Libnet.ro
UNICEF

17:30

Forbes: Dr. Dre este cel mai bine platit muzician din 2014. Ce vedete urmeaza in top

România Liberă România Liberă,
Forbes: Dr. Dre este cel mai bine platit muzician din 2014. Ce vedete urmeaza in top

Producatorul muzical si cantaretul Dr. Dre a fost cel mai bine platit muzician din anul 2014, cu venituri estimate la 620 de milioane de dolari, potrivit unui top intocmit de revista Forbes, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Cum au fost afectate de criza retelele de dealeri ale companiilor auto europene si cine s-a descurcat cel mai bine

Piata masinilor noi in Europa este cu 20% sub nivelul de dinaintea crizei, insa marcile europene au redus numarul total de dealeri cu 12%, arata un raport al Bernstein Research. Marcile europene au pe continent 47. 500 de puncte de vanzare, cu 6. 000 sub ce era acum sapte ani, iar numarul mediu de masini vandute/dealer a scazut. Renault si BMW sunt grupurile care au redus cel mai mult retelele de dealeri.

Ion Tiriac il intrece pe Michael Jordan: Este cel mai bogat fost sportiv din lume

Cel mai bogat fost sportiv din lume este. David Beckam. Sau Michael Jordan. Gresit. Cu toate ca acesta din urma are o avere estimata la peste un miliard de dolari si venituri de 100 de milioane de dolari pe an, Ion Tiriac il surclaseaza cand vine.

Castigul salarial mediu a crescut cu 7 lei: domeniul in care acesta este cel mai mare

Castigul salarial mediu a crescut in octombrie cu 7 lei 0,4%) fata de luna precedenta, la 1. 705 lei net. Cele mai mari valori au fost inregistrate in extractia petrolului brut si a gazelor naturale 4. 500 lei), iar cele mai mici in hoteluri si.

Acesta este cel mai ciudat copac din lume. Ce explicatie au specialistii dupa ce l-au analizat

In regiunea italiana Piemonte, pe o campie dintre orasele Grana si Casorzo creste un copac ciudat: un cires se dezvolta pe trunchiul unui dud. Altoirea unor copaci pe alti co.

Cainele-paianjen mutant urias a fost cel mai in voga videoclip pe Youtube in 2014: Cel mai popular clip muzical, Dark Horse (VIDEO)

Cainele-paianjen mutant urias, un scurtmetraj horror al unui regizor polonez, prezentand un caine purtand un costum de tarantula, este cel mai in voga videoclip de pe Youtube in 2014, potrivit unui anunt.

Ion Tiriac, cel mai bogat fost sportiv din lume

La 75 de ani, Ion Tiriac se mai poate lauda cu un titlu. Nu la Roland Garros, ci in Cartea Recordurilor, scriu jurnalistii americani. Este cel mai bogat fost sportiv din lume. il depaseste chiar si pe David.

Emily Blunt: Maternitatea, cel mai bun lucru care i s-a intamplat

Maternitatea a schimbat-o si pe Emily Blunt. Actrita, in varsta de 31 de ani, sustine ca aducerea pe lume a fiicei ei, Hazel, este cel mai frumos lucru care i s-a intamplat.

Celebrity NetWorth: Ion Tiriac, cel mai bogat fost sportiv din lume

Ion Tiriac este cel mai bogat fost sprtiv din lume, el ocupand prima pozitie intr-un clasament realizat de americanii de la Celebrity Networth, relateaza DigiSport. Cine e cel mai bogat fost sportiv de.

Cine e grasuta?, cel mai vizionat clip de pe Youtube in Romania: Enrique Iglesias -Bailando, cel mai urmarit clip muzical

Google a publicat un top al celor mai vizionate clipuri de pe Youtube atat in Romania, cat si in lume. Astfel, pe prima pozitie la cel mai vizionat clip este Cine e grasuta? de Nelu si Micutzu, in timp ce.

Cine e grasuta?, cel mai vizionat clip de pe YouTube in Romania: Enrique Iglesias -Bailando, cel mai urmarit clip muzical (VIDEO)

Google a publicat un top al celor mai vizionate clipuri de pe Youtube atat in Romania, cat si in lume. Astfel, pe prima pozitie la cel mai vizionat clip este Cine e grasuta? de Nelu si Micutzu, in timp ce.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )