Libnet.ro
UNICEF

07:00

FLORIN CITU: Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul IV

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul IV

Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul IV, a declarat astazi premierul Florin Citu, la finalul sedintei coalitiei de guvernare, care a avut loc la Palatul Parlamentului. continuă pe Ziarul Bursa

Romania, cea mai mare crestere economica din UE in ultimul trimestru din 2020

In ultimele trei luni din 2020, tara noastra a avut cea mai mare crestere economica trimestriala din Uniunea Europeana, inregistrand o crestere de 5,3% fata de al treilea trimestru, in timp ce, la nivelul UE, PIB-ul a scazut cu 0,4%.

Cea mai mare piata de flori din Timisoara, distrusa de un incendiu, in ajunul Valentines Day

Cea mai importanta piata de flori din Timisoara, Piata 700, a fost distrusa in noaptea de vineri spre sambata, de un incendiu. Piata de flori a fost mistuita de foc chiar inainte de Ziua indragostitilor, una dintre cele mai bune zile din an pentru florari.

Florin Citu, despre vaccinarea cadrelor didactice: O mare parte din ele sunt in proces de vaccinare Vom avea centre in orase, in zonele rurare poate vor fi folosite centrele mobile (VIDEO)

Sambata, revenit de la Bruxelles, premierul Florin Citu a anuntat ca Romania va primi 2. 4 doze de vaccin anti-COVID in luna martie. in ceea ce priveste vaccinarea cadrelor didactice, premieurl a anuntat ca.

Etna a erupt din nou. E cea mai mare eruptie a vulcanului din ultimii ani (VIDEO)

Vulcanul Etna din sudul Italiei a erupt din nou marti seara, informeaza La Repubblica. Mai precis, a erupt craterul din partea de sud-est a vulcanului, degajand lava si cenusa. O mica portiune conului.

FLORIN CITU: Multi oameni in spatiul public nu stiu sa citeasca un buget ori vor doar scandal

Premierul Florin Citu a declarat, astazi, ca bugetul alocat Ministerului Sanatatii pentru acest an este mai mare ca in ultimii doi ani si a afirmat ca sunt multi oameni in spatiul public care nu stiu sa citeasca un buget sau vor sa faca doar scandal.

FLORIN CITU: Nu mai este nevoie de o reechilibrare a bugetelor locale, le revin 100% din veniturile pe care le incaseaza

Premierul Florin Citu a declarat ca anul acesta nu mai este nevoie de o reechilibrare a bugetelor locale de la bugetul de stat, avand in vedere ca autoritatilor locale le revin 100% din veniturile pe care le incaseaza din taxe si impozite, adaugand ca, in plus, vor fi acoperite prin bugetul de stat 90% din indemnizatiile persoanelor cu handicap si insotitorilor acestora si 100% bursa minima pentru elevi.

FLORIN CITU: Revenirea economiei in V, o certitudine

Prim-ministrul Florin Citu afirma ca revenirea economiei in V este o certitudine, dupa ce, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica, in trimestrul IV din 2020 economia Romaniei a crescut cu 5,3%.

FLORIN CITU: Este nevoie de o reanalizare a Legii salarizarii

Premierul Florin Citu a declarat, astazi, ca este nevoie de o reanalizare a Legii salarizarii, astfel incat sporurile sa fie legate de performanta.

FLORIN CITU: Vaccinarea impotriva noului coronavirus nu va fi obligatorie

Premierul Florin Citu a declarat, astazi, ca vaccinarea impotriva noului coronavirus nu va fi obligatorie.

Donald Trump promite sa continue sa apere maretia Americii si spune ca procesul din Senat a fost cea mai mare vanatoare de vrajitoare din istoria tarii

Fostul presedinte american Donald Trump, achitat sambata de Senatul SUA, care l-a judecat pentru incitare la insurgenta, a promis ca va continua sa apere maretia Americii, relateaza AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )