Libnet.ro
UNICEF

20:30

Florin Citu: Masura care suspenda plata ratelor la banca este curajoasa si oportuna. Acest Guvern nu va va scuti de plata ratelor

Antena3 Antena3,
Florin Citu: Masura care suspenda plata ratelor la banca este curajoasa si oportuna. Acest Guvern nu va va scuti de plata ratelor

Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat ca masura de suspendare a ratelor pentru pana la noua luni este o masura curajoasa si sustine ca Guvernul nu va scuti de plata ratelor. continuă pe Antena3

Florin Citu: Acest Guvern nu va va scuti de plata ratelor

Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat ca masura de suspendare a ratelor pentru pana la noua luni este o masura curajoasa si sustine ca Guvernul nu va scuti de plata ratelor.

Florin Citu: Ordonanta de urgenta privind amanarea ratelor romanilor e gata

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a spus, in cadrul sedintei de guvern, ca ordonanta de urgenta privind amanarea ratelor romanilor este finalizata.

Citu recomanda celor care vor sa amane plata ratelor sa fie foarte atenti si sa nu se intinda mult

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, ii sfatuieste pe cei cu credite la banca sa fie cumpatati in cazul in care vor solicita amanarea ratelor, sa fie foarte atenti si sa nu se intinda prea mult.

Florin Citu: Amanarea platii ratelor inseamna o pasuire. Ratele trebuie platite ulterior. Romanii sa fie foarte cumpatati (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, atrage atentia asupra faptului ca amanarea platii ratelor la banca cu pana la noua luni nu inseamna ca romanii vor fi scutiti de plata acestor rate. intr-o.

Normele de aplicare ale ordonantei privind amanarea platii ratelor, cel tarziu joia viitoare (Florin Citu)

Guvernul a adoptat o ordonanta privind suspendarea ratelor la banca pana la 9 luni de zile, spune Ministrul Finantelor Florin Citu, intr-un comunicat de presa si intr-un nou clip video. De precizat ca, in acest moment, Ordonanta nu este publicata in Monitorul oficial.

Florin Citu, despre amanarea ratelor: Romanii trebuie sa fie cumpatati. Eu le-as propune sa inceapa usor, cu o luna, doua

Ministrul de Finante, Florin Citu, le recomanda celor cu credite la banca sa fie cumpatati daca vor solicita amanarea ratelor.

Citu: Oricine poate solicita amanarea ratelor. Cererile, pana la incetarea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, joi seara, dupa sedinta de Guvern, aprobarea OUG privind amanarea platii ratelor.

Florin Citu a declarat ca firmele care isi achita taxele la timp vor avea parte de bonificatii

Ministrul Florin Citu, invitat la Digi 24, a facut mai multe declaratii cu privire la situatia firmelor si a celor care doresc sa beneficieze de amanarea ratelor pana la 9 luni.

Florin Citu la Digi24: Firmele care platesc taxele la timp vor avea bonificatii Nu este vorba de o dobanda la dobanda

Minstrul Florin Citu a declarant vineri seara la Digi 24 ca cei care vor sa beneficieze de amanarea ratelor pana la 9 luni vor putea face asta pana la expirarea termenului starii de urgenta, dar termenul ar pute fi extins. Vorbind despre dobanda la dobanda pentru creditele amanate pentru 9 luni, Citu spune ca bancile nu mai primesc astfel finantare si trebuie sa faca imprumuturi pentru care trebuie sa plateasca dobanzi.

Florin Citu: Ratele la banci pot fi suspendate pana cel tarziu la sfarsitul anului!

Ministrul Finantelor Florin Citu a anuntat joi, dupa sedinta de Guvern, ca ratele la banci pot fi su.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )