Libnet.ro
UNICEF

01:05

Companiile si domeniile la care au aplicat cei mai multi romani in aceata vara

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Companiile si domeniile la care au aplicat cei mai multi romani in aceata vara

Daca pana acum, in lunile de vara, piata muncii traversa o perioada de stagnare in ceea ce priveste locurile de munca disponibile si interesul candidatilor pentru acestea, putem spune ca in vara anului 2020 lucrurile au stat cu totul altfel. Lunile. continuă pe Wall-Street Ro

Cine sunt vedetele din Romania care castiga cei mai multi bani din instagram. Surprize in top

Sa fii influncer nu doar ca este la moda, dar este si o sursa de bani. Iar asta pentru ca o anumita persoana care are multi urmaritori reuseste sa determine firmele sa-i de bani de pentru promovare. Cine sunt vedetele din Romania care castiga cei mai multi bani din Instagram Dupa cum spun specialistii, cateva .

CEI MAI MULTI ELEVI AU REVENIT LA SCOALA La Buzau, cazurile de COVID-19 sunt in scadere

Transmiterea comunitara a virusului SARS-CoV-2 pare sa dea semne de incetinire in Buzau, judetul fiind plasat in statisticile Institutului National de Sanatate Publica pe un tren descendent. Concret, in ultimele doua saptamani in judet au fost inregistrate mai putine cazuri de imbolnavire, iar majoritatea cazurilor noi au provenit din focare, astfel ca situatiile au putut fi tinute sub control in acele spatii.

Alimentele care sunt nocive daca le mananci dimineata. Din pacate, multi romani le consuma

Romanii nu stau deloc bine cu alimentatia! Pe langa faptul ca de cele mai multe ori majoritatea dau gres atunci cand vine vorba despre masa de pranz sau cina, din cauza programului incarcat. Prima si cea mai importanta masa a zilei este si ea incununata de greseli. Care sunt alimentele nocive pe care multi le .

Alimentul extrem de daunator pe care multi romani il consuma la micul dejun. Nutritionistii au dat verdictul crunt

La orice nutritionist veti merge, nu veti auzi in veci sfatul: Sariti peste masa de dimineata. Din contra, fiecare va va explica faptul ca, fara masa de dimineata, riscul de a manca dublu la pranz este foarte mare. Dar, cum micul dejun este prima masa a zilei si cea care trebuie sa ofere energie cel .

Mai multi protestatari de la Termocentrala Mintia, prezenti la Serbarile Nationale de la Tebea: De opt zile, un colos energetic de 1.275 MW este oprit din lipsa de carbune

Mai multi protestatari de la Termocentrala Mintia, printre care si grevisti ai foamei, s-au aflat duminica la Tebea, la manifestarile comemorative dedicate lui Avram Iancu, pentru a le prezenta participantilor la acest eveniment situatia in care se afla producatorul de energie electrica, potrivit Agerpres.

Mai multi protestatari au fost arestati la Melbourne. Ce s-a intamplat

Politia a arestat duminica,la Melbourne, mai multi oameni care nu au respectatordinele autoritatilor de a ramane in casasi care au iesit in strada pentru a protesta, conform.

Constanta: Tanara de 22 ani, arestata dupa ce a agresat doua femei intr-un bar, trei agenti de paza si apoi mai multi politisti

O tanara de 22 de ani, posibil drogata, s-a batut cu alte femei intr-un local din Constanta, cu trei agenti de la o firma de securitate chemati sa aplaneze conflictul, dar si cu mai multi politisti, relateaza Mediafax.

Noua productie a Antenei 1. Cine sunt cei mai importanti oameni din show

Antena 1 a inceput filmarile pentru o noua productie. Iata cine sunt cei mai importanti oameni din show! Surpriza mare. Antena 1, o noua productie Adela Antena 1 a inceput filmarile pentru un nou serial produs de Ruxandra Ion si Dream Film Production. Adela ii va avea ca protagonisti pe Oana Mosneagu, Mara Oprea .

Topul averilor. Cine sunt cei mai bogati candidati la primariile din Capitala

Paradoxal, cei mai avuti candidati in Bucuresti sunt de stanga: Gabriela Firea, Dan Cristian Popescu, Robert Negoita, Marian Vanghelie si Gabriel Mutu conduc in topul averilor, dupa ce si-au construit cariera politica pe voturile electoratului mai putin instarit. Si dreapta are bogatii sai: Calin Popescu Tariceanu, Traian Basescu si Clotilde Armand.

Care sunt cele mai inteligente rase de caini. Surprizele din top

Conform cercetatorilor, cainii sunt capabili sa inteleaga 250 de cuvinte si gesturi, sa numere pana la cinci, dar si sa efectueze operatii simple de matematica. Care sunt cele mai inteligente rase de caini De altfel, oamenii de stiinta canadieni au facut si un top al celor cinci cele mai inteligente rase de caini. Iata care .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2021 seconds )