Libnet.ro
UNICEF

13:45

Klaus Iohannis: il desemnez pe Florin Citu premier

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: il desemnez pe Florin Citu premier

Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat, marti seara, pe Florin Citu premier. Acesta are la dispozitie 10 zile sa formeze guvernul. continuă pe Antena3

Florin Citu, premier desemnat, spune ca isi doreste o guvernare de lunga durata

La propunerea celor trei partide din coalitia de centru - dreapta. presedintele Iohannis l-a desemna.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti seara, decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in functia de prim-ministru. Citu urmeaza sa prezinte lista ministrilor, dupa ce partidele vor definitiva propunerile, si Programul de guvernare,.

Marcel Ciolacu, prima reactie dupa ce presedintele l-a desemnat premier pe Florin Citu

Marcel Ciolacu a comentat, marti seara, la Antena 3, desemnarea lui Florin Ciu ca premier de catre presedintele Klaus Iohannis.

Oficial. Klaus Iohannis l-a desemnat pe Florin Citu pentru postul de premier

Presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat marti seara pe liberalul Florin Citu pentru rolul de prim-ministru, ca urmare a negocierilor care le-a tinut la Cotroceni cu partidele.

Florin Citu, propus oficial premier de catre Klaus Iohannis: Fiecare ministru va avea obiective clare, monitorizate trimestrial (VIDEO)

Florin Citu a fost propus pentru functia de premier de catre Klaus Iohannis. Reprezentantul coalitiei de guvernare a oferit prima reactie, ins eara de marti, 22 decembrie. Romania trece printr-o.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti seara, decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in functia de prim-ministru. Citu urmeaza sa prezinte lista ministrilor, dupa ce partidele vor definitiva propunerile, si Programul de guvernare,.

Florin Citu, desemnat pentru pozitia de prim-ministru. Klaus Iohannis: Coalitia formata din PNL, USR-PLUS si UDMR a dovedit deja majoritatea in Parlament (VIDEO)

UPDATE, 22 decembrie, ora 19:45 Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat decretul prin care il desemneaza pe Florin Citu in calitate de candidat la functia de prim-ministru. Presedintele.

Decretul pentru desemnarea lui Florin Citu candidat la functia de prim-ministru a fost publicat in Monitorul Oficial

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in calitate de candidat la functia de prim-ministru, documentul fiind publicat marti in Monitorul Oficial.

Ce i-au spus liderii coalitiei lui Klaus Iohannis. Florin Citu: De maine seara pornim la drum

Liderii coalitiei de centru-dreapta au declarat, marti seara, dupa consultarile cu Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, ca i-au spus presedintelui ca sunt pregatiti sa guverneze impreuna, sprijinindu-l pe Florin Citu pentru functia de prim-ministru.

FLORIN CITU: I-am transmis presedintelui ca sunt gata sa imi asum aceasta guvernare; maine seara pornim la lucru

Florin Citu, premierul propus de coalitia PNL - USR PLUS - UDMR, i-a transmis marti presedintelui Klaus Iohannis, in consultarile de la Palatul Cotroceni, ca este pregatit sa isi asume conducerea viitorului guvern,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )