Libnet.ro
UNICEF

22:00

Florin Piersic, indurerat dupa moartea lui Cornel Patrichi: L-am invidiat pentru asta. Era atat de talentat!

Antena3 Antena3,
Florin Piersic, indurerat dupa moartea lui Cornel Patrichi: L-am invidiat pentru asta. Era atat de talentat!

Marele actor Florin Piersic plange moartea lui Cornel Patrichi. Durerea din sufletul sau este fara margini. Afla mai multe in materialul video de mai sus! . continuă pe Antena3

Stefan Banica, indurerat dupa moartea lui Cornel Patrichi: Am pierdut inca un om de valoare

Stefan Banica deplange moartea coregrafului Cornel Patrichi si spune ca a pierdut un om de valoare. Imi pare nespus de rau ca am pierdut inca un om de valoare si un om drag mie: Cornel Patrichi.

Florin Calinescu, despre moartea lui Cornel Patrichi: il invidiez pe Dumnezeu ca a mai castigat un mare artist

Actorul si realizatorul de televiziune Florin Calinescu deplange moartea coregrafului Cornel Patrichi si spune ca il invidiaza pe Dumnezeu pentru ca a mai castigat un mare artist. Citeste.

Cornel Patrichi a murit. Colegii de breasla il deplang pe coregraf: Era exigent, neiertator in profesia lui, dar si un tip cu sensibilitate si umor

Cornel Patrichi a murit. Emilia Popescu, Florin Calinescu, Stefan Banica Jr, Ion Caramitru, Willmark, Stela Popescu, Petre Geambasu si Alexandru Arsinel au transmis mesaje emotionante dupa moartea lui Cornel Patrichi.

Moartea lui Cornel Patrichi a fost prezisa de o clarvazatoare celebra

Celebra clarvazatoare, Carmen Harra a prezis aceste momente tragice pentru familia maestrului Cornel Patrichi. Este in anul 5 care este anul mortii, asta este tot ce pot sa spun, care nu e.

A murit Cornel Patrichi! Celebrul coregraf a pierdut lupta cu o boala crunta

Cornel Patrichi a murit, in aceasta dimineata, dupa o lupta de mai bine de patru ani cu o boala cumplita. Celebrul coregraf a trecut in nefiinta in locuinta sa, la numai patru zile de la aniversarea celor 72 de ani.

Cel mai bun prieten al lui Cornel Patrichi face marturisiri incredibile despre artist

Fostul coregraf Cornel Patrichi a murit marti dupa-amiaza in locuinta lui din Bucuresti, in urma unei boli grave care l-a macinat in ultimele luni. Cel mai bun prieten al lui Cornel Patrichi fa.

Cornel Patrichi A MURIT

Cornel Patrichi a murit astazi. Fostul coregraf Cornel Patrichi a murit marti dupa amiaza in locuinta lui din Bucuresti, in urma unei boli grave care l-a macinat in ultimele luni. In ultima perioada coregraful abia.

Cornel Patrichi a murit! Primele imagini cu fiul sau, transfigurat de durere

Cornel Patrichi a murit marti dupa-amiaza in locuinta lui din Bucuresti, in urma unei boli grave care l-a macinat in ultimele luni. Acasa la fostul coregraf a fost surprins fiul sau,.

Cornel Patrichi a murit. Coregraful suferea de cancer pulmonar

Cornel Patrichi, in varsta de 72 de ani, a murit marti dupa-amiaza in locuinta lui din Bucuresti. Fostul coregraf si dansator a fost diagnosticat in urma cu cinci ani cu cancer pulmonar, iar de atunci s-a luptat cu boala.

Cornel Patrichi a murit: Fostul coregraf suferea de o boala incurabila

Cornel Patrichi a murit marti dupa o lunga suferinta. Fostul coregraf suferea de cancer si fusese operat pentru prima oara in anul 2014. Celebrul coregraf s-a stins acasa, la varsta de 72 de ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )