Libnet.ro
UNICEF

19:15

Top10 al celor mai bine platite sportive din lume in 2018! Ce loc ocupa Simona Halep

B1 B1,
Top10 al celor mai bine platite sportive din lume in 2018! Ce loc ocupa Simona Halep

Liderul WTA, Simona Halep se afla pe locul 8 al celor mai bine platite sportive din lume in perioada iunie 2017-iunie 2018. Astfel, sportiva a castigat aproape opt milioane de dolari, din premii si contracte de. continuă pe B1

Forbes: Serena Williams, cea mai bine platita sportiva din lume n 2018; Simona Halep, pe locul 8

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams este cea mai bine platita sportiva din lume in 2018, pentru al treilea an consecutiv, in timp ce Simona Halep, actualul lider al clasamentului WTA, ocupa pozitia a opta, conform datelor prezentate de revista economica americana Forbes.

Forbes: Serena Williams, cea mai bine platita sportiva din lume n ultimul an; Simona Halep, pe locul 8

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams este cea mai bine platita sportiva din lume in perioada 1 iunie 2017 - 1 iunie 2018, pentru al treilea an consecutiv, in timp ce Simona Halep, actualul lider al clasamentului WTA, ocupa pozitia a opta, conform datelor prezentate de revista economica americana Forbes.

Ea este cel mai bine platita actrita din lume. A intrecut-o si pe Angelina Jolie

Scarlett Johansson este cel mai bine platita actrita din lume, potrivit unei liste intocmite de Forbes. La cei 33 de ani ai sai, actrita a primit nu mai putin de 40,5 milioane de dolari in perioada 1.

Michael Jackson, devansat in topul celor mai bine vandute albume din toate timpurile. Cine a ajuns pe primul loc VIDEO

Michael Jackson, care a detinut pana de curand recordul pentru cel mai bine vandut album din toate timpurile, cu Thriller, a fost devansat de o celebra trupa rock.

Top 10 cele mai vandute SUV-uri din lume in 2018

Cele mai vandute SUV-uri din lume sunt japoneze si sunt dedicate in special drumurilor asfaltate, cu mici exceptii sunt si modele capabile sa paraseasca soselele pentru plimbari in natura. Interesant este faptul ca desi aceste masini sunt cautate pe.

Numai de bine. Probabil cea mai buna reteta negresa din lume - VIDEO

Sunt nenumarare retete de negresa, insa chef John va arata care sunt pasii pentru a face cea mai buna prajitura de acest gen. Care sunt ingredientele principale ale acestui desert delicios, aflatii in.

Pe ce loc se afla Simona Halep in topul incasarilor din ultimul an si cati bani a luat ea din tenis si publicitate

Lider in clasamentul mondial al tenisului feminin de mai bine de 40 de saptamani, Simona Halep se afla si in clasamentul celor mai bine platite sportive din lume.

Cand e planificat primul zbor pentru cel mai mare avion din lume

Cel mai mare avion din lume s-ar putea afla la doar cateva luni distanta de primul sau zbor. Stratolaunch reprezinta viziunea cofondatorului Microsoft, Paul Allen. Avionul are o anvergura mai mare decat un teren de fotbal si este echipat cu doua cabine de pilotaj, 28 de roti si sase motoare. in cele din urma, acesta va [].

S-a trezit si Carmen Dan, dupa mai bine de o saptamana: Prezint scuze celor care au avut de suferit pe 10 august, fie ei civili sau jandarmi

Ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, sustine o declaratie de presaavand ca tema evenimentele de la manifestatiile din data de 10 august. Principalele declaratii: Astazi mi s-a prezentat.

S-a trezit si Carmen Dan, dupa mai bine de o saptamana: Prezint scuze celor care au avut de suferit pe 10 august, fie ei civili sau jandarmi (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a prezentat azi de la ora 19,00 principalele concluzii ale raportului intern din minister privind violentele din 10 august. La inceputul declaratiei de presa, ministrul.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )