Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Citu, despre functionarea noii coalitii: Vom avea intalniri saptamanale, zilnice daca este nevoie. Sunt oameni cu care am lucrat si inainte foarte bine (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu, despre functionarea noii coalitii: Vom avea intalniri saptamanale, zilnice daca este nevoie. Sunt oameni cu care am lucrat si inainte foarte bine (VIDEO)

Intrebat despre modul de functionare a noii coalitii, noul premier al Romaniei, Florin Citu, a declarat: Acest mecanism este facilitat de faptul ca in Guvern cu vicepremieri cei doi presedinti ai. continuă pe B1

Florin Citu, cu privire la numarul de infectari COVID-19 si la campania de vaccinare: Vom putea sa vorbim despre o relaxare a conditiilor

Premierul Florin Citu a declarat, intrebat despre posibile noi restrictii in aceasta perioda, ca numarul imbolnavirilor a scazut sau s-a plafonat, iar faptul ca va incepe si o campanie de vaccinare il face sa creada ca vom putea discuta despre o relaxare a conditiilor si nu despre restrictii.

Florin Citu: Va fi o guvernare stabila, pe termen lung. Sper sa avem un Guvern investit cat mai repede (VIDEO)

Florin Citu, propus premier de PNL, USR-PLUS si UDMR, si-a exprimat speranta ca vom avea un Guvern investit cat mai repede. Liberalul s-a aratat de parere ca guvernarea de coalitie va fi una.

VIDEO Guvernul Florin Citu a depus juramantul de investitura, la Palatul Cotroceni Klaus Iohannis: Vom face ce am promis, vom face reformele, vom repune economia pe picioare

Membrii Guvernului Florin Citu au depus miercuri, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis.

Florin Citu, in plenul Parlamentului: Coalitia nu va majora si nu va introduce noi taxe. Nu vom propune obiective care nu se vor putea realiza

Aplauze si huiduieli in Parlament. Florin Citu a oferit declaratiimiercuri, 23 decembrie, prilej cu care a prezentat echipa viitorului cabinet. Ca viitor premier, eu impreuna cu echipa mea, ne vom.

FLORIN CITU: Voi face tot ce este posibil pentru a avea o guvernare stabila si de lunga durata

Premierul desemnat, Florin Citu, a declarat marti ca va face tot ce este posibil pentru a avea o guvernare stabila si de lunga durata, scrie Agerpres.

Florin Citu, propus oficial premier de catre Klaus Iohannis: Fiecare ministru va avea obiective clare, monitorizate trimestrial (VIDEO)

Florin Citu a fost propus pentru functia de premier de catre Klaus Iohannis. Reprezentantul coalitiei de guvernare a oferit prima reactie, ins eara de marti, 22 decembrie. Romania trece printr-o.

FLORIN CITU: Miercurea viitoare, sedinta de guvern - masurile de combatere a efectelor negative generate de pandemie, printre prioritati

Prim-ministrul Florin Citu a anuntat miercuri seara, in cadrul primei reuniuni a noului Cabinet, ca saptamana viitoare, miercuri, va avea loc prima sedinta de guvern si a cerut ministrilor sa pregateasca o serie de proiecte pentru combaterea efectelor negative generate de pandemie si sustinerea mediului de afaceri.

Florin Citu, primele declaratii ca premier: Proiectul de buget o sa fie gata in prima parte a anului viitor. Tintim un deficit in jur de 7%

Premierul Florin Citu a declarat ca proiectul de buget va fi gata in prima parte a anului viitor si tintim un deficit in jur de 7%. El a adaugat ca sunt asteptate si estimarile Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza, pe care se bazeaza bugetul, pentru a avea si ceilalti indicatori macroeconomici.

Cat de bogat este Florin Citu. Ce avere are dupa mai multe donatii uriase

Actualul Ministru al Finantelor, Florin Citu, la a doua nominalizare, are toate sansele sa devina premier. Este o fire retrasa, si nu se stiu multe despre el. Asta pana la momentul intrarii in Guvernul Orban. Conform declaratiei sale de avere, ar fi dobandit multe lucruri prin donatii venite din partea parintilor acestuia. Florin Citu, viitorul .

Adriana Bahmuteanu a facut misto de Florin Citu. Ce a postat despre el e bizar si greu de privit

Inainte de alegerile locale de anul acesta, jurnalista Adriana Bahmuteanu isi anunta candidatura la functia de primar in Sectorul 1. Bine, e clar ca nu a castigat alegerile. Dar asta nu a impiedicat-o pe Adriana Bahmuteanu sa se lege de actualii politicieni, prin postari pe retelele de socializare. Adriana Bahmuteanu face glume pe seama lui .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1949 seconds )