Libnet.ro
UNICEF

16:45

Florin Calinescu, despre moartea lui Cornel Patrichi: il invidiez pe Dumnezeu ca a mai castigat un mare artist

Antena3 Antena3,
Florin Calinescu, despre moartea lui Cornel Patrichi: il invidiez pe Dumnezeu ca a mai castigat un mare artist

Actorul si realizatorul de televiziune Florin Calinescu deplange moartea coregrafului Cornel Patrichi si spune ca il invidiaza pe Dumnezeu pentru ca a mai castigat un mare artist. Citeste. continuă pe Antena3

Florin Piersic, indurerat dupa moartea lui Cornel Patrichi: L-am invidiat pentru asta. Era atat de talentat!

Marele actor Florin Piersic plange moartea lui Cornel Patrichi. Durerea din sufletul sau este fara margini. Afla mai multe in materialul video de mai sus! .

Stefan Banica, indurerat dupa moartea lui Cornel Patrichi: Am pierdut inca un om de valoare

Stefan Banica deplange moartea coregrafului Cornel Patrichi si spune ca a pierdut un om de valoare. Imi pare nespus de rau ca am pierdut inca un om de valoare si un om drag mie: Cornel Patrichi.

Cornel Patrichi a murit. Colegii de breasla il deplang pe coregraf: Era exigent, neiertator in profesia lui, dar si un tip cu sensibilitate si umor

Cornel Patrichi a murit. Emilia Popescu, Florin Calinescu, Stefan Banica Jr, Ion Caramitru, Willmark, Stela Popescu, Petre Geambasu si Alexandru Arsinel au transmis mesaje emotionante dupa moartea lui Cornel Patrichi.

Moartea lui Cornel Patrichi a fost prezisa de o clarvazatoare celebra

Celebra clarvazatoare, Carmen Harra a prezis aceste momente tragice pentru familia maestrului Cornel Patrichi. Este in anul 5 care este anul mortii, asta este tot ce pot sa spun, care nu e.

Cel mai bun prieten al lui Cornel Patrichi face marturisiri incredibile despre artist

Fostul coregraf Cornel Patrichi a murit marti dupa-amiaza in locuinta lui din Bucuresti, in urma unei boli grave care l-a macinat in ultimele luni. Cel mai bun prieten al lui Cornel Patrichi fa.

Starea de sanatate a lui Cornel Patrichi s-a agravat

Din pacate, vestile despre starea de sanatate a lui Cornel Patrichi nu sunt deloc bune. Coregraful abia se mai poate deplasa si a slabit foarte mult. Sotia este in permanenta alaturi de el, mai ales ca.

A murit Cornel Patrichi! Celebrul coregraf a pierdut lupta cu o boala crunta

Cornel Patrichi a murit, in aceasta dimineata, dupa o lupta de mai bine de patru ani cu o boala cumplita. Celebrul coregraf a trecut in nefiinta in locuinta sa, la numai patru zile de la aniversarea celor 72 de ani.

Cornel Patrichi A MURIT

Cornel Patrichi a murit astazi. Fostul coregraf Cornel Patrichi a murit marti dupa amiaza in locuinta lui din Bucuresti, in urma unei boli grave care l-a macinat in ultimele luni. In ultima perioada coregraful abia.

Cornel Patrichi este grav bolnav. Cine este alaturi de regele dansului in aceste momente grele

Cornel Patrichi este in stare foarte grava, iar medicii nu au sperante ca starea lui se va imbunatati. Coregraful se lupta de mai bine de patru ani de zile cu o boala necrutatoare, iar apropiatii lui se asteapta la ce e mai rau. Gigi Becali i-a adus coregrafului doi preoti care sa se roage pentru sanatatea lui.

Fostul actor si balerin Cornel Patrichi a murit

Fostul actor si balerin Cornel Patrichi a murit, marti, in locuinta sa din Capitala, la varsta de 72 de ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )