Libnet.ro
UNICEF

18:30

Firea renunta la Primaria Capitalei? Raspunsul asteptat cu nerabdare de bucuresteni

Playtech Playtech,
Firea renunta la Primaria Capitalei? Raspunsul asteptat cu nerabdare de bucuresteni

Multi dintre cei peste 1,3 milioane de bucuresteni conectati la reteaua de termoficare ar putea ajunge sa se spele cu apa incalzita la aragaz, in conditiile in care lucrarile majore de refacere a conductelor, vitale pentru functionarea sistemului, vor fi din nou amanate, arata o analiza Frames. Firea renunta la Primaria Capitalei in acest context, . continuă pe Playtech

Gabriela Firea a luat decizia. Ce se intampla cu candidatura la Primaria Capitalei

Gabriela Firea si-a anuntat, pe Facebook, candidatura pentru un nou mandat la Primaria Capitalei. Firea a mai vorbit despre intentia de a ramane la sefia Capitalei. in prima zi a anului, aceasta spunea ca.

Ce spune Orban despre inlocuirea alocatiilor copiilor cu vouchere. Raspunsul asteptat cu nerabdare de romani

Despre subiectul inlocuirii alocatiei copiilor cu vouchere, Premierul Ludovic Orban a revenit asupra subiectului si a spus ca nu a lansat niciodata aceasta ipoteza pentru Romania, ci doar ca a dat exemplul altor tari in care se aplica aceasta varianta. Ce spune Orban, despre inlocuirea alocatiilor copiilor cu vouchere Ludovic Orban a facut declaratii despre .

Firea ii intreaba pe Facebook pe bucuresteni daca sunt de acord cu vinieta Oxigen, cu 10 zile inainte ca Primaria Capitalei sa inceapa sa dea amenzi

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, face apel pe Facebook la bucuresteni sa ii transmita daca sunt de acord sau nu cu interzicerea masinilor sub Euro 3 in centrul Capitalei si cu introducerea vinietei Oxigen pentru restul orasului pentru masinile sub Euro 4. Gestul lui Firea vine in contextul de la 1 martie Primaria Capitalei va aplica amenzi celor prinsi ca circula cu masina in Bucuresti fara sa plateasca sau in zona in care nu au voie.

Sondaj CURS: Lupta stransa pentru Primaria Capitalei Gabriela Firea Traian Basescu. Cine e pe primul loc

Potrivit unui sondaj CURS realizat in perioada 23 ianuarie- 6 februarie, Gabriela Firea, actualul primar, are cea mai mare cota de incredere pentru un nou mandat la Primaria Bucuresti. Urmatoarea personalitate este Traian Basescu, cu 29%, urmat apoi de Nicusor Dan. Sondaj CURS: Lupta stransa pentru Primaria Capitalei Gabriela Firea Traian Basescu Sondajul CURS .

Sondaj CURS: Gabriela Firea, preferata de romani pentru un nou mandat la Primaria Capitalei. E urmata de Basescu si Nicusor Dan

Gabriela Firea a castigat increderea romanilor pentru a obtine un nou mandat la Primaria Capitalei, 40% dintre ei considerand-o potrivita, fiind urmata de Traian Basescu 29%) si Nicusor Dan 26%), potrivit unui sondaj CURS. Sondajul a fost realizat in perioada 23 ianuarie - 6 februarie.

Scandal urias in PNL. Ludovic Orban o impinge pe Violeta Alexandru in cursa pentru Primaria Capitalei, desi nu e favorita in sondaje

Ludovic Orban insista ca Violeta Alexandru sa fie candidatul PNL pentru primaria Capitalei, in ciuda sondajelor care o dau printre ultimii clasati. Diferenta dintre ea si Rares Bogdan, de exemplu, este de mai mare de 20 de procente. Asta in conditiile in care nici Rares Bogdan nu o invinge pe Gabriela Firea, potrivit ultimului sondaj CURS.

Taxa Oxigen este ilegala? Ce avize ar fi trebuit sa ceara Primaria Capitalei pentru a introduce restrictiile de circulatie pentru masinile poluante

Peste cateva zile, la 1 martie 2020, isi va produce efectele Hotararea Consiliului General al Municipiului Bucuresti nr. 539 din 24 octombrie 2019, prin care a fost introdusa Taxa Oxigen, iar APADOR-CH sustine ca aceasta este ilegala deoarece Primaria Capitalei era obligata sa ceara in prealabil o serie de avize.

Primaria Capitalei majoreaza taxele si impozitele locale

Taxele si impozitele locale ar urma sa creasca cu 3,8% in 2021, conform indicelui inflatiei, potrivit unui proiect de hotarare pus in dezbatere publica de Primaria Capitalei, scrie Agerpres.

Basescu, despre o candidatura la Primaria Capitalei: Este posibil Ce problema trebuie sa isi rezolve pana atunci

Traian Basescu, ales primar al Capitalei acum doua decenii, a spus duminica seara, din nou, ca nu exclude o candidatura pentru Primaria Municipiului Bucuresti, acesta adaugand ca vrea sa isi rezolve mai intai problema cu dosarul de la inalta Curte.

TRAIAN BASESCU, DESPRE CANDIDATURA LA PRIMARIA CAPITALEI: Este posibil, daca imi rezolv problema cu dosarul la iCCJ

Europarlamentarul Traian Basescu, fost sef al statului, a anuntat ca este posibil sa candideze la fotoliul de primar general al Capitalei, dar cu conditia sa isi rezolve problema cu dosarul de la inalta Curte de Casatie si Justitie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )