Libnet.ro
UNICEF

20:45

Citu: Pentru prima oara in istorie, Romania s-a imprumutat la dobanzi NEGATIVE (VIDEO)

B1 B1,
Citu: Pentru prima oara in istorie, Romania s-a imprumutat la dobanzi NEGATIVE (VIDEO)

Florin Citu, ministru interimar al Finantelor si premier desemnat, a anuntat, joi, la inceputul sedintei de guvern, ca, in premiera,Romania s-a imprumutat la dobanzi. continuă pe B1

FLORIN CITU: Pentru prima data in istorie, Romania s-a imprumutat cu dobanzi negative in euro

Ministrul Finantelor Florin Citu, premier desemnat, a anunat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca, pentru prima data in istorie, Romania s-a imprumutat cu dobanzi negative in euro. Solicitat sa explice semnificatia acestui fapt, Citu a afirmat: Daca impumutam un leu, trebuie sa restituim 90 de bani.

VIDEO Florin Citu: Ne-am imprumutat pentru prima oara cu dobanzi negative in euro, o performanta istorica

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat joi ca Romania a reusit pentru prima oara sa se imprumute in euro la dobanzi negative, o performanta istorica.

Rusia testeaza o racheta hipersonica Zircon pentru prima oara cu lansare de pe mare

Armata rusa a desfasurat un nou test cu racheta hipersonica de croaziera Zircon, lansand-o pentru prima oara de pe o nava de suprafata. intr-un anunt oficial facut astazi se precizeaza ca.

Prima data in istorie. Romania s-a imprumutat cu dobanzi negative in euro

Ministrul Finantelor Florin Citu, premier desemnat, a anunat, la inceputul sedintei de Guvern, ca, p.

Liviu Dragnea, dus la pescuit cu elicopterul pe insula Belina. Pilot: Prima oara cand am aterizat acolo erau balarii

Un pilot audiat ca martor in Dosarul Belina a relatat in fata instantei cum il plimba pe Liviu Dragnea cu elicopterul pe insula si pe bratul Pavel. Deoarece prima oara a aterizat in balarii, pilotul i-a spus fostului sef al PSD sa degajeze terenul pana la urmatoarea excursie.

Kelemen Hunor (UDMR), dupa desemnarea lui Citu pentru postul de premier: Asteptam lista de ministri, programul de guvernare si vom lua o decizie la momentul respectiv

Kelemen Hunor, liderul UDMR, a catalogat drept interesanta desemnarea lui Florin Citu pentru postul de premier, dar a subliniat ca parlamentarii Uniunii vor lua o decizie cu privire la votul de investitura ab.

Ludovic Orban: Desemnarea lui Florin Citu pentru functia de premier, conforma cu vointa PNL

Decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-l desemnat pe Florin Citu pentru functia de prim-ministru este conforma cu vointa PNL, a afirmat premierul interimar si lider al liberalilor Ludovic Orban, miercuri seara, intr-o declaratie de presa sustinuta alaturi de premierul desemnat, la Palatul Victoria.

Numarul infectiilor noi raportate intr-o zi din afara Chinei le-a depasit pentru prima data pe cele din China

Pentru prima data de la debutul crizei s-au inregistrat mai multe cazuri de noi infectii cu coronavirus raportate intr-o zi in afara Chinei, transmite Spiegelonline. Daca in China s-au inregistrat 411.

Quentin Tarantino a devenit tata pentru prima data, la varsta de 56 de ani

Regizorul Quentin Tarantino a devenit pentru prima data tata, la varsta de 56 de ani, dupa ce sotia sa, cantareata si modelul Daniella Pick, cu 20 de ani mai tanara decat cineastul, a nascut un baietel, scrie Agerpres, citand site-ul TMZ.

Eugen Teodorovici, acuzatii la adresa lui Florin Citu: Pentru prima data in 12 ani, avem deficit bugetar din prima luna a anului!

Seria de acuzatii pe care si le fac reciproc Eugen Teodorovici si Florin Citu continua. Fostul ministru al Finantelor din partea PSD il acuza pe Citu de fake news si deficit bugetar.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )