Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIDEO Florin Citu: Ne-am imprumutat pentru prima oara cu dobanzi negative in euro, o performanta istorica

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Florin Citu: Ne-am imprumutat pentru prima oara cu dobanzi negative in euro, o performanta istorica

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat joi ca Romania a reusit pentru prima oara sa se imprumute in euro la dobanzi negative, o performanta istorica. continuă pe Hotnews

Rusia testeaza o racheta hipersonica Zircon pentru prima oara cu lansare de pe mare

Armata rusa a desfasurat un nou test cu racheta hipersonica de croaziera Zircon, lansand-o pentru prima oara de pe o nava de suprafata. intr-un anunt oficial facut astazi se precizeaza ca.

Citu: Pentru prima oara in istorie, Romania s-a imprumutat la dobanzi NEGATIVE (VIDEO)

Florin Citu, ministru interimar al Finantelor si premier desemnat, a anuntat, joi, la inceputul sedintei de guvern, ca, in premiera,Romania s-a imprumutat la dobanzi.

FLORIN CITU: Pentru prima data in istorie, Romania s-a imprumutat cu dobanzi negative in euro

Ministrul Finantelor Florin Citu, premier desemnat, a anunat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca, pentru prima data in istorie, Romania s-a imprumutat cu dobanzi negative in euro. Solicitat sa explice semnificatia acestui fapt, Citu a afirmat: Daca impumutam un leu, trebuie sa restituim 90 de bani.

Cum va arata guvernul PNL condus de Florin Citu. Ce ministri raman si care sunt numele noi

Inca in plina criza politica si dupa ce PSD a avut castig de cauza la CCR cu privire la desemnarea, pentru a doua oara, a lui Ludovic Orban ca premier, Klaus Iohannis a facut mutarea catre fostul Ministru al Finantelor, Florin Citu desemnandu-l ca premier. Klaus Iohannis a semnat decretul prin care il desemneaza pe .

Prima declaratie a noului premier desemnat, Florin Citu: Continuam depesedizarea Romaniei

Premierul desemnat, Florin Citu, a declarat ca va continua depesedizarea Romaniei si a precizat ca prin nominalizarea sa guvernarea Orban va avea asigurata continuitatea.

Realitatea din spatele imprumutului facut astazi de Florin Citu

Economistul Adrian Caciu explica, intr-o postare pe retelele de socializare, ca triumful clamat de Florin Citu, privind imprumutul de astazi la dobanda negativa, nu este decat o perdea de fum. Statul, arata Adrian Caciu, va pierde bani, nu va castiga, asa cum pare la prima vedere.

Florin Citu: Desemnarea mea este o garantie a continuitatii in guvernare a PNL

Florin Citu a facut, miercuri seara, prima declaratie in calitate de premier desemnat.

Premierul interimar si cel desemnat, conferinta comuna la Palatul Victoria. Ludovic Orban: Continuam repararea dezastrului provocat de guvernarile iresponsabile ale PSD (VIDEO)

Premierul desemnat Florin Citu a afirmat, miercuri seara, la Palatul Victoria, intr-o conferinta de presa comuna cu Ludovic Orban, ca nominalizarea sa este un semn ca depesedizarea institutiilor publice.

Ce avere are Florin Citu, premierul propus de Klaus Iohannis. Cati bani are in conturi

Florin Citu, noul premier propus de Klaus Iohannis, nu are mare vechime in PNL, dar are trei terenuri, un apartament de 130 mp si 350. 000 de lei in cont. Ce avere are Florin Citu, premierul propus de Klaus Iohannis? Florin-Vasile Citu este senator roman, ales in anul 2016. Pe 4 noiembrie 2019 a preluat de .

Florin Citu este noul premier desemnat. Cum a reactionat Victor Ponta

Florin Citu este noul premier desemnat. Victor Ponta a declarat, la Antena 3, ca Pro Romania nu il va vota pe Florin Citu pentru functia de premier.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )