Libnet.ro
UNICEF

00:07

Florin Citu: Vom incerca sa producem vaccinul in Romania, la Cantacuzino (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu: Vom incerca sa producem vaccinul in Romania, la Cantacuzino (VIDEO)

Florin Citu, premierul Romaniei, a declarat, sambata, la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Dr. Carol Davila, ca Romania va incerca sa produca vaccinul anti-Covid-19, la Institutul. continuă pe B1

Citu nu vrea ca Romania sa cumpere vaccinul rusesc Sputnik: Vom incerca sa producem vaccinul la Cantacuzino

Premierul Florin Citu a afirmat, intrebat sambata daca Romania va achizitiona vaccin din Rusia sau China, ca nu va face acest lucru si ca a fost trimisa o scrisoare, in urma unei intrebari adresate de Comisia Europeana, iar tara noastra si-a aratat disponibilitatea de a produce vaccinul impotriva COVID-19 la Institutul Cantacuzino.

Florin Citu: Vom incerca sa producem un vaccin anti-Covid la Institutul Cantacuzino VIDEO

Premierul Florin Citu a anuntat sambata ca Romania discuta cu Comisia Europeana posibilitatea de a produce unul dintre vaccinurile anti-Covid la Institutul Cantacuzino.

FLORIN CITU: Vom incerca sa producem vaccin anti-COVID la Institutul Cantacuzino

Premierul Florin Citu a declarat, astazi, intr-o scurta conferinta de presa organizata la iesirea de la rapel, ca Romania va incerca sa produca vaccin COVID-19 la Institutul Cantacuzino.

FLORIN CITU: Vom incerca sa producem vaccin anti-COVID la Institutul Cantacuzino

Premierul Florin Citu a declarat, astazi, intr-o scurta conferinta de presa organizata la iesirea de la rapel, ca Romania va incerca sa produca vaccin COVID-19 la Institutul Cantacuzino.

Maia Sandu, intalnire cu Florin Citu: Subiectul principal al discutiei, modul in care Romania ne poate ajuta sa avem acces cat mai rapid la vaccinul anti-Covid-19 Guvernul va transmite si alte ajutoare Republicii Moldova

Maia Sandu, presedinta Republicii Moldova, s-a aflat la miercuri Bucuresti, timp de cateva ore, si a avut o scurta intrevedere cu premierul Florin Citu, despre care spune ca a asigurat-o ca Romania va depune.

Florin Citu, despre vaccinul AstraZeneca: in luna februarie ar trebui sa avem cel putin 600.000 de doze (VIDEO)

Premierul Romaniei, Florin Citu, a declarat, sambata, la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Dr. Carol Davila, dupa ce a facut rapelul pentru vaccinul anti-Covid, ca in aceasta luna ar trebui sa.

Florin Citu a facut rapelul la vaccinul anti-Covid

Premierul Florin Citu a facut sambata a doua doza a vaccinului anti-Covid si a facut apel la populatie sa-si faca rapelul.

FLORIN ROMAN: in mandatului de ministru de Finante, Florin Citu a incercat sa reduca salariile atat la CEC, cat si la EximBank

Deputatul PNL Florin Roman a afirmat ca in mandatul de ministru de Finante, Florin Citu a incercat sa reduca salariile la CEC si la EximBank, insa a fost blocat de acest sistem pe care incerca sa il modifice. Acesta a remintit ca, inca din luna iunie 2019, a depus o propunere legislativa pentru diminuarea numarului de membri din consiliile de administratie si din consiliile de supraveghere.

Florin Citu, despre sporurile acordate bugetarilor: Anul acesta vom incepe cu o limitare si de anul viitor vom modifica legea (VIDEO)

Premierul Romaniei, Florin Citu, a declarat, miercuri, ca a terminat analiza legata de sporurile bugetarilor, mentionand ca anul acesta se va incepe cu o limitare si de anul viitor se va modifica.

Florin Citu: Nu avem cum sa spunem ca nu avem centre de vaccinare, avem mai mult decat putem sa vaccinam, din pacate Ce spune premierul despre lipsa de personal de la centrele din Suceava (VIDEO)

Premierul Florin Citu spune ca Romania are suficiente centre de vaccinare, problema fiind aceea a numarului de doze de vaccin. Avem mai mult decat putem sa vaccinam, din pacate, a spus prim-ministrul.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )