Libnet.ro
UNICEF

07:46

LUDOVIC ORBAN: Industria auto este vitala pentru dezvoltarea economica a Romaniei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Industria auto este vitala pentru dezvoltarea economica a Romaniei

Industria auto este vitala pentru dezvoltarea economica a Romaniei, asigurand 14% din PIB, 26% din exporturile Romaniei, dar si sute de mii de locuri de munca, a declarat, vineri, prim-ministrul Ludovic Orban. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, anunt de ultima ora pentru romani! Cu cat ar putea creste salariul minim pe economie

Premierul Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu salariul minim pe economie. Vestea este una de o importanta deosebita pentru romani, mai ales ca ar putea urma si cresteri la nivel salarial. Guvernul va lua o decizie cu privire la aceste schimbari, pana la finele saptamanii in curs. Ludovic Orban, anunt de ultima .

Ludovic Orban: Romania va ramane dupa alegerile prezidentiale o parte foarte puternica din familia europeana

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca dupa alegerile prezidentiale Romania va ramane o parte foarte puternica din familia europeana, subliniind ca tara noastra si-a adus contributia la formarea unei.

INTERVIU Premierul Ludovic Orban:Iohannis va obtine peste 65% pentru a nu lasa PSD sa-si revina

Intr-un scurt interviu pentru Adevarul acordat la Zagreb, unde a participat la Congresul PPE, premierul Ludovic Orban estimeaza un scor imens in favoarea lui Klaus Iohannis in finala prezidentiala de duminica. Cat despe imaginea sa europeana, premierul Romaniei e cunoscut ca Orban cel bun, aluzie la Viktor Orban, liderul-problema al Europei.

Ludovic Orban, pe santierul Magistralei 5. Premierul a spus cand va fi gata metroul din Drumul Taberei

Bucurestenii din cartierul Drumul Taberei vor putea circula cu metroul incepand cu a doua jumatate a anului 2020. Este promisiunea facuta de premierul Ludovic Orban, care a vizitat, vineri, Magistrala 5 Eroilor Drumul Taberei. Ludovic Orban: Metroul poate fi dat in folosinta anul viitor, aproximativ in luna iunie Premierul Ludovic Orban a vizitat, vineri, .

LUDOVIC ORBAN: Pe analizele noastre, in turul doi prezenta la vot este cel putin egala cu cea din turul unu

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca, din analizele sociologice facute de partid, prezenta la vot in turul al doilea al alegerilor prezidentiale va fi cel putin egala cu cea din turul intai, iar Klaus Iohannis este preferat chiar si de catre cei care nu s-au decis inca daca vor vota in turul al doilea.

LUDOVIC ORBAN: Consider necesara mai multa asumare la nivel institutional si individual in chestiuni ce tin de drepturile copiilor

Premierul Ludovic Orban a transmis, miercuri, un mesaj cu prilejul Zilei Internationale a Drepturilor Copilului, in care a sustinut ca este absolut necesara mai multa asumare la nivel institutional si individual in chestiuni care tin de viata si drepturile cetatenilor, inclusiv ale copiilor.

Fondul de rezerva este epuizat. Reactia premierului Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca la preluarea functiei a gasit Fondul de rezerva al Guvernului la dispozitia prim-ministrului epuizat, adaugand ca nu a gasit nicio noimain.

Ludovic Orban l-a demis pe Vasile Ciurchea de la Casa Nationala de Sanatate. Cine este noul presedinte

Adela Cojan a fost numita de premierul Ludovic Orban la conducerea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, potrivit unei decizii publicate, luni, in Monitorul Oficial.

LUDOVIC ORBAN: Vrem sa adoptam rectificarea bugetara pana la sfarsitul lunii noiembrie

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, in localitatea Bals din judetul Olt, ca Guvernul vrea sa adopte pana la sfarsitul lunii noiembrie rectificarea bugetara, el adaugand ca altfel e bai mare pentru ca sunt multe institutii, atat guvernamentale, cat si din administratia locala, aproximativ 20% din total, care nu au bani suficienti pana la sfarsitul anului sa-si plateasca salariile si cheltuielile de functionare.

Premierul Ludovic Orban, la Bals pentru a marca inceperea lucrarilor la tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova - Pitesti

Prim-ministrul Ludovic Orban se va afla vineri, la Bals, in judetul Olt, pe santierul tronsonului 2 al Drumului Expres Craiova Pitesti, vizita care are loc in ultima zi a campaniei electorale. pentru alegerile prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )