Libnet.ro
UNICEF

08:00

FLORIN CITU: Miercurea viitoare, sedinta de guvern - masurile de combatere a efectelor negative generate de pandemie, printre prioritati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Miercurea viitoare, sedinta de guvern - masurile de combatere a efectelor negative generate de pandemie, printre prioritati

Prim-ministrul Florin Citu a anuntat miercuri seara, in cadrul primei reuniuni a noului Cabinet, ca saptamana viitoare, miercuri, va avea loc prima sedinta de guvern si a cerut ministrilor sa pregateasca o serie de proiecte pentru combaterea efectelor negative generate de pandemie si sustinerea mediului de afaceri. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu: Bugetul pe 2021 va fi prezentat de noul Guvern. Ce se va intampla cu salariul minim

Bugetul pentru anul viitor va fi definitivat de noul Guvern, a declarat, duminica, ministrul Finantelor, Florin Citu, candidat al PNL pentru functia de premier, care a precizat ca, dupa ce vor fi finalizate negocierile pentru coalitia majoritara, se vor cunoaste si proiectele noi si se vor face cateva realocari pentru anul viitor, potrivit Agerpres.

Noul Guvern, la prima sedinta dupa investitura. Florin Citu: Sunt convins ca va fi o guvernare stabila si de lunga durata (VIDEO)

Premierul Florin Citu si ceilalti membri ai noului Guvern s-au reunit, miercuri seara, la Palatul Victoria, pentru o prima sedinta dupa momentul investiturii. Adunity_105147 Prima sedinta.

VIDEO Prima sedinta a Guvernului Citu: Pana saptamana viitoare trebuie pregatite mai multe ordonante de urgenta, printre care prelungirea unor masuri legate de pandemie

Guvernul Citu a avut miercuri prima sedinta din mandatul sau. Nu a fost luata nicio decizie, ci doar au facut o lista cu proiecte de Ordonante de Urgenta care ar trebui adoptate peste o saptamana. Premierul Florin Citu a spus ca aceste proiecte trebuie sa intre in procesul de avizare incepand de chiar de maine joi). Virgil Popescu, ministrul Energiei, a precizat ca trebuie reluat circuitul de avizare inclusiv pentru proiecte mai vechi, care au deja avize, in conditiile in care s-au schimbat ministrii.

Bugetul pe 2021 va fi definitivat si prezentat de viitorul Guvern. Florin Citu: Ar fi oarecum necinstit ca acest Guvern sa ia o decizie pentru urmatorul

Florin Citu, ministrul Finantelor si candidatul PNL pentru functia de premier, a declarat ca bugetul de stat pentru 2021 va fi definitivat si prezentat de catre noul Guvern. Liberalul a mai sustinut ca se vor.

FLORIN CITU: Bugetul pe 2021 va fi definitivat si prezentat de viitorul Guvern

Bugetul pentru anul viitor va fi definitivat de noul Guvern, a declarat, astazi, ministrul Finantelor, Florin Citu, candidat al PNL pentru functia de premier, care a precizat ca, dupa ce vor fi finalizate negocierile pentru coalitia majoritara, se vor cunoaste si proiectele noi si se vor face cateva realocari pentru anul viitor, relateaza Agerpres.

Florin Citu: Va fi o guvernare stabila, pe termen lung. Sper sa avem un Guvern investit cat mai repede (VIDEO)

Florin Citu, propus premier de PNL, USR-PLUS si UDMR, si-a exprimat speranta ca vom avea un Guvern investit cat mai repede. Liberalul s-a aratat de parere ca guvernarea de coalitie va fi una.

Florin Citu: Bugetul pe 2021 va fi definitivat si prezentat de viitorul Guvern

Bugetul pentru anul viitor va fi definitivat de noul Guvern, a declarat, duminica, ministrul Finantelor, Florin Citu, candidat al PNL pentru functia de premier, care a precizat ca, dupa ce vor fi finalizate negocierile pentru coalitia majoritara, se vor cunoaste si proiectele noi si se vor face cateva realocari pentru anul viitor, scrie Agerpres. El a precizat ca in privinta salariului minim pe economie ar trebui sa mai existe discutii tripartite, cu patronatele si sindicatele, Ministerul de Finante luand in calcul cateva variante.

FLORIN CITU: I-am transmis presedintelui ca sunt gata sa imi asum aceasta guvernare; maine seara pornim la lucru

Florin Citu, premierul propus de coalitia PNL - USR PLUS - UDMR, i-a transmis marti presedintelui Klaus Iohannis, in consultarile de la Palatul Cotroceni, ca este pregatit sa isi asume conducerea viitorului guvern,.

Florin Citu, despre functionarea noii coalitii: Vom avea intalniri saptamanale, zilnice daca este nevoie. Sunt oameni cu care am lucrat si inainte foarte bine (VIDEO)

Intrebat despre modul de functionare a noii coalitii, noul premier al Romaniei, Florin Citu, a declarat: Acest mecanism este facilitat de faptul ca in Guvern cu vicepremieri cei doi presedinti ai.

Florin Citu: E vorba despre o guvernare normala, pentru toti cetatenii romani, nu doar pentru o parte si nu doar pentru corupti. Dragi romani, va fi bine!

Florin Citu, premierul desemnat sa formeze noul Guvern, sustine ca guvernarea propusa de PNL, USR-PLUS si UDMR va fi una normala. Pentru toti cetatenii romani, nu doar pentru o parte si nu doar.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2639 seconds )