Libnet.ro
UNICEF

17:30

O femeie din Romania produce cele mai sofisticate creioane din lume. Unul dintre ele i-a fost oferit reginei Angliei

Adevărul Adevărul,
O femeie din Romania produce cele mai sofisticate creioane din lume. Unul dintre ele i-a fost oferit reginei Angliei

Daniela Paladi, o profesoara de matematica nascuta in Romania, transforma creioanele in operede arta. Una dintre creatiile romancei a fost oferita reginei Angliei, Elisabeta a II-a. continuă pe Adevărul

Jucaus, dar MIC: Salariul minim din Romania creste cel mai repede din UE, dar ramane printre cele mai scazute

Salariul minim brut pe economie din Romania creste cel mai rapid din Uniunea Europeana, desi ramane printre cele mai scazute, potrivit datelor publicate vineri de Biroul european de statistica Eurostat. in.

Afaceri cu lemn: Judetele din Romania cu cele mai mari scaderi ale suprafetelor de paduri

Gorj, Maramures, Alba, Suceava, Valcea si Prahova sunt judetele din Romania cu cea mai mare scadere a suprafetei de paduri in perioada 1990-2016, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS), consultate de Wall-Street. ro. Unul dintre.

Mesajul dur al unei asistente din Romania: Nu va mai suport cat de tampiti puteti fi. Va invit la mine la serviciu sa vedeti cu ochii vostri cum mor copiii

Mesajul unei asistente medicale din Brasov a starnit un val de reactii pe retelele de socializare. Asistenta s-a aratat extrem de indignata de faptul ca unele mame se opun vaccinarii, pe care le-a invitat la ea la.

Salariul minim in Romania creste cel mai rapid din UE, desi ramane printre cele mai mici

Salariul minim brut pe economie din Romania creste cel mai rapid din Uniunea Europeana, desi ramane printre cele mai scazute, potrivit datelor publicate vineri de Biroul european de statistica Eurostat.

VIDEO Cele mai vechi picturi si desene au fost realizate acum peste 60.000 de ani de oamenii de Neanderthal, nu de cei moderni - studiu

Oamenii de Neanderthal, si nu Homo Sapiens, au creat primele forme de arta, arata un studiu pornind de la picturile, desenele si scoicile descoperite in trei pesteri din Spania. Sunt cele mai vechi manifestari artistice din lume, de cel putin 64. 000 de ani, iar datarea printr-o metoda sofisticata a aratat ca sunt realizate cu cel putin 20. 000 de ani inaintea venirii omului modern in Europa. Sunt insa arheologi care spun ca trebuie sa fim prudenti cand este vorba de datarea unor forme atat de vechi de arta si ca este nevoie de mai multe dovezi.

Financial Times: Batalia legata de coruptia din Romania dezvaluie limitele influentei UE

Batalia tot mai intensa legata de fenomenul coruptiei si de guvarnanta din Romania atrage tot mai multi politicieni locali, dar si Comisia Europeana, scrie, joi, Financial Times. Publicatia noteaza ca schimbarile din sistemul judiciar, propuse de partidele de guvernamant si care pot duce la demiterea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, au declansat proteste de strada, dar au si dezvaluit limitele capacitatii UE de a verifica evolutia Romaniei in acest domeniu, dupa aderarea tarii, in 2007.

S-a maritat cea mai sexy femeie din lume

Emily Ratajkowski, cea considerata de multi drept cea mai sexy femeie din lume, s-a maritat. Rapid, fara a avea o relatie de lunga durata. Iata cine este alesul! .

Romania: Magazinele online, printre cele mai rapide cresteri de pe piata eCommerce europeana

Magazinele online din Romania inregistreaza una dintre cele mai rapide cresteri din Europa Centrala .

Profit urias pentru unul dintre cele mai moderne aquapark-uri din Romania

Incasari de peste trei milioane de euro pentru unul dintre cele mai atragatoare aquapark-uri din Romania. Statisticile arata ca peste 300. 000 de persoane i-au trecut pragul, profitul fiind de aproximativ un milion de euro.

Presa internationala: Protestele erup in Romania, una din cele mai corupte tari din UE. Combaterea coruptiei din Romania arata limitele influentei UE

Financial Times vorbeste despre faptul ca stoparea luptei anti coruptie in Romania arata limitele influentei UE, sugerand ca aderarea Romaniei in 2007 s-a facut fara indeplinirea unor conditii serioase. FT il da drept exemplu pe Radu Mazare si vorbeste de coruptii care pot fugi din fata Justitiei in strainatate. Reuters scrie ca Laura Codruta Kovesi a condus DNA-ul incepand din 2013 si, sub conducerea acesteia, condamnarile au crescut drastic intr-unul dintre statele cele mai corupte din Uniunea Europeana. Politico scrie ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, nu va accepta sa o revoce pe Kovesi avand in vedere sprijinul acordat de populatie lui Kovesi si activitatii DNA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2588 seconds )