Libnet.ro
UNICEF

10:00

Premierul Florin Citu, anunt pentru persoanele care refuza vaccinarea

Antena3 Antena3,
Premierul Florin Citu, anunt pentru persoanele care refuza vaccinarea

Premierul Florin Citu a postat un mesaj, duminica, pe o retea sociala, in care a subliniat faptul ca vaccinul impotriva coronavirusului este sigur si voluntar. Nu vor fi impuse restrictii pentru cei care nu se vaccineaza!. continuă pe Antena3

Florin Citu, mesaj pentru romani cu ocazia Craciunului: Va rog pe toti sa...

Premierul Florin Citu le-a transmis romanilor un mesaj cu ocazia Craciunului. intampinam sarbatoarea Craciunului cu speranta si incredere ca vom depasi cu bine aceasta perioada dificila, a spus Florin Citu.

Florin Citu: incepe lupta prin care ne putem recastiga viata normala

Premierul Florin Citu saluta demararea campaniei de vaccinare impotriva Covid-19 si da asigurari ca .

Florin Citu: incepe lupta prin care ne putem recastiga viata normala. Vaccinarea impotriva Covid-19 reprezinta calea cea mai rapida si mai sigura

Florin Citu,noul premier al Romaniei, a transmis un mesaj, sambata dimineata, dupa imunizarea primul cetatean roman cu vaccinul anti COVID-19. in postarea de Facebook, prim-ministrul a afirmat ca.

Klaus Iohannis: Nu introducem restrictii noi, insa cele care sunt acum in vigoare raman. Restrictiile sunt obligatorii, nu optionale

Premierul Florin Citu, Raed Arafat si ministrii Apararii, Internelor si Sanatatii au fost chemati joi la Cotroceni pentru o sedinta de lucru privind gestionarea epidemiei de COVID-19. La finalul intalnirii, presedintele Klaus Iohannis a tinut o declaratie de presa in care a subliniat ca de sarbatori nu vor fi restrictii noi, insa cele care exista, vor ramane in vigoare.

Mesajul medicului Valeriu Gheorghita pentru oamenii care refuza sa se vaccineze. Fiecare ezitare, fiecare intrebare, fiecare reticenta este absolut legitima (VIDEO)

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva Covid-19 din Romania le spune celor care nu vor sase vaccineze ca fiecare ezitare, intrebare sau reticenta este absolut legitima. Acesta mai adauga.

FLORIN CITU: Prima persoana vaccinata impotriva COVID-19 in Romania - moment de referinta in lupta impotriva virusului

Premierul Florin Citu considera ca momentul vaccinarii primei persoane impotriva COVID-19 in Romania este unul istoric , de referinta pentru Romania in lupta impotriva noului coronavirus.

FLORIN CITU: Aparitia vaccinului, livrarea si distribuirea intr-un timp record vor ajuta la limitarea si la eradicarea pandemiei

Aparitia vaccinului, livrarea si distribuirea intr-un timp record vor ajuta la limitarea si la eradicarea pandemiei intr-o perioada cat mai scurta, a declarat, astazi, premierul Florin Citu.

Premierul Florin Citu a anuntat cand va fi gata proiectul de buget pe anul 2021

Proiectul de buget nu va fi gata in 2020 si va fi prezentat in prima parte a anului viitor.

Citu, anunt dupa inceperea campaniei de vaccinare anti-COVID-19: Ce se intampla cu cei care nu se vaccineaza

Premierul Florin Citu a afirmat, dupa vaccinarea primei persoane din Romania, asistenta medicala Mihaela Anghel, ca aceasta vaccinare impotriva COVID-19 incepe cu oamenii fara de care sanatatea romanilor nu ar mai putea fi asigurata. Seful Executivului a adaugat ca vaccinarea este gratuita si voluntara si nu vor fi impuse restrictii pentru cei care nu se vaccineaza.

Florin Citu: Unele investitii au fost bugetate doar sa fie acolo, altele au fost si executate. Anul viitor, fiecare ministru va avea obiective clare, ce vor fi monitorizate trimestrial (VIDEO)

Premierul Florin Citu i-a predat, joi, mandatul de ministru al Finantelor colegului sau de partid, Alexandru Nazare. Citu a vorbit mai ales despre bugetul pe anul viitor, despre digitalizare si investitii. Din no.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2753 seconds )