Libnet.ro
UNICEF

15:00

Forbes 2020. Cei mai bogati americani: Jeff Bezos, pe primul loc pentru al treilea an consecutiv. Donald Trump, puternic afectat de pandemie

Adevărul Adevărul,
Forbes 2020. Cei mai bogati americani: Jeff Bezos, pe primul loc pentru al treilea an consecutiv. Donald Trump, puternic afectat de pandemie

Seful Amazon, Jeff Bezos, s-a situat pentru al treilea an consecutiv pe primul loc in topul Forbes al celor mai bogati americani. Presedintele Donald Trump scade in clasament, deoarece imperiul sau imobiliar - cladiri de birouri, hoteluri, resorturi - este puternic afectat de pandemia de COVID-19. continuă pe Adevărul

Directorul Zoom Communications, nou intrat in lista Forbes a celor mai bogati oameni din lume

Seful Amazon, Jeff Bezos, s-a situat pentru al treilea an consecutiv pe primul loc in topul Forbes 2020 al celor mai bogati americani, in timp ce presedintele Donald Trump ocupa o pozitie mai scazuta, deoarece pandemia de coronavirus Covid-19) a afectat activitatea cladirilor sale de birouri, hoteluri si resorturi, a informat, marti, revista americana, transmite Reuters, citata de Agerpres.

Ce investitii fac miliardarii in plina pandemie. Aur si whiskey pentru cei mai bogati oameni ai lumii

Teama de o crestere brusca a inflatiei din cauza crizei economice ii indemna pe bogatii lumii sa faca investitii sigure. Cei mai multi si-au indreptat atentia catre aur, Bitcoin si whiskey, scrie ziarulfinanciar. ro.

VIDEO. Unul dintre cei mai periculosi interlopi s-a predat, facand live pe Facebook

Unul dintre cei mai periculosi interlopi din Ilfov, dat in urmarile generala dupa ce a coordonat o rafuiala sangeroasa in Chiajna, s-a predat. Acesta a facut live pe Facebook chiar in timp ce se indrepta catre Inspectoratul General de Politie, unde in cele din urma s-a si predat.

Ce noutati gasesti in catalogul LIDL din septembrie 2020. Cele mai bune promotii

Cunoscutul lant de magazine a anuntat ce noutati gasesti in catalogul LIDL din septembrie 2020. Care sunt cele mai bune promotii ale celebrului retailer german. Catalog LIDL septembrie 2020: Ce noutati gasesti LIDL a lansat o serie de oferte promotionale in catalogul LIDL pentru luna septembrie 2020. Acesta poate fi consultat atat fizic, in magazine, .

Unul dintre cei mai temuti interlopi din Chiajna s-a predat. Era dat in urmarire nationala

Interlopul Costel Constantin Raiciu, care a coordonat atactul de tip mafiot din comuna Chiajna,s-a predat autoritatilor, la mai bine de o luna de la incident, transmite Romania.

Cei mai urmariti politicieni pe Twitter. Obama conduce topul, urmat de Trump

Barack Obama este lider pe Twitter, are 122,2 milioane de followers, posteaza aproape zilnic si o urmareste si pe Melania Trump. Locul doi il detine Donald Trump cu 85,7 milioane de abonati, fiind cunoscut faptul ca actualul lider de la Casa Alba a folosit reteaua sociala pentru a-si transmite mesajele direct, in conditiile in care a sustinut adesea ca cea mai mare parte a presei este partizana, denumind-o inamicul publicului sau Fake News Media. in plus, Trump a intrat in conflict deschis cu Twitter, amenintand cu reglementarea activitatii pe aceasta platforma.

Topul celor mai populari politicieni in online: Donald Trump nu are cei mai multi urmaritori

Daca ai o afinitate pentru activitatea politicienilor in mediul online, te vei bucura probabil sa afli ca Donald Trump este departe de a fi cel mai urmarit om politic, cel putin pe Twitter. La.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )