Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ford suspenda temporar productia la toate fabricile sale din Europa, ca raspuns la raspandirea coronavirusului

Hotnews Hotnews,
 Ford suspenda temporar productia la toate fabricile sale din Europa, ca raspuns la raspandirea coronavirusului

Incepand de joi, 19 martie, Ford suspenda activitatea la unitatile de productie din Europa, inclusiv la Craiova. Este de asteptat ca suspendarea temporara a productiei sa dureze cateva saptamani, in functie de evolutia acestei pandemii, de restrictiile impuse la nivel national, de constrangerile legate de lucrul cu furnizorii, dar si de nevoile de stoc ale dealerilor. Pe durata opririi temporare a productiei, angajatii Ford Craiova se vor afla in somaj tehnic si beneficiaza de o indemnizatie de 78% din salariul de baza, precum si de celelalte drepturi prevazute de lege pentru astfel de situatii. continuă pe Hotnews

Proprietarul Zara inchide temporar toate magazinele sale din Spania

Cel mai mare retailer de imbracaminte din lume, Inditex, inchide temporar, incepand de sambata, toate magazinele sale din Spania, a anuntat Europa Press, citand surse din interiorul grupului spaniol, transmite Reuters.

CFR Calatori suspenda temporar aproape toate trenurile internationale

In vederea combaterii raspandirii infectiei cu Covid-19, coroborat si cu deciziile administratiilor feroviare din tarile vecine, CFR Calatori suspenda temporar circulatia unor trenuri in trafic international spre si dinspre Ungaria, Bulgaria, Moldova si Ucraina. Raman in circulatie cele mai importante trenuri internationale de la noi: Bucuresti - Budapesta 4723 si Bucuresti - Viena 3467.

Coronavirusul loveste industria auto. Volkswagen AG va opri temporar productia la majoritatea fabricilor sale din Europa

Volkswagen AG va opri temporar productia la majoritatea fabricilor sale din Europa, incepand de vineri, ca raspuns la extinderea pandemiei de coronavirus Covid-19) au declarat pentru DPA surse din Consiliul Angajatilor grupului german.

Engie Romania suspenda temporar activitatea tuturor centrelor de relatii cu clientii

Furnizorul si distribuitorul de gaze si energie Engie Romania a anuntat, duminica, decizia de a suspenda temporar, incepand cu 16 martie, activitatea din centrele de relatii cu clientii din toate judetele in care are operatiuni, in contextul masurilor de prevenire a raspandirii Covid-19 si in conformitate cu deciziile autoritatilor.

ENGIE Romania suspenda temporar activitatea tuturor centrelor de relatii cu clientii, din 16 martie

ENGIE Romania a luat decizia de a suspenda temporar, incepand cu data de 16 martie, activitatea din centrele de relatii cu clientii din toate judetele in care are operatiuni, in contextul masurilor de prevenire a raspandirii COVID-19 si in conformitate.

Un mare producator auto inchide toate fabricile din Europa din 17 martie 2020

Unul dintre cei mai cunoscuti producatori auto a anuntat ca va inchide incepand de marti, 17 martie 2020, toate fabricile sale din Europa,din cauza inmultirii numarului de cazuri grave de Covid-19 inregistrate in apropierea facilitatilor de productie.

Bacolux Hotels isi suspenda activitatea locatiilor sale din Herculane si Busteni

Bacolux Hotels a decis sa se alinieze masurilor recomandate de statul roman si sa puna mai presus de toate siguranta si sanatatea oaspetilor si angajatilor sai. De astazi, 16 martie, Bacolux Hotels isi suspenda activitatea locatiilor sale din Herculane si Busteni, respectiv Afrodita Resort and Spa, Diana Resort si Pensiunea Bacolux. Ramane deschis Craiovita Hotel and Events din Craiova, sediul central al companiei, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

CFR Calatori suspenda temporar alte zece trenuri pentrucombaterearaspandirii infectiei cu Covid-19, dupa ce Ungaria a inchis granita

CFR Calatori suspenda temporar circulatia trenurilor in trafic international care fac legatura intre Romania si Ungaria, in vederea combaterii raspandirii infectiei cu Covid-19 si ca urmare a deciziei Ungariei de a-si inchide granitele pentru cetatenii.

CORONAVIRUS. CFR suspenda temporar trenuri catre Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova

CFR Calatori suspenda temporar circulatia unor trenuri internationale cu destinatiile Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova. Masura intra in vigoare de marti si este menita sa combata raspandirea.

Renault inchide toate fabricile din Franta incepand de azi. Ce se va intampla cu fabrica de la Mioveni

Renault va inchide toate fabricile din Franta incepand de astazi in contextul in care sectorul auto european se chinuie sa tina liniile pornite in fabrici, pe fondul impactului economic generat de coronavirus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2183 seconds )