Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ford ar putea reduce productia in Rusia din cauza crizei.

România Liberă România Liberă,
Ford ar putea reduce productia in Rusia din cauza crizei.

Ford Sollers, compania mixta a Ford Motor in Rusia, ar putea reduce productia din cauza inrautatirii situatiei economice si deprecierii puternice a rublei, accentuata de avertismentele occidentale cu sanctiuni, provocate de ocupatia ruseasca in Crimeea, a declarat un oficial al producatorului auto, potrivit Mediafax. Companiile auto occidentale au investit masiv in Rusia in ultimii ani, dar anul trecut a avut loc un declin de 5% al vanzarilor, din cauza incetinirii cresterii economice, iar . continuă pe România Liberă

Ford ar putea reduce productia in Rusia din cauza inrautatirii situatiei economice

Ford Sollers, compania mixta a Ford Motor in Rusia, ar putea reduce productia din cauza inrautatirii situatiei economice si deprecierii puternice a rublei, in contextul ocuparii trupelor rusesti in.

Ford ar putea reduce productia in Rusia. Ce motive are constructorul auto

Ford Sollers, compania mixta a Ford Motor in Rusia, ar putea reduce productia din cauza inrautatirii situatiei economice si deprecierii puternice a rublei, accentuata de avertismentele occidentale cu sanctiuni, provocate de ocupatia ruseasca in.

Honda Romania recheama in service 59 de CR-V din cauza franelor

Honda Romania recheama in service 59 de SUV-uri CR-V 2. 2 i-DTEC turbo diesel, 150 CP) deoarece rotile din fata doar una sau ambele) pot avea discuri de frana cu un 1 inch mai mici in diametru decat trebuie, astfel ca performantele de franare pot fi afectate. Masinile provin din Marea Britanie si s-a ajuns aici din cauza unor erori de asamblare.

Mitsubishi recheama ASX si Outlander vandute in Romania din cauza inchiderii centralizate

M Car Trading, importatorul automobilelor Mitsubishi in Romania, recheama in service 25 de unitati Outlander si 15 ASX din cauza faptului ca microcomputerul din interiorul unitatii de inchidere cenralizata KOS Keyless Operation System) poate sa functioneze necorespunzator in conditii de temperaturi scazute -20 grade Celsius pana la -30 grade Celsius), a anuntat compania.

Buffett: Nu vindeti actiuni din cauza Chinei sau Ucrainei

Miliardarul american Warren Buffett le recomanda investitorilor sa nu vanda actiuni din cauza tensiunilor din Ucraina sau a temerilor legate de incetinirea cresterii economice din China, respectiv sa stea departe de moneda virtuala bitcoin.

Din cauza presiunilor, ASUS renunta la sistemele dual boot

Cu toate ca era printre singurii producatori cu astfel de sisteme dual boot in oferta, din cauza presiunilor, ASUS nu le va mai comercializa. Multi dintre noi aprecieaza, in egala masura, utilitatea unui computer cu Windows si a unei tablete cu Android. Pentru o perioada destul de lunga de timp, cei de la ASUS au si comercializat modele cu cele doua sisteme de operare intr-un singur pachet. Se pare insa ca fericirea nu va mai dura mult. Totul a [].

Peste 300 de oameni au murit din cauza unui recall facut mult prea tarziu de General Motors, sustine un raport din SUA

Un defect la airbag-urile unor modele General Motors a starnit un urias scandal in SUA unde compania e acuzata ca ar fi avut inca din 2001 semne despre problema, insa a facut rechemare abia in 2014. Partea cea mai grava este ca un raport indica 303 decese din cauza unor airbag-uri care nu s-au deschis inaintea unor coliziuni, insa General Motors spune ca cifrele sunt mult exagerate, cele corecte fiind de peste 20 de ori mai mici, informeaza The New York Times.

Buffett: Nu vindeti actiuni din cauza Chinei sau Ucrainei si stati departe de bitcoin

Miliardarul american Warren Buffett a recomandat investitorilor, intr-un interviu acordat CNBC si preluat de Mediafax, sa nu vanda actiuni din cauza tensiunilor din Ucraina sau a temerilor legate de incetinirea cresterii economice din China si sa stea.

Sute de gospodarii din Alba au ramas fara curent electric din cauza vantului puternic

Aproximativ 400 de gospodarii din mai multe localitati din Muntii Apuseni si de pe Valea Sebesului, din judetul Alba, au ramas, luni, fara curent electric din cauza avariilor produse de vantul puternic la.

RBS, retrogradata de Moody's din cauza pierderilor

Agentia de evaluare financiara Moody's Investors Service a retrogradat, saptamana trecuta, cu o treapta, ratingul de credit al Royal Bank of Scotland Group Plc RBS), dupa ce grupul britanic detinut de stat a raportat cele mai mari pierderi anuale din 2008.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )