Libnet.ro
UNICEF

19:15

A fost considerata una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood, dar astazi nimeni nu o poate recunoaste: Burt Reynolds saruta cel mai prost

Adevărul Adevărul,
A fost considerata una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood, dar astazi nimeni nu o poate recunoaste: Burt Reynolds saruta cel mai prost

Par blond, ochi albastri, avea o frumusete aparte si se facea remarcata de la prima aparitie. Chipul si corpul actritei au suferit intre timp modificari radicale. continuă pe Adevărul

A fost considerata una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood, dar astazi nimeni nu o poate recunoaste

Una dintre cele mai frumoase cafenele se afla la Budapesta

Cafeneaua New York din Budapesta este localul unde daca intri, te vei intreba daca nu ai intrat cumva in Capela Sixtina. Construita intr-un stil renascentist italian, cafeneaua este una dintre cele mai vechi din oras, infiintata acum 125 de ani, scrie CNN.

Cate iubite a avut Tudor Chirila. A fost cuplat cu unele dintre cele mai frumoase femei din Romania

Tudor Chirila a fost cuplat cu unele dintre cele mai frumoase femei din Romania, printre care si Andreea Raicu. Povestea de dragoste dintre el si fosta prezentatoare TV este poate cea mai cunoscuta, din lista idilelor juratului de la Vocea Romaniei. Odata ce s-au despartit, cei doi si-au adresat mereu doar cuvinte de bine. in .

Vacanta in Europa: 5 dintre cele mai frumoase orase din Spania

Cele mai sigure locuri pentru calatorii in 2020 se afla in Europa, potrivit unei harti a riscurilor intocmita de compania de asigurari International SOS.

Bioshock, una dintre cele mai populare francize, va avea parte de o continuare

Fanii indragitei serii Bioshock se vor bucura sa afle ca franciza fantastica va avea parte de o continuare, fie ea si de la un alt dezvoltator. 2K Games a facut un anunt foarte important in.

MedLife a achizitionat Spitalul OncoCard Brasov, unul dintre cele mai mari centre private de diagnostic si tratament oncologic din Romnia

Sistemul Medical MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, anunta semnarea achizitionarii pachetului integral de actiuni al Spitalului OncoCard din Brasov, unul dintre cele mai mari si mai moderne centre de diagnostic si tratament oncologic din Romania si din CEE.

P Oxford International College, unul dintre cele mai prestigioase licee britanice, organizeaza sesiuni educationale demonstrative la Bucuresti si Constanta

Cand vine vorba despre alegerea traseului educational, incertitudinea apare la fiecare pas, atat pentru copii, cat si pentru parinti. Multitudinea de variante prezente la nivelul institutiilor de invatamant, precum si diversificarea continua a specializarilor dau nastere la numeroase semne de intrebare. Alegerea celui mai ofertant pachet educational si a celei mai potrivite specializari sunt momente extrem de importante si,in acelasi timp, complicate in viata copiilor si a parintilor.

Dieta minune a Monicai Barladeanu. Mananca 5 mese pe zi si arata impecabil

Considerata a fi una dintre cele mai frumoase femei din Romania, Monica Barladeanu pare ca nu imbatraneste si ca timpul trece pe langa ea. La cei 40 de ani, actrita are o silueta de invidiat si o forma fizica demna de o femeie de 20 de ani. Cum se intretine si care sunt secretele ei?.

Nasul cuplului Vasilescu-Manda e inca primar, desi a fost declarat incompatibil. Decizia, data inainte de cununia celor doi PSD-isti

Ovidiu Flori este de 12 ani in fruntea Primariei doljene Isalnita, una dintre cele mai prospere comune din judet. in mai 2015, ANI a aratat ca edilul de la Isalnita a incalcat legea pentru ca a fost si primar si administratorul unei firme ce apartinea Primariei.

FOTO Bistroul din Cluj considerat unul dintre cele mai cool localuri de arta din lume

Sketch din Londra, La Colombe dOr de pe Coasta de Azur si SAX din Cluj-Napoca sunt cele trei localuri de arta prezentate pe portalul Bored Panda in cadrul unui serial dedicat celor mai interesante astfel de bistrouri din lume.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )