Libnet.ro
UNICEF

10:15

Firea a semnat contractul prin care Bucurestiul va avea 400 de noi autobuze

B1 B1,
Firea a semnat contractul prin care Bucurestiul va avea 400 de noi autobuze

Primarul General, Gabriela Firea, a semnat impreuna cu managerul general al Otokar contractul prin care Primaria Capitalei achizitioneaza 400 de autobuze noi Euro 6. Astfel, Bucurestiul va avea 400 de autobuze. continuă pe B1

Primarul Gabriela Firea a semnat contractul pentru achizitia celor 400 de autobuze cu Otokar. Primele 100 de unitati, livrate pna la finalul anului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a semnat marti contractul pentru achizitia celor 400 de autobuze Euro 6 cu asocierea Otokar Europe SAS Otokar Otomotiv Ve Savunma Sanayi A. S, castigatoarea licitatiei. Valoarea contractului este de 458. 826 lei fara TVA. Primele autobuze vor fi livrate incepand cu luna octombrie, pana la finalul anului urmand sa ajunga la Bucuresti 100 de unitati. Pana la finalul anului 2019 vor fi livrate toate cele 400 autobuze, a declarat primarul Gabriela Firea.

Gabriela Firea a semnat contractul pentru achizitia celor 400 de autobuze cu Otokar. Primele 100 de unitati, livrate pana la finalul anului

Edilul Capitalei, Gabriela Firea, a semnat marti contractul pentru achizitia celor 400 de autobuze Euro 6 cu asocierea Otokar Europe SAS Otokar Otomotiv Ve Savunma Sanayi A. S, castigatoarea licitatiei. Valoarea contractului este de 458. 826 lei fara TVA. Primele autobuze vor fi livrate in luna octombrie, pana la finalul anului urmand sa ajunga la Bucuresti 100 de unitati.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea noroc de bani in luna iunie

Zodiile care vor avea noroc de bani in luna iunie. Taur Nu exista niciun motiv pentru ca Taurul sa se ingrijoreze din pricina banilor in luna iunie. Poti sa te relaxezi si.

Pilda zilei, spusa de Lidia Fecioru: Puternic nu e cel care poate avea tot ce isi doreste...

Pilda zilei, spusa de Lidia Fecioru. Puternic nu e cel care poate avea tot ce isi doreste, puternic e cel care se poate dezice de.

Metodele prin care i se forteaza mana lui Klaus Iohannis, in cazul revocarii sefei DNA

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza zilei cinci metode prin care i se forteaza mana presedintelui Klaus Iohannis, in contextul luarii unei decizii in cazul sefei DNA, Laura Codruta.

HOROSCOP. Cele cinci semne zodiacale care vor avea o vara de poveste

Aceste cinci semne zodiacale vor avea o vara ca in povesti, plina de energie, culoare si povesti frumoase. Perioada benefica incepe pe 21 iunie si se incheie pe 22 septembrie. TAUR - Vei avea o vara plina de.

Eugen Teodorovici vrea o lege prin care Guvernul sa nu mai aiba dreptul de a adauga la Codul Fiscal, ci doar de a simplifica si eficientiza

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat luni ca doreste sa promoveze o initiativa legislativa care sa limiteze interventiile Guvernului asupra Codurilor Fiscal si de Procedura Fiscala, in sensul in care executivul sa aiba dreptul doar la masuri de simplificare si eficientizare, nu si de a adauga.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )