Libnet.ro
UNICEF

05:00

Fiul presedintelui Braziliei este anchetat pentru angajarea fictiva a unor persoane la biroul parlamentar

Hotnews Hotnews,
 Fiul presedintelui Braziliei este anchetat pentru angajarea fictiva a unor persoane la biroul parlamentar

Fiul presedintelui Braziliei Jair Bolsonaro este tinta unei noi anchete demarate de procurori, acesta fiind acuzat de angajarea fictiva a unor persoane la biroul parlamentar, cu scopul de a incasa banii destinati salariilor, a anuntat sambata, procurorul general, citat de Reuters. continuă pe Hotnews

LUDOVIC ORBAN: Industria auto este vitala pentru dezvoltarea economica a Romaniei

Industria auto este vitala pentru dezvoltarea economica a Romaniei, asigurand 14% din PIB, 26% din exporturile Romaniei, dar si sute de mii de locuri de munca, a declarat, vineri, prim-ministrul Ludovic Orban.

Andreea Esca a vorbit despre problemele ei cu greutatea. Stirista recunoaste care este motivul pentru care se ingrasa

Vedeta de la PRO TV a recunoscut ca are probleme cu greutatea, dar si cum face fata cu brio acestor momente nu tocmai placute pentru nicio femeie. Prezentatoarea stirilor a admis de curand si motivul pentru care a avut parte de o asemenea de fluctuatii ale kilogramelor. Nimeni nu s-ar fi asteptat la asemenea marturisiri .

Tigarile electronice, interzise in 30 de state. Care este motivul pentru care nu ai voie sa le mai folosesti

Tigarile electronice au primit interdictii in tot mai multe tari, in ultima vreme. Este vorba despre inca un stat in care locuitorii nu vor mai avea voie sa le foloseasca. Motivele pentru care au fost luate aceste decizii sunt cat se poate de surprinzatoare, iar pe alocuri socante. Asta deoarece 30 de state au luat .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )