Libnet.ro
UNICEF

00:07

A fost arestat din cauza unei obsesii extrem de ciudate. E de-a dreptul socant ce le-a facut victimelor sale

Antena3 Antena3,
A fost arestat din cauza unei obsesii extrem de ciudate. E de-a dreptul socant ce le-a facut victimelor sale

Un batran din Florida a fost arestat pentru ca a incercat sa castreze un barbat . continuă pe Antena3

Angajatul consulatului britanic la Hong Kong a fost arestat

Angajatul Consulatului Marii Britanii la Hong Kong, dat disparut in China continentala la inceputul lui august, a fost arestat din cauza ca a solicitat prostituate, potrivit presei chineze, o acuzatie respinsa vineri de familia tanarului, relateaza AFP.

O tanara a ramas paralizata pe viata din cauza unei gest banal pe care aproape toate femeile il fac: Mi-au spus sa-mi iau adio

O tanara a ramas paralizata pe viata dupa ce a facut un gest banal pe care aproape toate femeile il fac in fiecare zi. Tanara in varsta de 31 de ani a folosit o pensulade machiaj care ii.

Adrian Nastase, dupa ce Bogdan Draghici, presedintele Asociatiei TATA, a fost arestat: Era sustinator inrait a lui Traian Basescu

Adrian Nastase a avut o prima reactie dupa ce Bogdan Draghici a fost arestat pentru violarea unei minore. Fostul premier sustine ca acesta era un frevent sustinator a lui Traian Basescu. Bogdan.

Si-a ucis fiul de 18 ani in urma unei altercatii. Barbatul din judetul Bihor a fost arestat, dar apoi a avut o cerere neasteptata

Si-a ucis fiul de 18 ani in urma unei altercatii. Barbatul din judetul Bihor a fost arestat, dar apoi a avut o cerere neasteptata in fata judecatorilor. A vrut sa participe la inmormantarea.

Un tanar si-a dat foc in propria masina din cauza tatalui. M-a distrus mental! imi cer scuze mama. Nu pot sa mai rezist! imi pare rau! - VIDEO socant

Caz socant in Constanta! Un tanar de 26 de ani si-a dat foc in masina sa, langa localitatea Murfatlar. El a postat inainte un mesaj pe Facebook in care isi anunta gestul extrem, din cauza certurilor cu.

Si-a violat fiica minora timp de doi ani. Barbatul din Vrancea a fost arestat

Un barbat in varsta de 43 de ani, din Gugesti, a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat ca a intretinut in mod repetat raporturi sexuale cu fiica sa minora, pe parcursul a doi ani, a informat, vineri,.

Barbatul acuzat ca a furat din sediul Sectiei de Politie din Cornu a fost arestat preventiv

Eugen Andrei Chitu 32 de ani), barbatul acuzat ca a dat o spargere in sediul Sectiei de Politie din comuna prahveana Cornu a fost arestat preventive. Decizia a fost luata de Judecatoria Campina si nu este definitiva, dar este executorie.

Presa chineza spune ca angajatul Consulatului Marii Britanii din Hong Kong a fost arestat pentru ca a mers la prostituate

Angajatul Consulatului Marii Britanii in Hong Kong, disparut in China continentala la inceputul acestei luni, a fost arestat pentru ca a apelat la serviciile unor prostituate, scrie presa chineza. Familia barbatului respinge afirmatiile.

Caz revoltator in Suceava! Un barbat a agresat fizic un politist; agresorul a fost arestat preventiv

Un sucevean a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce a agresat fizic un politist in timp ce acesta isi exercita atributiile de serviciu. Potrivit Biroului de presa al Parchetului de pe langa.

FOTO Pastile ecstasy portocalii, in forma de Trump - motivul pentru care a fost arestat un barbat din Florida

Un barbat din Florida a fost arestat, dupa ce a fost prins avand mai multe pastile de ecstasy galbene, in forma chipului presedintelui Donald Trump, au transmis autoritatile americane, potrivit ABC News.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )