Libnet.ro
UNICEF

06:30

Florin Citu: Romania va primi, in martie, inca 2,4 milioane de doze de vaccinuri. Am fost felicitati de la Bruxelles pentru campanie

Antena3 Antena3,
Florin Citu: Romania va primi, in martie, inca 2,4 milioane de doze de vaccinuri. Am fost felicitati de la Bruxelles pentru campanie

Romania va primi luna viitoare inca 2,4 milioane doze de vaccin impotriva COVID, a anuntat, sambata, premierul Florin Citu, dupa vizita de la Bruxelles. continuă pe Antena3

Florin Citu, despre vaccinarea cadrelor didactice: O mare parte din ele sunt in proces de vaccinare Vom avea centre in orase, in zonele rurare poate vor fi folosite centrele mobile (VIDEO)

Sambata, revenit de la Bruxelles, premierul Florin Citu a anuntat ca Romania va primi 2. 4 doze de vaccin anti-COVID in luna martie. in ceea ce priveste vaccinarea cadrelor didactice, premieurl a anuntat ca.

USR ameninta ca nu va vota bugetul! Razboi total intre ministrii USR-PLUS si Florin Citu

Razboi total intre ministrii USR-PLUS si premierul Florin Citu pe banii care decid soarta tarii. Acestia ameninta ca nu vor da avizele pentru aprobarea bugetului pentru 2021 daca nu vor primi sumele cerute. Potrivit unor surse Antena 3 este vorba despre Ministerul Economiei, Sanatatii, Transporturilor si Fondurilor Europene.

Florin Citu, dupa vizita de la Bruxelles: Am avut doua zile de discutii intense si foarte aplicate in martie o sa primim 2,4 milioane de doze de vaccin (VIDEO)

Sambata, in timpul unei conferinte de presa la Palatul Victoria, premierul Florin Citu a anuntat ca au fost doua zile de discutii intense in timpul vizitei la Bruxelles. El a anuntat ca in maertie,.

CTP l-a dat de gol pe Florin Citu. Cine sunt nepoatele liberale plantate prin tot bugetul

Criza economica se adanceste, iar decidentii isi retrag promisunile, rectifica bugete si, cel mai important, uita de oameni. Pilele comuniste inca exista in sistemul bugetar de stat, nimeni nu recunoaste, dar accepta tacit sistemul de trista amintire. Florin Citu, un produs aldemos-ului, anunta eradicarea unor cutume din trecut, dar uita sau omite existentanepoatelor liberale. Acelenepoate care .

Comisia Europeana estimeaza o crestere economica de 3,8% pentru Romania in acest an. Florin Citu: Este un semnal bun pentru investitori

Comisia Europeana estimeaza pentru Romania o crestere a PIB de 3,8% in 2021 si de 4% in 2022. Premierul Florin Citu sustine ca suntincurajatoare vestile de la Comisia.

Florin Citu: Nu vom creste taxele Nu vor fi afectati cetatenii si nu vor fi afectate companiile private (VIDEO)

Florin Citu da asigurari ca nu vor creste taxele in Romania, iar astfel, cetatenii si companiile private nu vor fi afectate. Mai mult decat atat, el a declarat ca este un an in care tara este in.

Florin Citu, atac la adresa liderului PSD, dupa criticile privind bugetul pe 2021: Tovarase Ciolacu, da-mi un telefon! (VIDEO)

Premierul Florin Citu a raspuns in timpul conferintei de sambaat criticilor pe care liderul social - democratilor le-a adus bugetului pe 2021. Reparam dezmatul facut de PSD, a declarat Florin Citu s.

Florin Citu, propunere indrazneata. Ce i-a putut cere Ursulei von der Leyen pentru romani

Dupa anuntarea bugetului, joi, premierul Florin Citu a plecat la Bruxelles. Vizita de lucru a premierului a avut pe agenda si intalnirea Ursula von der Leyen. Discutia dintre cei doi a avut mai multe puncte, printre care intrarea in spatiul Schengen. Cei doi au mai discutat si pe o alta speta, mai delicata, scrie presa .

Florin Citu a cerut la Bruxelles ca economia Romaniei sa nu fie impovarata cu cerintele din Pactul Ecologic European

Premierul Florin Citu se afla intr-o vizita de lucru la Bruxelles, unde a avut mai multe intrevederi cu inalti oficiali europeni, intre care si vicepresedintele executiv al Comisiei Europene, Frans Timmermans, caruia Citu i-a solicitat ca economia Romaniei sa nu fie impovarata cu cerintele din Pactul Ecologic European.

FLORIN CITU: Ajutorul acordat Republicii Moldova, in prima faza - echipamente de protectie medicala

Ajutorul umanitar extern de urgenta acordat de Guvern cu titlu gratuit Republicii Moldova in efortul de combatere a pandemiei COVID-19 va consta, in prima faza, in echipamente de protectie medicala in suma de aproape 11 milioane de lei, transportul urmand a fi efectuat de reprezentanti ai IGSU in perioada 11 - 13 februarie, a informat, miercuri, premierul Florin Citu, conform Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )