Libnet.ro
UNICEF

12:15

Fondurile pentru Prima Casa se termina in octombrie

Antena3 Antena3,
Fondurile pentru Prima Casa se termina in octombrie

Fondurile pentru Prima Casa sunt pe ultima suta de metri. Bancherii spun ca vor putea acorda aceste credite doar pana in octombrie. Unele banci au acordat si cu 50% mai multe credite de acest tip, in prima juma. continuă pe Antena3

China a aprobat pentru prima data difuzarea in cinematografe a unui film cu tematica gay. Regizor: Reprezinta un pas mare pentru cineasti

Comitetul de cenzura din China a aprobat pentru prima data in istorie difuzarea in cinematografele din aceasta tara a unui film ce prezinta in mod deschis o poveste de iubire intre doi barbati gay,.

Syriza, devansata pentru prima data in sondaje de conservatori

Partidul Syriza extrema stanga) al fostului premier grec Alexis Tsipras se claseaza, pentru prima data de la convocarea in august a alegerilor legislative anticipate, dupa oponentii sai conservatori, potrivit unui sondaj GPO.

Zona euro: Somajul, sub pragul de 11% pentru prima data in ultimii trei ani

Pentru prima data, din februarie 2012, rata somajului in cele 18 state care utilizeaza moneda unica a scazut sub pragul de 11%, potrivit Eurostat. Astfel, rata somajului in zona euro a scazut usor in luna iulie, pana la 10,9%, de la 11,1% in luna iunie.

HOROSCOP septembrie 2015. Afla previziunile astrale pentru prima luna de toamna

HOROSCOP septembrie 2015. in prima luna de toamna, racii si capricornii merg in calatorii de placere sau in interes de serviciu, iar leii si fecioarele au succes in toate planurile.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )