Libnet.ro
UNICEF

13:46

Zi de foc in Parlament. Ministrii propusi de premierul desemnat Orban sunt audiati. Aviz negativ pentru Citu la Finante

Antena3 Antena3,
Zi de foc in Parlament. Ministrii propusi de premierul desemnat Orban sunt audiati. Aviz negativ pentru Citu la Finante

Audierile ministrilor din Guvernul Orban sunt in plina desfasurare. Vor fi doua zile de foc, iar toate declaratiile acestora le veti putea urmari in direct la Antena 3. UPDATE- Marcel Vela, propus. continuă pe Antena3

Ministrii propusi de premierul desemnat Orban, audiati in Parlament

Ministrii propusi de premierul desemnat Ludovic Orban sunt audiati, incepand de marti, in Parlament,.

Sinteza zilei. Momente socante la audierile ministrilor propusi ai Guvernului Orban

Ministrii propusi ai Guvernului Orban au fost audiati astazi de Parlament. Ce pregatesc pentru romani? Cat de pregatiti sunt? Ce a fost socant la aceste audieri? Ce ascunde aceasta inclestare.

Kelemen Hunor spune ca are obiectii legate de nominalizarea a doi dintre ministrii propusi in Guvernul Orban

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, ca are obiectii in legatura cu unii ministri propusi in Cabinetul Orban, facand referire la Bogdan Aurescu, nominalizat la Ministerul de Externe, si la.

Ludovic Orban, solicitare pentru MINISTRII propusi: Sa mearga sa afle situatia concreta Ce spune PREMIERUL DESEMNAT despre propunerea de comisar european (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca le-a solicitat ministrilor propusa sa mearga la ministere pentru a afla situatia concreta. Componenta Guvernului Orban: Vezi lista completa a.

Ce le-a cerut premierul desemnat Ludovic Orban. Aproape toti ministri au facut lucrul asta!

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca ministrii propusi sunt pregatiti de audierile din comisiile parlamentare, mentionand ca le-a solicitat acestora sa se duca la ministere pentru a solicita.

Saptamana decisiva pentru Guvernul Ludovic Orban. O noua problema pentru premierul desemnat

Guvernul Ludovic Orban, saptamana decisiva. S-a anuntat o noua problema pentru premierul desemnat. Cum merg negocierile? Urmeaza o saptamana decisiva pentru Guvernul Ludovic Orban. O noua problema pentru premierul desemnat Negocierile duse de premierul desemnat Ludovic Orban cu partidele parlamentare sunt pe ultima suta de metri. Optiunile de ministri pentru fiecare portofoliu sunt asternute pe .

Rasturnare de situatie in privinta guvernului Orban. Anuntul-surpriza facut de premierul desemnat

Premierul desemnat, Ludovic Orban, afirma ca sunt asigurate 225 de voturi pentru votarea Guvernului si mai exista angajamente din partea a cel putin noua parlamentari in acest sens. Voturi institutionale.

Ludovic Orban a facut anuntul. Cate voturi a reusit premierul desemnat pentru a fi votat guvernul liberal

Premierul desemnat, Ludovic Orban, afirma ca sunt asigurate 225 de voturi pentru votarea Guvernului si mai exista angajamente din partea a cel putin noua parlamentari in acest sens. Voturi institutionale.

Barna: Daca sunt obiectiuni legate de ministrii propusi, le vom discuta transant in comisii

Liderul USR, Dan Barna, spune ca exista diverse nemultumiri legate de una sau alta dintre nominalizarile pentru functiile de ministri, iar parlamentarii USR raman consecventi si vor vota Guvernul PNL. El a mai sustinut ca eventuale nemultumiri la adresa vreunuia dintre ministrii propusi vor fi discutate transant in comisiile parlamentare care ii vor audia.

DANCILA: Programul de guvernare, anuntat de premierul desemnat, este axat pe austeritate

Prim-ministrul demis Viorica Dancila sustine ca programul de guvernare anuntat de premierul desemnat Ludovic Orban este axat de austeritate, acest lucru insemnand taieri de salarii si concedieri din sistemul bugetar. Dancila spune ca programul de guvernare propus de catre PNL denota lipsa de viziune si coerenta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )