Libnet.ro
UNICEF

00:07

FLORIN CITU: Este nevoie de o reanalizare a Legii salarizarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Este nevoie de o reanalizare a Legii salarizarii

Premierul Florin Citu a declarat, astazi, ca este nevoie de o reanalizare a Legii salarizarii, astfel incat sporurile sa fie legate de performanta. continuă pe Ziarul Bursa

FLORIN CITU: Nu mai este nevoie de o reechilibrare a bugetelor locale, le revin 100% din veniturile pe care le incaseaza

Premierul Florin Citu a declarat ca anul acesta nu mai este nevoie de o reechilibrare a bugetelor locale de la bugetul de stat, avand in vedere ca autoritatilor locale le revin 100% din veniturile pe care le incaseaza din taxe si impozite, adaugand ca, in plus, vor fi acoperite prin bugetul de stat 90% din indemnizatiile persoanelor cu handicap si insotitorilor acestora si 100% bursa minima pentru elevi.

FLORIN CITU: Multi oameni in spatiul public nu stiu sa citeasca un buget ori vor doar scandal

Premierul Florin Citu a declarat, astazi, ca bugetul alocat Ministerului Sanatatii pentru acest an este mai mare ca in ultimii doi ani si a afirmat ca sunt multi oameni in spatiul public care nu stiu sa citeasca un buget sau vor sa faca doar scandal.

FLORIN CITU: Vaccinarea impotriva noului coronavirus nu va fi obligatorie

Premierul Florin Citu a declarat, astazi, ca vaccinarea impotriva noului coronavirus nu va fi obligatorie.

Florin Citu: Bugetul din acest an este un punct de plecare corect.Aritmetica nu poate fi contrazisa!

Premierul Florin Citu a transmis luni un mesaj prin care explica impartirea bugetului in functie de cinci piloni importanti: campania de vaccinare impotriva COVID-19, masurile de redresare economica, sanatatea, educatia si investitiile. Citu a mai spus ca bugetul din acest an este un punct de plecare corect pentru ca Romania are nevoie de fonduri masive pentru a corecta subfinantarile domeniilor esentiale din anii precedenti.

Florin Citu, despre posibila lege a vaccinarii obligatorii: Este in Parlament de trei ani de zile. Nu are nicio legatura cu camapania de vaccinare pe care o avem acum (VIDEO)

Premierul Florin Citu a fost intrebat luni despre un document al Guvernului, ce se afla in Parlament, care ar putea obliga populatia sa se vaccineze. Prim-ministrul afirma ca documentul de la Ministerul.

Florin Citu, despre nemultumirile privind bugetul pentru 2021: Multi nu stiu sa citeasca un buget sau vor doar scandal

Premierul Florin Citu vorbit, luni dimineata, despre nemultumirile aparute in spatiul public cu privire la bugetul pe anul 2021. Prim-ministrul a transmis ca este un buget mai mare decat cel de anul trecut si ca multi nu stiu sa citeasca un buget sau vor doar scandal.

Orban, intrebat despre intentia lui Florin Citu de a candida la Congres: Orice membru al PNL poate sa candideze pentru orice functie de conducere

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata, referitor la intentia premierului Florin Citu de a candida la Congres, ca orice membru al PNL poate sa candideze pentru orice functie de conducere si anunta alegeri in toate organizatiile. Este un exercitiu democratic extrem de important in perioada care va urma, a afirmat Orban.

Mihai Tudose: Florin Citu a si deschis sampania, doar-doar pocnitura va abate atentia de la taierile de care s-a apucat cu ravna sadica

Europarlamentarul Mihai Tudose este de parere ca Florin Citu a si deschis sampania, doar-doar pocnitura va abate atentia de la taierile de care s-a apucat cu ravna sadica. Sunt multi de daca, prea multi pentru o guvernare deja rasuflata. Ca o sampanie deschisa inainte de vreme.

Florin Citu, dat de gol de PSD. Ce ar fi facut, de fapt, la Bruxelles. Adevarul s-a aflat

Un europarlamentar din partea PSD, l-a dat de gol pe Florin Citu. Remarca vine in urma vizitei premierului la Bruxelles. Europarlamentarul aduce in discutie si problemele din sanatate si educatie. Florin Citu a fost dat de gol Europarlamentarul Victor Negrescu, vicepresedinte al PSD, afirma ca Guvernul a spus una la Bruxelles si altceva la Bucuresti.

Florin Citu, atac la adresa liderului PSD, dupa criticile privind bugetul pe 2021: Tovarase Ciolacu, da-mi un telefon! (VIDEO)

Premierul Florin Citu a raspuns in timpul conferintei de sambaat criticilor pe care liderul social - democratilor le-a adus bugetului pe 2021. Reparam dezmatul facut de PSD, a declarat Florin Citu s.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )