Libnet.ro
UNICEF

21:15

TRAIAN BASESCU, DESPRE CANDIDATURA LA PRIMARIA CAPITALEI: Este posibil, daca imi rezolv problema cu dosarul la iCCJ

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TRAIAN BASESCU, DESPRE CANDIDATURA LA PRIMARIA CAPITALEI: Este posibil, daca imi rezolv problema cu dosarul la iCCJ

Europarlamentarul Traian Basescu, fost sef al statului, a anuntat ca este posibil sa candideze la fotoliul de primar general al Capitalei, dar cu conditia sa isi rezolve problema cu dosarul de la inalta Curte de Casatie si Justitie. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu, despre o candidatura la Primaria Capitalei: Este posibil Ce problema trebuie sa isi rezolve pana atunci

Traian Basescu, ales primar al Capitalei acum doua decenii, a spus duminica seara, din nou, ca nu exclude o candidatura pentru Primaria Municipiului Bucuresti, acesta adaugand ca vrea sa isi rezolve mai intai problema cu dosarul de la inalta Curte.

Traian Basescu, despre candidatura sa la Primaria Capitalei: Nu-i pe masa, dar e in aer. Nu se stie daca va cadea pe masa. Nimeni sa nu excluda posibilitatea ca eu sa candidez din nou (VIDEO)

Europarlamentarul PMP Traian Basescu a declarat, vineri, in cadrul Stirilor B1 TV, ca nu este exclus sa candideze la Primaria Capitalei la alegerile locale din acest an. intrebat daca o candidatura din.

Traian Basescu, despre OUG privind anticipatele: Tu esti din Salaj si vrei sa stabilesti cine e parlamentar la Bucuresti? Asta nu se poate (VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, a vorbit, vineri, in cadrul Stirilor B1 TV, despre Ordonanta de urgenta care reglementeaza organizarea alegerilor anticipate din punct de vedere tehnic, publicata pe site-ul Se.

Traian Basescu, despre Moise Guran: O panarama. Va fi un rateu in politica, are un mare deficit de caracter

Fostul presedinte Traian Basescu il ataca dur pe fostul jurnalist Moise Guran, recent intrat in Alianta USR-PLUS, despre care a afirmat, la Adevarul Live, ca va fi un rateu in politica si ca are un mare deficit de caracter.

Basescu, despre o eventuala candidatura la Primaria Bucuresti: Este posibil, daca imi rezolv problema cu dosarul la iCCJ. Ma vad punand centrale de cvartal, da

Europarlamentarul Traian Basescu, fost sef al statului, a anuntat ca este posibil sa candideze la fotoliul de primar general al Capitalei, dar cu conditia sa isi rezolve problema cu dosarul de la inalta Curte de Casatie si Justitie. Basescu spune ca se vede punand centrale de cvartal prin Bucuresti.

Traian Basescu: Marea eroare a PNL este ca au crezut ca pot declansa alegeri anticipate fiind minoritari. Liberalii s-au pus la dispozitia PSD (VIDEO)

Europarlamentarul PMP Traian Basescu a explicat, vineri, in cadrul Stirilor B1 TV, ca alegerile anticipate pot fi declansate doar de cei care au majoritate in Parlament, iar marea eroare a PNL este aceea ca au.

Traian Basescu: PMP il sustine pe Nicusor Dan la Capitala, dar nu exclude o candidatura proprie (VIDEO)

PMP il sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei cel putin deocamdata, dar nu exclude nici ocandidatura proprie, a afirmat Traian Basescu, fost edil general al Bucurestiului, al.

Sondaj CURS: Lupta stransa pentru Primaria Capitalei Gabriela Firea Traian Basescu. Cine e pe primul loc

Potrivit unui sondaj CURS realizat in perioada 23 ianuarie- 6 februarie, Gabriela Firea, actualul primar, are cea mai mare cota de incredere pentru un nou mandat la Primaria Bucuresti. Urmatoarea personalitate este Traian Basescu, cu 29%, urmat apoi de Nicusor Dan. Sondaj CURS: Lupta stransa pentru Primaria Capitalei Gabriela Firea Traian Basescu Sondajul CURS .

Traian Basescu, la ALive: Romania si-ar fi permis inca un an cu Dancila. Nu avea ce sa mai strice. Fara un blat PSD-PNL nu pot fi anticipate. Frate Orban, cine te-a pus sa preiei guvernarea cu 20%?

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat, la Adevarul Live, ca nu se poate ajunge la anticipate fara un blat intre PSD si PNL si ca liberalii au gresit cand a preluat guvernarea, in conditiile in care tot PSD are majoritate in Parlament. Traian Basescu sustine ca Dancila trebuia lasata inca un an la Putere, astfel incat sa pulverizeze PSD. Traian Basescu si-a prezentat favoritii pentru Capitala si l-a criticat pe Moise Guran.

TRAIAN BASESCU LA ADRESA LUI MOISE GURAN: Va fi un rateu in politica. Are un mare deficit de caracter

Fostul presedinte Traian Basescu l-a atacat intr-un interviu la Adevarul Live pe fostul jurnalist Moise Guran, recent intrat in alianta politica USR-PLUS, afirmand despre acesta ca va fi un rateu in politica.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )