Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cum crede Rafael Nadal ca poate fi stabilit cine este cel mai bun jucator din lume

Hotnews Hotnews,
 Cum crede Rafael Nadal ca poate fi stabilit cine este cel mai bun jucator din lume

Ajuns la 33 de ani, Rafael Nadal continua sa aiba un cuvant greu de spus la varful ierarhiei ATP, ibericul reusind sa cucereasca doua Grand Slam-uri in 2019 Roland Garros si US Open). Cu toate ca s-a apropiat la un singur titlu major de Roger Federer 20 de Grand Slam-uri, recordman absolut), Rafa considera ca nu turneele castigate te fac cel mai bun din lume, ci doar iubirea fanilor. continuă pe Hotnews

Roger Federer si Rafael Nadal, vazuti prin ochii lui Horia Tecau: Talent vs un luptator desavarsit

A vazut multe la viata lui si s-a duelat fie si doar la dublu) cu tot ce are mai bun tenisul mondial. Cu toate acestea, a ramas impresionat si ii considera speciali pe doi dintre titanii care fac inca) legea in sportul alb: Roger Federer si Rafael Nadal.

Cine sunt parintii lui Stefan Banica Junior. Cum a murit marele actor si cine este mama artistului

Stefan Banica Senior a fost unul din cei mai iubiti si indragiti actori de pe meleagurile noastre. Totodata, el s-a remarcat de-a lungul timpului si ca un cantaret care a intrat defintiv in inimile romanilor. Se pare ca fiul sau, Stefan Bancia Junior s-a nascut intr-o familie din care a avut din plin de unde .

Cine este sotia lui Gelu Voican Voiculescu. Georgiana are 37 de ani si a aparut cu el in public

Gelu Voican Voiculescu, judecat impotriva umanitatii in dosarul Revolutiei, a socat opinia publica dupa ce a aparticipat sambata si duminica la ceremomeniile publice de comemorare a Revolutiei din 1989. Atat sambata, cat si duminica, acesta a participat insotit de sotia sa, pe nume Georgiana Arsene. Iata cine este Georgiana Arsene, sotia lui Gelu Voican Voiculescu.

Cine este femeia cu care s-a iubit Catalin Maruta, inainte de Andra. Erau fericiti impreuna

Catalin Maruta si Andra formeaza unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul romanesc, adunand 11 ani de la cununia religioasa. Desi multi ar fi crezut ca de la inceputuri au fi fost numai ei doi, inainte de Andra a mai existat o femeie. Cine este cea cu care s-a iubit prezentatorul de la PRO .

Cine este motociclistul care a murit la Satu Mare. Avea 25 de ani si urma sa se casatoreasca FOTO

Drama ingrozitoare in prag de Craciun! S-a aflat numele victimei accidentului mortal de la Mediesu Aurit. Victima se numeste Catalin D. Tanarul avea doar 25 de ani, iar drama este cu atat mai mare cu cat acesta urma sa se casatoreasca cu aleasa inimii sale in cel mai scurt timp. in plus, destinul tragic a .

Cine este si cum arata tatal Deliei Matache. Ce spune artista despre faptul ca barbatul a ales sa stea departe de ea

Delia Matache este una dintre cele mai cunoscute cantarete de la noi, insa putini stiu povestea vietii sale si de ce a ales tatal ei sa urmeze calea Domnului. Ce s-a intamplat in urma cu mai bine de zece ani in familia ei si ce parere are solista despre credinta? Cine este si cum arata .

Bianca Rus a divortat oficial. Cine este Antonio Luigi Gottschling, barbatul care a terorizat-o

Cosmarul Biancai Rus a luat sfarsit! Cunoscuta cantareata de muzica de petrecere a divortat oficial de barbatul care a terorizat-o in ultimul an de zile. Cine este fostul sot al solistei si cum a decurs casnicia lor? Bianca Rus a divortat oficial! Bianca este de azi o femeie libera! Cantareata nu mai este casatorita cu .

Cine este fostul sot al Catalinei Grama. Jojo s-a luptat ani intregi prin instante. Iata ce bani trebuie sa ii dea Ionut

Desi pare ca Jojo mereu a trait povesti frumoase de iubire, soarele nu a fost mereu pe strada ei. Catalina Grama s-a luptat ani de zile cu fostul sot in instanta pentru drepturile ei. Cati bani a trebuit sa-i dea tatalui copilului ei? Cine este fostul sot al Catalinei Grama? Catalina Grama nu a avut .

Pe ea a parasit-o pentru Gabriela Cristea. Cine este Valentina Dinca si cum arata FOTO

Inainte de a avea o relatie cu colega sa de paltou, la acea vreme, s-a iubit cu o alta femeie, pe nume Valentina Dinca. Pe ea a parasit-o pentru Gabriela Cristea. Cine este si cum arata? a parasit-o pe Valentina Dinca pentru Gabriela Cristea Daca pe plan profesional s-a mutat de .

Cine este si cum arata mama lui Fuego. Paul Surugiu a dezvaluit detalii emotionante despre ea

Desi ani de zile fanii lui Fuego au crezut ca Irina Loghin este mama lui Fuego, gratie piesei, impodobeste, mama, bradul, ei bine, cea care i-a dat viata este alta persoana. Se numeste Eugenia, este bruneta, si este parte activa la tot ceea ce reprezinta succesului artistului, in prezent. Mama lui Fuego nu e cea .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )