Libnet.ro
UNICEF

11:15

Si-a violat fiica minora timp de doi ani. Barbatul din Vrancea a fost arestat

Antena3 Antena3,
Si-a violat fiica minora timp de doi ani. Barbatul din Vrancea a fost arestat

Un barbat in varsta de 43 de ani, din Gugesti, a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat ca a intretinut in mod repetat raporturi sexuale cu fiica sa minora, pe parcursul a doi ani, a informat, vineri,. continuă pe Antena3

Presedintele Aliantei Taticilor a fost arestat dupa ce si-ar fi violat fiica minora

Presedintele Aliantei Antidiscriminare a Tuturor Taticilor T. A), Bogdan Draghici, a fost arestat dupa ce in noaptea trecuta a fost retinut de politisti, fiind acuzat ca si-ar fi violat si agresat sexual fetita in varsta de numai 10 ani.

Bogdan Draghici, presedintele Asociatiei T.A.T.A., acuzat ca si-a violat fiica de 10 ani

Unul dintre cei mai aprigi sustinatori ai drepturilor familiei monoparentale a fost retinut noaptea trecuta pentru ca si-ar fi violat fiica de 10 de ani. Bogdan Draghici, cunoscut drept promotor al drepturilor.

Barbatul din Vaslui care si-a violat fiica vitrega a fost prins. Procurorii DIICOT cer arestarea agresorului

Barbatul din localitatea vasluiana Grivita, acuzat ca si-a violat fiica vitrega si a filmat-o in ipostaze pornografice a fost prin de politisti. Procurorii DIICOT cer arestarea acestuia pentru 30 de zile.

UPDATE Presedintele T.A.T.A, Bogdan Draghici, retinut pentru ca si-ar fi violat fiica vitrega

Bogdan Draghici, presedintele asociatiei T. A, si-ar fi violat fiica vitrega in urma cu cativa ani, iar faptele de care este acuzat ar fi fost savarsite pe parcursul a 4-5 ani, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare. Pangerea a fost depusa de mama fetei.

Cine e Bogdan Draghici, presedintele Asocietiei T.A.T.A., acuzat ca si-ar fi violat fiica vitrega. Cine e mama copilei

Bogdan Draghici, presedintele Asociatiei TATA, acuzat ca si-ar fi violat fiica vitrega, a fost casatorit de mai multe ori. Fondatorul Aliantei a fost retinut de procurori, iar desprel el ies din ce in ce mai multe lucruri la iveala. Cine este Draghici? Cine e Bogdan Draghici, presedintele Asocietiei T. , acuzat ca si-ar fi violat fiica .

Copila de 14 ani, violata in mod repetat, timp de doi ani, de parintele ei. Individul a fost arestat

Politistii spun ca s-au autosesizat din oficiu in acest nou caz pe care l-au descoperit la inceputul saptamanii, in comuna Gugesti.

Prima reactie a PNL dupa propunerea Danei Girbovan la Ministerul Justitiei: Tot Dragnea conduce Guvernul Romaniei. Ce nu i-a iesit acum doi ani, ii iese acum

Propunerea Danei Girbovan la Ministerul de Justitie este contestata de PNL-isti. Deputatul Gigel Stirbu sustine ca Girbovan este o apropiata a lui Liviu Dragnea, care se straduia de mai bine de doi ani sa o fa.

Crima oribila in Arges. Un barbat a ucis fetita de doi ani a iubitei sale

Un barbat din localitatea Malureni, suspectat ca a ucis o fetita in varsta de doi ani, a fost retinut, joi, pentru savarsirea infractiunii de omor. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Politie.

Un nou caz cutremurator in Romania! Un barbat din Arges ar fi ucis o fetita de doi ani

Un barbat din localitatea Malureni, suspectat ca a ucis o fetita in varsta de doi ani, a fost retinut, joi, pentru savarsirea infractiunii de omor. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Politie.

Presedintele Aliantei Taticilor, retinut pentru ca ar fi violat-o pe fiica minora

Presedintele Aliantei Antidiscriminare a Tuturor Taticilor T. A), Bogdan Draghici, a fost retinut noaptea trecuta, fiind acuzat ca si-ar fi violat si agresat sexual fetita in varsta de numai 10 ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )