adaptate actualului context medical. intre acestea se afla Teatrul Odeon, Teatrul de Comedie, Opera Comica pentru Copii si Creart. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea propune mai multe spatii in aer liber, unde pot avea loc spectacole

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a propus, miercuri, 11 spatii in aer liber unde pot avea loc spectacole in conditiile de distantare sociala impuse de pandemie. Propunerile sale vor fi inaintate Consiliului National pentru Situatii de Urgenta, spre analiza.

VIDEO Elevii din Buzau vor avea ore de curs in aer liber. Unde vor fi amenajate ineditele centre educationale

Scolarii din municipiul Buzau vor putea desfasura ore de curs in aer liber, incepand chiar din aceasta toamna. Trei centre educationale vor fi amenajate de autoritatile locale in cele mai importante parcuri din muncipiul Buzau.

De la 15 iunie ar putea fi reluate spectacolele in aer liber cu maximum 400 de persoane. Ce se intampla cu Untold si Electric Castle

Incepand cu data de 15 iunie, in Romania ar putea fi reluate spectacolele in aer liber, la care vor participa maximum 400 de persoane, cu respectarea masurilor de siguranta si a distantarii sociale. Marile.

Organizatorii de evenimente din Oradea cer un spatiu pentru cununii in aer liber. Ce raspuns au primit VIDEO

Peste 600 de organizatori de evenimente, fotografi profesionisti, dar si simpli oradeni au aderat la initiativa unei tinere, fotograf de profesie, care cere primarului municipiului Oradea, Ilie Bolojan, sa amenajeze un spatiu in aer liber pentru cununii civile fara fara masca.

CORONAVIRUS |Gabriela Firea propune ca romanii depistati pozitiv si asimptomatici sa aiba voie sa ramana acasa, in izolare Aproape 7.800 de bucuresteni s-au inscris pentru testarea gratuita (VIDEO)

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a declarat ca aproape 7. 800 de bucuresteni s-au inscris sa fie testati gratuit pentru coronavirus, in cadrul programului Testam pentru Bucuresti!. Firea a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )