Libnet.ro
UNICEF

21:30

Flying-V, aeronava eficienta energetic, a zburat pentru prima data

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Flying-V, aeronava eficienta energetic, a zburat pentru prima data

Modelul la scara redusa al Flying-V, aeronava eficienta energetic a viitorului, a zburat pentru prima data. in urma cu un an si jumatate, KLM si TU Delft au anuntat ca vor proiecta Flying-V, un concept de zbor inovator, iar dupa teste extinse in tunele aerodinamice si la sol modelul a fost finalizat. Reprezentantii companiei KLM Royal Dutch Airlines anunta ca primul zbor de test a fost un real succes, conform unui comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul va oferi vouchere de 300 de lei pentru prima legitimare a unui copil la un club sportiv

Guvernul a adoptat, joi, o ordonanta de urgenta prin care va oferi vouchere in valoare de 300 de lei pentru prima legitimare a unui copil la un club sportiv.

Ed Sheeran a devenit tata pentru prima oara. Ce nume total neobisnuit a ales cuplul pentru fetita lor (FOTO)

Artistul Ed Sheeran tocmai a anuntat ca a devenit tata pentru prima oara. Sotia lui a nascut o fetita perfect sanatoasa. Cantaretul a dat vestea pe contul personal de Instagram, in urma cu putin timp, c.

Intel a lansat o noua generatie de procesoare si a schimbat logo-ul pentru prima oara dupa 14 ani

Intel a anuntat o noua generatie de procesoare, sub numele Tiger Lake cu care spera sa recastige cota pierduta in ultimii ani cand a avut si probleme cu fabricatia altor procesoare, ceea ce a adus intarzieri. Compania a anuntat si ca isi schimba logo-ul, fiind pentru a treia oara in istoria sa cand face asta.

PENTRU PRIMA JUMATATE A ANULUI IAR Brasov raporteaza un profit de 15,4 milioane lei, in scadere cu 57%

Cifra de afaceri de 158 milioane lei, peste jumatate provenind din vanzarea pieselor de schimb si reparatii de echipamente pentru elicoptere Puma si Alouette IAR Brasov IARV), companie ce realizeaza mentenanta si reparatii pentru elicoptere a raportat, pentru primul semestru al anului, un profit net de 15,4 milioane de lei, cu 57,2% sub cel aferent primelor sase luni ale lui 2019, in contextul diminuarii veniturilor din exploatare cu 30%, la 148,02 milioane de lei, reiese din raportul emitentului publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )