Libnet.ro
UNICEF

22:30

Unul dintre cei mai temuti interlopi din Chiajna s-a predat. Era dat in urmarire nationala

B1 B1,
Unul dintre cei mai temuti interlopi din Chiajna s-a predat. Era dat in urmarire nationala

Interlopul Costel Constantin Raiciu, care a coordonat atactul de tip mafiot din comuna Chiajna,s-a predat autoritatilor, la mai bine de o luna de la incident, transmite Romania. continuă pe B1

VIDEO. Unul dintre cei mai periculosi interlopi s-a predat, facand live pe Facebook

Unul dintre cei mai periculosi interlopi din Ilfov, dat in urmarile generala dupa ce a coordonat o rafuiala sangeroasa in Chiajna, s-a predat. Acesta a facut live pe Facebook chiar in timp ce se indrepta catre Inspectoratul General de Politie, unde in cele din urma s-a si predat.

Mama Loredanei Groza a batut un vlogger celebru din Romania! Ce i-a facut tanarului: Mi-a spart capul

Unul dintre cei mai cunoscuti vloggeri din Romania a povestit cum a fost batut de mama Loredanei Groza. Acesta a recunoscut tot: Mi-a spart capul. Mama Loredanei Groza, suparata tare de unul dintre elevi in varsta de 25 de ani, Denis Petcu a avut-o ca invatatoare pe Leonida Groza, mama celebrei cantarete, si a povestit .

Actorul din Prison Break care a pus ochii pe Lidia Buble! Ce mesaj i-a transmis, dupa despartirea de Razvan Simion

Lidia Buble a devenit internationala! Aceasta scoate hit dupa hit, iar medoldiile sale sunt ascultate si la radiourile din strainatate. Iata ca acum face cuceriri si in afara Romaniei, iar unul dintre cei mai cunoscuti actori din Prison Break a pus ochii pe celebra cantareta. Despre nimeni altul decat Dominic Purcell este vorba. Actorul din .

Un actor celebru din serialul Prison Break a pus ochii pe Lidia Buble. Despre cine e vorba si ce complimente i-a facut acesta cantaretei

E internationala! Lidia Buble scoate hit dupa hit, melodiile sale fiind ascultate si la radiourile din strainatate. Ei bine, iata ca acum face cuceriri si in afara Romaniei, unul dintre cei mai cunoscuti actori din Prison Break a pus ochii pe celebra noastra cantareata. Despre cine este vorba?.

Ce a facut Dorian Popa, de fapt, cu banii sai! S-a aflat acum cate masini de lux a cumparat si pentru cine

Dorian Popa este unul dintre cei mai bogati artisti din Romania, iar investitiile sale sunt pe masura. Pe langa noua sa vila in care a bagat mai bine de 300. 000 de euro, apartamentul pe care il are in chirie si vestimentatiile sale, cantaretul consuma mult si cu pasiuna sa: automobilele. Dorian Popa, despre bani, investitii .

Marele Boris Becker o critica iar pe Simona Halep: Asta trebuia sa faca si ea

Boris Becker, unul dintre cei mai titrati jucatori din istoria tenisului, vine cu o noua declaratie dura la adresa Simonei Halep. De aceasta data, germanul este deranjat de lipsa de atitudine a Simonei Halep in lupta pentru drepturile jucatoarelor. Asta in contextul in care Novak Djokovic, fostul elev al lui Becker, a facut un prim .

Parintele Calistrat, confirmat cu coronavirus. Clericul recomanda o gura de tuicuta contra virusului COVID-19 (VIDEO)

Parintele Calistrat, unul dintre cei mai cunoscuti duhovnici din Romania, preotul care recomanda contra infectarii cu COVID-19 gargara cu apa si sare si o gura de tuicuta, a fost confirmat cu noul.

Ce investitii fac miliardarii in plina pandemie. Aur si whiskey pentru cei mai bogati oameni ai lumii

Teama de o crestere brusca a inflatiei din cauza crizei economice ii indemna pe bogatii lumii sa faca investitii sigure. Cei mai multi si-au indreptat atentia catre aur, Bitcoin si whiskey, scrie ziarulfinanciar. ro.

Cea mai mica localitate din Timis, pe lista rosie din greseala: Cazurile de COVID-19 numarate la noi sunt la Lugoj Trebuie sa facem scoala online, dar copiii nu au nici semnal la telefon

Bara este cea mai mica comuna din judetul Timis, avand in jur de 300 de oameni. A fost inclusa de Ministerul Sanatatii pe lista localitatilor rosii din Romania, unde scoala ar trebui sa inceapa online. Autoritatile locale spun insa ca totul este o greseala, pentru ca cele trei persoane cu COVID-19 carae apar in statistica sunt, de fapt, la Lugoj, unde au domiciliul, in comuna avand doar resedinta. Noi trebuie sa facem scoala online, dar copiii nu au nici semnal la telefon, a declarat pentru HotNews. ro viceprimarul comunei. Comuna rosie din Maramures care refuza scoala online: Au stat copiii destul acasaScoala online intr-o localitate rosie din Romania: 40 % dintre elevi nu au laptopuri sau acces la internet.

Cele mai mari legume din lume. Cu ce sunt tratate plantele pentru a preveni putrezirea si a le face XXL

Un gradinar german a stabilit un record mondial dupa ce a cultivat cele mai mari legume din lume. Cum ingrijeste tanarul plantele si cu ce sunt tratate pentru a preveni putrezirea? Legume XXL: cu ce sunt tratate plantele pentru a preveni putrezirea si a le face de dimensiuni gigantice Patrick Teichmann, agricultor in varsta de .

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )