Libnet.ro
UNICEF

17:00

PNL S-A DECIS: Florin Citu, propunerea pentru functia de prim-ministru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PNL S-A DECIS: Florin Citu, propunerea pentru functia de prim-ministru

Actualul ministru al Finantelor Publice, Florin Citu, este propunerea PNL pentru functia de sef al Guvernului care ar urma sa fie investit de catre viitorul Parlament. Cei 65 de lideri liberali, membri ai Biroului Permanent National, au decis, aseara, aproape in unanimitate s-a inregistrat o singura abtinere) ca, din cei trei nominalizati pe lista scurta - Nicolae Ciuca, Florin Citu si Marcel Bolos - propunerea optima este actualul ministru al Finantelor Publice, care anterior se intalnise separat cu presedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: BPN al PNL a decis ca propunerea pentru functia de premier sa fie Florin Citu

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca Biroul Politic National al liberalilor a decis, cu o singura abtinere, ca Florin Citu sa fie propus pentru functia de premier, transmite Agerpres.

Florin Citu, propunerea PNL pentru functia de premier O singura abtinere la vot in conducerea PNL UPDATE

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a fost votat de conducerea PNL, cu o singura abtinere, pentru a fi propunerea partidului pentru functia de prim-ministru. Presedintele Klaus Iohannis a fost de acord cu aceasta varianta.

Rasturnare de situatie. Florin Citu, validat de PNL pentru functia de premier

Conducerea PNL a luat hotararea ca propunerea de premier liberal cu care partidul sa mearga la consultari este Florin Citu, actualul ministru al Finantelor. Citu a mai fost propunere de premier si in luna februarie, dupa caderea primului Guvern Orban.

Florin Citu, prima declaratie dupa ce a fost propus de PNL ca premier: Vrem o majoritate parlamentara cat mai repede

Florin Citu, propunerea de premier a PNL pentru functia de premier, a multumit partidului pentru nominalizarea sa ca varianta de sef al Guvernului si a declarat ca e increzator ca in urma negocierilor va putea fi stransa o majoritate parlamentare pentru investirea Guvernului.

UPDATE Ministrul Finantelor, Florin Citu, este propunerea de premier a PNL Ludovic Orban, sustinut pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor

04 Ludovic Orban a anuntat oficial propunerea lui Florin Citu in functia de premier al Romaniei, din partea PNL Ministrul Finantelor, Florin Citu este propunerea Partidului National Liberal.

Ludovic Orban: Am decis ca propunerea PNL de premier sa fie Florin Citu (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat, luni seara, dupa sedinta Biroul Politic National al PNL, ca propunerea de premier a partidului sa fie Florin Citu. Am convocat reuniunea Biroul Politic National al Partidului.

Florin Citu, dupa nominalizarea la functia de premier al Romaniei: Vreau sa le mutumesc colegilor pentru incredere in perioada urmatoare obiectivul este sa formam o majoritate parlamentara, pentru a forma un Guvern (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu este propunerea PNL pentru functia de premier, anuntul a fost facut de liderul liberalilor, Ludovic Orban. Totodata, Orban a anuntat ca PNL va purta negocieri cu USR PLUS si.

Ioana Petrescu, despre nominalizarea lui Florin Citu in functia de premier: Nu am niciu dubiu ca va continua sa se imprumute la nesfarsit!

Ioana Maria Petrescu, fost ministru de Finante in guvernul condus de Victor Ponta, a vorbt in exclusivitate la Antena 3, despre Florin Citu, propunerea PNL pentru functia de premier.

Florin Citu este propunerea PNL pentru functia de prim-ministru

Florin Citu este propunerea PNL pentru functia de prim-ministru, a decis, miercuri seara, Biroul Politic National al PNL.

Prima reactie a lui Florin Citu dupa nominalizarea pentru functia de prim-ministru

Florin Citu a facut, miercuri seara, la sediul PNL, o prima declaratie dupa ce Biroul Politic National al PNL a decis prin vot ca el sa fie propunerea liberalilor pentru functia de prim-ministru.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )