Libnet.ro
UNICEF

07:00

FLORIN CITU: Discutia despre un pasaport de vaccinare pentru accesul in cafenele si restaurante este una prematura

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Discutia despre un pasaport de vaccinare pentru accesul in cafenele si restaurante este una prematura

Premierul Florin Citu considera ca discutia privind introducerea unui pasaport de vaccinare pentru accesul in supermarket, cafenele, restaurante este prematura, campania de imunizare anti-COVID aflandu-se la inceput, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Citu: Discutia despre un pasaport de vaccinare este prematura. Suntem abia la inceputul campaniei de vaccinare anti-COVID

Premierul Florin Citu spune ca o discutie privind introducerea pasapoartelor de vaccinare anti-COVID este prematura: Nu cred ca este momentul sa discutam despre asa ceva.

Klaus Iohannis i-a chemat la Cotroceni pe Florin Citu, Dan Barna si Cristian Ghinea pentru a discuta despre PNRR

Presedintele Klaus Iohannis are o sedinta de lucru, marti la Palatul Cotroceni, de la ora 16. 00, cu premierul Florin Citu, viceprim-ministrul Dan Barna si ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene Cristian Ghinea, informeaza Administratia Prezidentiala.

Premierul Citu, prudent cu pasaportul de vaccinare. Ce s-ar putea intampla in viitor

Prematura. Asa a caracterizat prim-ministrul Florin Citu discutia publica legata de necesitatea si oportunitatea unui asa-numit pasaport de vaccinare, care sa permita accesul in supermarketuri, cafenele si restaurante, dar si calatoriile intra-comunitare.

Florin Citu, despre pasaportul de vaccinare: Am vazut discutiile in spatiul public, nu cred ca este momentul Suntem in plina campanie de vaccinare

Premierul Florin Citu a declarat canu s-a discutat oficial in Guvern despre pasaport de vaccinare. Acesta a mai adaugat ca nu crede ca estemomentul pentru ca suntem in plina campanie de.

Florin Citu, despre pasaportul de vaccinare: Am vazut discutiile in spatiul public, nu cred ca este momentul Suntem in plina campanie de vaccinare (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat canu s-a discutat oficial in Guvern despre pasaport de vaccinare. Acesta a mai adaugat ca nu crede ca estemomentul pentru ca suntem in plina campanie de.

Florin Citu, despre posibila lege a vaccinarii obligatorii: Este in Parlament de trei ani de zile. Nu are nicio legatura cu camapania de vaccinare pe care o avem acum (VIDEO)

Premierul Florin Citu a fost intrebat luni despre un document al Guvernului, ce se afla in Parlament, care ar putea obliga populatia sa se vaccineze. Prim-ministrul afirma ca documentul de la Ministerul.

Florin Citu, despre vaccinarea cadrelor didactice: O mare parte din ele sunt in proces de vaccinare Vom avea centre in orase, in zonele rurare poate vor fi folosite centrele mobile (VIDEO)

Sambata, revenit de la Bruxelles, premierul Florin Citu a anuntat ca Romania va primi 2. 4 doze de vaccin anti-COVID in luna martie. in ceea ce priveste vaccinarea cadrelor didactice, premieurl a anuntat ca.

Florin Citu, propunere indrazneata. Ce i-a putut cere Ursulei von der Leyen pentru romani

Dupa anuntarea bugetului, joi, premierul Florin Citu a plecat la Bruxelles. Vizita de lucru a premierului a avut pe agenda si intalnirea Ursula von der Leyen. Discutia dintre cei doi a avut mai multe puncte, printre care intrarea in spatiul Schengen. Cei doi au mai discutat si pe o alta speta, mai delicata, scrie presa .

Cat costa campania nationala de vaccinare. Premierul Florin Citu: Nu ai cum sa stii care e suma finala Daca va fi peste estimarile noastre, vom aloca acei bani (VIDEO)

Premierul Florin Citu a sustinut sambata o conferinta de presa la Palatul Victoria, in timpul careia a fost intrebat cat costa campania nationala de vacicnare si mai ales daca ea a fost introdusa in.

Florin Citu: Bugetul din acest an este un punct de plecare corect.Aritmetica nu poate fi contrazisa!

Premierul Florin Citu a transmis luni un mesaj prin care explica impartirea bugetului in functie de cinci piloni importanti: campania de vaccinare impotriva COVID-19, masurile de redresare economica, sanatatea, educatia si investitiile. Citu a mai spus ca bugetul din acest an este un punct de plecare corect pentru ca Romania are nevoie de fonduri masive pentru a corecta subfinantarile domeniilor esentiale din anii precedenti.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )