Libnet.ro
UNICEF

22:15

Firefox o sa fie excelent ca sa compari preturi cand e Black Friday

Playtech Playtech,
Firefox o sa fie excelent ca sa compari preturi cand e Black Friday

Vinerea neagra se apropie cu pasi repezi si tu ai nevoie de unelte pentru a te asigura ca ai parte de cele mai bune preturi. Firefox iti vine in intampinare. Retailerii din Romania si din. continuă pe Playtech

Cand incepe Black Friday. Ce gadgeturi vor fi la reducere anul acesta

Black Friday va incepe pe 16noiembrie la eMAG. Printre produsele care vor fi la preturi de Black Friday sunt televizoare, telefoane,.

De Black Friday, pe Sensodays ai produse de 5* la pret de 3*

Luxul pe careti-l poti permite!Acesta este sloganul Sensodays. ro, magazinul online care, de Black Friday, intre 16 si 19 noiembrie 2018, te asteapta cu preturi avantajoase la peste 100 de branduri premium.

Black Friday la camere de supraveghere si automatizari pentru porti

Black Friday este ziua perfecta pentru a obtine dispozitive de supraveghere cu nume de marca la preturi imbatabile. Pe VonMag. ro se vor gasi reduceri la sute de produse, din care fac parte:.

Black Friday si preturile la eMAG: ce zice seful eMAG despre fluctuatii

Inainte de Black Friday 2018, revine in atentie o intrebare: de ce fluctueaza preturile eMAG? Seful magazinului online a explicat ce se intampla, de fapt, si ce ar trebui sa stie.

Lenjerii de pat Cel mai mic pret la Black Friday 2018

Black Friday este cea mai mare zi de cumparaturi a anului, cand se fac mari reduceri si oferte interesante. Mai ales magazinele online au oferte grozave, unde puteti obtine o multime de chilipiruri.

Ghid Black Friday 2018: Preturile, contractele si garantiile, ca sa nu fie probleme cu Protectia consumatorului

Inainte de Black Friday 2018, patronii de magazine online si offline, precum si cumparatorii au la dispozitie un ghid succint realizat de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) prin intermediul Centrului European al Consumatorilor Romania ECC Romania), pentru a sti sa respecte legea, respectiv sa-si apere drepturile.

Ghid pentru consumatori: Reguli esentiale de Black Friday 2018

In prag de Black Friday, fie ca esti comerciant sau consumator, trebuie sa ai fii atenta) la multipli factori afisarea preturilor si reducerile acordate, incheierea contractului, legea privind rambursul sau garantiile. Ghidul va va ajuta sa.

Ce nu inteleg magazinele online din Romania: Momeala Emag de Black Friday

In Romania, dar si in alte tari, lucrurile bune ale cocurentei se copiaza si se aplica mai bine sau mai prot. Insa, exista si o exceptie: Black Friday. Nimeni nu a copiat idea de baza adusa initial in 2007 sau 2008, atunci cand a inceput fenomenul pe online in Romania.

Black Friday 2018 la FashionUP: reduceri de pana la 80%

FashionUP anunta o perioada prelungita de Black Friday 16-25 noiembrie), cu peste 100. 000 de produse, de la mai mult de 1. 000 de brand-uri.

Black Friday 2018 la Telekom: Ce telefoane gasesti la pret mai mic in oferta operatorului german

Telekom Romania anunta derularea campaniei de Black Friday in perioada 12-25 noiembrie 2018, cu discounturi de pana la 75% la peste 100 de modele de telefoane care pot fi achizitionate atat pe site-ul companiei, cat si din magazinele Telekom si ale partenerilor, impreuna cu abonamentele cu minute nationale nelimitate siinternet 4G nelimitatpe bunede la 5 euro pe luna.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )