Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cel mai scump tablou din lume, dat disparut. Ce avea special opera lui da Vinci

Playtech Playtech,
Cel mai scump tablou din lume, dat disparut. Ce avea special opera lui da Vinci

Muzeul Luvru din Abu Dhabi ar fi trebuit sa expuna cel mai scump tablou din lume, Salvator Mundi, atribuit lui Leonardo da Vinci, spre sfarsitul anului trecut, dar celebra pictura ar fi disparut, spun surse pentru site-ul postului de stiri Fox News. Salvator Mundi ar fi urmat sa completeze bogata galerie formata din capodore semnate [] . continuă pe Playtech

Dieta de 8 ore: slabeste 4 kilograme cu cea mai scurta dieta din lume!

Aceasta reteta de 8 ore este numita si cea mai scurta dieta din lume. Este extrem de eficienta iar rezultatele sale se vad imediat. La prima vedere pare simplu, insa exista cateva reguli pe care trebuie.

IN LUNA MARTIE Activitatea economica in zona euro - cel mai semnificativ declin din ultimii circa sase ani

Activitatea economica in zona euro a inregistrat cel mai semnificativ declin din ultimii aproape sase ani, in luna martie, scaderea fiind condusa de Germania, ca urmare a sporirii tensiunilor comerciale si a tarifelor vamale, conform unui studiu realizat de compania de analize financiare Markit, transmite presa straina, conform Agerpres.

PENTRU PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019 S and P 500 - cel mai bun parcurs din ultimii zece ani

Indicele bursier S and P 500 a incheiat, vineri, cel mai bun trimestru din anul 2009 incoace, referinta bursei americane afisand un avans de peste 13% in primele trei luni din acest an, raliul facandu-si aparitia dupa perioadele intense de volatilitate si deprecieri care au caracterizat prima jumatate din luna octombrie si, in mod special, luna decembrie a anului trecut, cand pietele financiare si-au exprimat fricile cu privire la directia in care politica Rezervei Federale Fed) de crestere a cos-tului creditului si de restrictionare cantitativa va duce economia americana.

PONTA, DESPRE IMPRUMUTUL DE 3 MILIARDE DE EURO: Are cel mai mare cost din istoria Romaniei

Imprumutul de 3 miliarde de euro atras recent de Guvern are cel mai mare cost din istoria Romaniei, dobanda fiind de aproximativ 2,2 miliarde de euro, a afirmat, duminica, intr-o conferinta de presa, presedintele Pro Romania, Victor Ponta.

Victor Ponta, despre imprumutul de 3 miliarde de euro: Are cel mai mare cost din istoria Romaniei

Imprumutul de 3 miliarde de euro atras recent de Guvern are cel mai mare cost din istoria Romaniei, dobanda fiind de aproximativ 2,2 miliarde de euro, a afirmat duminica, intr-o conferinta de presa, presedintele Pro Romania, Victor Ponta, potrivit Agerpres.

SONDAJ REUTERS PENTRU LUNA MARTIE: Productia OPEC, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Productia de titei realizata de Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) a scazut luna trecuta, ajungand la cel mai redus nivel al ultimilor patru ani, conform unui sondaj Reuters.

Bugatti a dezvaluit cea mai scumpa masina din lume

Bugatii a dezvaluit ca a vandut o masina pentru fabuloasa suma de 11 milioane de dolari, care bate recordul anterior al unui Rolls Royce Sweptail, vandut cu un milion mai putin. Masina este facita din.

Cele mai sanatoase tari din lume. Locul intai te va surprinde

Sase tari din clasametul celor mai sanatoase sari sunt in Europa. Locul intai este ocupat de Spania iar locul doi de Italia iar acest lucru se datoreaza dietei mediteranene. Spania a ajuns pe primul.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 22 - 29 MARTIE Fondul Proprietatea - cel mai bun parcurs din BET-FI

Cu o crestere de 1,74%, in raport cu moneda euro, in intervalul 22 - 29 martie, actiunile Fondul Proprietatea FP) reprezinta singurele titluri cu un parcurs pozitiv din cadrul emitentilor care compun indicele BET-FI, respectiv cele cinci SIF-uri la care se adauga FP, cos de actiuni care, in perioada mentionata, a marcat o retragere marginala de 0,05%.

IN TRIMESTRUL INTAI DIN 2019 Pretul petrolului a marcat cel mai rapid avans din ultima decada

Pretul petrolului crestea vineri, sus-tinut de reducerea productiei aplicata de OPEC si de sanctiunile americane impotriva Iranului si Venezuelei, cotatia titeiului indreptandu-se astfel catre cea mai semnificativa crestere trimes-triala din anul 2009 incoace, potrivit Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )