Libnet.ro
UNICEF

01:05

Forumul Judecatorilor din Romania: 80,8% dintre magistrati s-au pronuntat pentru desfiintarea Sectiei Speciale

Adevărul Adevărul,
Forumul Judecatorilor din Romania: 80,8% dintre magistrati s-au pronuntat pentru desfiintarea Sectiei Speciale

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania a anuntat, marti seara, ca a centralizat partial voturile magistratilor din adunarile generale, iar rezultatele de pana acum arata ca 80,8% dintre magistrati s-au pronuntat pentru desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ), 7,76% pentru mentinerea ei, iar 11. 43% pentru amendarea normelor juridice care reglementeaza activitatea institutiei. continuă pe Adevărul

Firmele IT din Romania: Vanzari de 6 miliarde euro. 80% se duce spre export

Piata romaneasca de IT va atinge un volum de 5,9 miliarde de euro pana la finele anului, aproximativ 80% din vanzari se fac spre export. Numarul de angajari in firmele IT din Romania creste cu circa 10% pe an, desi continua sa fie sub nevoile din piata, arata Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii.

Stirile ProTV: Dezvaluiri, dupa 15 ani, despre una dintre cele mai importante privatizari din Romania

Unul dintre cei mai cunoscuti si controversati oameni de afaceri din Romania, magnatul Ovidiu Tender, a dezvaluit intr-un interviu acordat in exclusivitate corespondentului Pro TV Cosmin Savu detalii despre privatizarea din 2004 a companiei Petrom.

Peste jumatate dintre firmele din Romania vor sa faca angajari, anul viitor. Domeniile cu cea mai mare cerere

Peste jumatate dintre companiile din Romania 54%) intentioneaza ca, in 2020, sa creasca numarul de angajati cu 11% in medie, potrivit Barometrului de HR realizat de PwC Romania.

Care este orasul cu cele mai scumpe apartamente din Romania: Bucuresti sau Cluj-Napoca?

Preturile solicitate pentru proprietatile rezidentiale din Romania s-au apreciat, in medie, cu 3,2% fata de trimestrul anterior, in trimestrul al treilea din acest an, potrivit datelor centralizate de Imobiliare. ro, iar dintre orasele cu peste 200.

Ce nume a avut Nadia Comaneci cand a fugit din Romania, pe vremea lui Nicolae Ceausescu

In povestile celor care au simtit cu adevarat trecerea de la comunism la libertate se afla si povestea de neuitat a fugii Nadiei Comaneci din Romania. Una dintre cele mai bune gimnaste pe care le-a oferit tara noastra a fost nevoita sa fuga pe furis pe vremea lui Nicolae Ceausescu. Ce nume a avut atleta .

Cand apare in cinematografele din Romania Star Wars: The Rise of Skywalker

Star Wars: The Rise of Skywalker este cel mai nou film din celebra serie si va aparea destul de curand si in cinematografele din Romania. Noul film din seria Star Wars este unul dintre cele mai.

DACIAN CIOLOS: Reforma invatamantului din Romania este o urgenta

Reforma invatamantului din Romania este o urgenta si trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui guvern responsabil, iar aceasta trebuie facuta impreuna cu cei mai buni specialisti pe care Romania ii are, a afirmat liderul PLUS, Dacian Ciolos.

Cel mai tanar om de afaceri din Romania are doar 22 de ani. Ce idee geniala a avut

Eduard Burghelia este cel mai tanar antreprenor din Romania. Tanarul din Constanta, in varsta de 22 de ani, este fondatorul unei platforme de analiza financiara a companiilor. Dar pana sa ajunga aici, Edi a fost nevoit sa treaca prin mult mai multe incercari pentru a-si face intrarea in ecosistemul antreprenorial. De la pustiul de 16 .

FOTO Toaleta pentru femei cu 3 vase de WC in aceeasi incapere, intr-un spital din Romania

Toaleta cu 3 vase de WC in aceeasi incapere, intr-un spital din Romania - se intampla la Spitalul de Boli Psihice Borsa, din judetul Cluj. Imaginile au fost publicate miercuri pe Facebook de deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor. Poftiti la baie, va rugam! Se poate face caca in grup, poftiti, nu fiti timizi!, a scris Emanuel Ungureanu, in comentariul care insoteste imaginile.

Comisia Europeana a agreat reducerea cu 10% a tarifelor de terminare a apelurilor de telefonie mobila din Romania

Executivul european a agreat ca operatorii de telefonie mobila din Romania sa aplice, de la 1 ianuarie 2020, un tarif maxim de 0,76 eurocenti pe minut pentru apelurile care se termina in propriile retele, in scadere cu 10% fata de tariful actual, a anuntat miercuri autoritatea nationala de reglementare in comunicatii ANCOM). Aceasta masura de reglementare, luata in urma consultarii cu industria, este una tranzitorie pana la adoptarea unui tarif unic la nivelul UE, actiune preconizata a avea loc pana la finalul anului 2020.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )