Libnet.ro
UNICEF

00:07

Florin Iordache, despre decizia CCR: Termenul ar putea fi de 30 de zile

Antena3 Antena3,
Florin Iordache, despre decizia CCR: Termenul ar putea fi de 30 de zile

Presedintele Comisiei speciale pe legile Justitiei, Florin Iordache, a declarat, joi, ca seful statului Klaus Iohannis are optiunea constitutionala de a o revoca pe sefa DNA, mentionand ca termenul ar putea fi. continuă pe Antena3

Florin Iordache, despre decizia CCR: Codruta, go home! E o victorie a normalitatii

Deputatul PSD Florin Iordache a vorbit, miercuri, despredecizia Curtii Constitutionale. CCRil obliga pe presedintele Klaus Iohannis sa o revoce din fruntea DNA pe Laura Codruta Kovesi. Decizia.

Mircea Badea, despre decizia CCR: Kovesi nu va demisiona. Se va baricada in birou

Mircea Badea a vorbit, miercuri,despre decizia Curtii Constitutionale. CCRil obliga pe presedintele Klaus Iohannis sa o revoce din fruntea DNA pe Laura Codruta Kovesi. Domnul Iohannis trebuie sa.

Florin Iordache, despre termenul n care presedintele trebuie sa emita decretul de revocare: Probabil va fi prevazut n motivarea CCR. Daca nu, discutam de termenul din contencios, de 30 de zile

Presedintele comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, deputatul PSD Florin Iordache, a declarat joi ca se poate discuta de termenul din contencios administrativ de maximum 30 de zile pana la care presedintele Romaniei poate emite decretul de revocare al sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, asa cum a cerut Curtea Constitutionala in decizia de miercuri.

Tudorel Toader, despre decizia CCR: Am primit decizia ca pe o revenire la normalitate

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca decizia Curtii Constitutionale reprezinta o revenire spre normalitate sau ca un inceput de revenire la normalitate. Mai mult, acesta afirma ca decizia.

Florin Iordache, despre Comisia pentru Adevar si Reconciliere: Orice este oportun n tara aceasta

Florin Iordache, presedinte al Comisiei de modificare a pachetului de legi in justitie spune ca ar fi oportuna infiintarea unei comisii de Adevar si Reconciliere, asa cum anunta Calin Popescu Tariceanu, aceasta putand fi constituita in sesiunea urmatoare.

Ciolos, despre decizia CCR: Judecatorii Curtii Constitutionale indeparteaza tot mai mult institutia de rolul sau de gardian al Constitutiei

Fostul premier Dacian Ciolos sustine ca judecatorii Curtii Constitutionale indeparteaza tot mai mult institutia de rolul sau de gardian al Constitutiei si o transforma intr-un jucator politic. El mai spune ca formatiunea sa, Miscarea Romania impreuna, prin programul politic pe care il va avea, va depolitizata complet Curtea. De asemenea, Platforma Romania 100 considera ca CCR a devenit un instrument politic si trebuie reformat.

Orban, despre decizia CCR privind revocarea lui Kovesi: mbraca caracterul unei lovituri de stat

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, ca decizia Curtii Constitutionale potrivit careia exista unui conflict constitutional intre Ministrul justitiei si Presedintele Romaniei imbraca caracterul unei lovituri de stat. De asemenea, acesta a spus ca presedintele nu poate fi determinat sa ia o decizie impotriva vointei oamenilor care i-au acordat mandatul.

Iohannis, despre decizia CCR pe tema revocarii sefei DNA: Voi astepta motivarea, voi citi si voi actiona in consecinta

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, miercuri, ce va face in cazul in care Curtea Constitutionala CCR) decide ca exista un conflict Guvern-Presedinte in privinta revocarii sefei DNA, el raspunzand ca va astepta motivarea, o va citi si va actiona in consecinta.

Augustin Lazar, despre decizia CCR: Nu am discutat cu Kovesi, pentru ca nu am avut ocazia

Procurorul Augustin Lazar a sustinut ca nu a apucat sa discute cu sefa DNA, Laura Codruta Kovesi despre decizia Curtii Constitutionale privind revocarea acesteia,anuntand ca asteapta motivarea.

Augustin Lazar, despre decizia CCR: Nu am discutat cu Kovesi, pentru ca nu am avut ocazia. Asteptam sa vedem considerentele acestei decizii

Procurorul General, Augustin Lazar, a declarat joi ca nu a discutat, deocamdata, cu Laura Codruta Kovesi despre decizia Curtii Constitutionale privind revocarea sefei DNA. Lazar a adaugat ca asteapta sa vada motivarea Curtii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1931 seconds )