Libnet.ro
UNICEF

23:30

Florin Citu: Legea salarizarii nu va fi modificata prin OUG, ci printr-un proiect de lege care va trece prin Parlament. Actul normativ trebuie sa reflecte legatura intre performanta si venit (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu: Legea salarizarii nu va fi modificata prin OUG, ci printr-un proiect de lege care va trece prin Parlament. Actul normativ trebuie sa reflecte legatura intre performanta si venit (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat, marti, ca Legea salarizarii unitare nu va fi modificata prin Ordonanta de Urgenta, ci printr-un proiect de lege ce va ajunge la vot in Parlament. Ministerul Muncii, condus de. continuă pe B1

Citu: Legea salarizarii va trece prin Parlament

Premierul Florin Citu a anuntat marti ca Ministerul Muncii lucreaza la legea salararii, aceasta urmand sa fie prezentata si discutata in Parlament in vara acestui an.

FLORIN CITU: Este nevoie de o reanalizare a Legii salarizarii

Premierul Florin Citu a declarat, astazi, ca este nevoie de o reanalizare a Legii salarizarii, astfel incat sporurile sa fie legate de performanta.

Florin Citu, greseala uriasa la buget. Masura care il va costa extrem de scump

Cabinetul Citu vrea sa dea partidelor parlamentare anul acesta mai putini bani decat in 2020. insa, masura propusa arata ca guvernantii nu sunt dispusi sa taie pana acolo unde le permite legea, alegand doar o diminuare simbolica. Cabinetul Citu vrea sa dea mai putini bani partidelor decat in 2020. Diminuarea bugetului e doar simbolica 162 .

FLORIN CITU: Nu mai este nevoie de o reechilibrare a bugetelor locale, le revin 100% din veniturile pe care le incaseaza

Premierul Florin Citu a declarat ca anul acesta nu mai este nevoie de o reechilibrare a bugetelor locale de la bugetul de stat, avand in vedere ca autoritatilor locale le revin 100% din veniturile pe care le incaseaza din taxe si impozite, adaugand ca, in plus, vor fi acoperite prin bugetul de stat 90% din indemnizatiile persoanelor cu handicap si insotitorilor acestora si 100% bursa minima pentru elevi.

Florin Citu: Bugetul din acest an este un punct de plecare corect.Aritmetica nu poate fi contrazisa!

Premierul Florin Citu a transmis luni un mesaj prin care explica impartirea bugetului in functie de cinci piloni importanti: campania de vaccinare impotriva COVID-19, masurile de redresare economica, sanatatea, educatia si investitiile. Citu a mai spus ca bugetul din acest an este un punct de plecare corect pentru ca Romania are nevoie de fonduri masive pentru a corecta subfinantarile domeniilor esentiale din anii precedenti.

Florin Citu: Performanta ministrilor, evaluata in vara. Premierul evalueaza, bineinteles, pentru ca avem un singur premier (VIDEO)

Florin Citu: Performanta ministrilor, evaluata in vara. Premierul evalueaza, bineinteles, pentru ca avem un singur premier VIDEO) Prim-ministrul Florin Citu a declarat, marti, ca in vara va evalua.

FLORIN CITU: Motiunea impotriva lui Vlad Voiculescu nu are cum sa treaca la vot

Premierul Florin Citu a declarat, intrebat daca il va demite pe ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu, in situatia in care va trece motiunea simpla initiata de PSD, ca nu va fi adoptata de Parlament.

FLORIN CITU: Discutia despre un pasaport de vaccinare pentru accesul in cafenele si restaurante este una prematura

Premierul Florin Citu considera ca discutia privind introducerea unui pasaport de vaccinare pentru accesul in supermarket, cafenele, restaurante este prematura, campania de imunizare anti-COVID aflandu-se la inceput, transmite Agerpres.

FLORIN CITU: Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul IV

Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul IV, a declarat astazi premierul Florin Citu, la finalul sedintei coalitiei de guvernare, care a avut loc la Palatul Parlamentului.

FLORIN CITU: Revenirea economiei in V, o certitudine

Prim-ministrul Florin Citu afirma ca revenirea economiei in V este o certitudine, dupa ce, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica, in trimestrul IV din 2020 economia Romaniei a crescut cu 5,3%.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )